Cara mateni Touchpad nalika mouse USB disambungake ing Windows

Touchpad ing laptop

Duwe laptop nuduhake manawa karya kita bisa mbahas panggunaan peralatan sing luwih cilik tinimbang komputer desktop kasebut; kene kita bakal duwe kamungkinan saka kerjane pancen kabeh ing ruang cilikAmarga laptop duwe keyboard, Touchpad sing bisa digunakake kaya mouse, layar, hard disk lan aksesoris liyane.

Kahanan kasebut bola-bali ing platform apa wae sing wis kita deleng babagan komputer pribadi portebel, tegese aSkenario sing padha bakal katon ing komputer nganggo Linux, Windows utawa Mac; Saiki, yen ing saben laptop iki duwe Touchpad, apa sing kedadeyan karo aksesori iki nalika mutusake nyambungake mouse USB eksternal menyang peralatan kasebut?

Alternatif pertama kanggo mateni Touchpad

Yen ing komputer nganggo Mac OS X, kita bisa uga ngaktifake Touchpad saben-saben nggawe mouse USB, kahanan sing padha bisa ditindakake ing laptop nganggo Windows. Tugas iki sing bakal dakparingake wektu saiki, dadi cara sing gampang lan gampang sing bisa ditindakake ing Windows 7 lan Windows 8.1.

Kanggo alternatif kapisan iki, kita bakal nganggep manawa kita nggarap Windows 8.1, kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo nggayuh tujuan:

  • Kita kudu ngarahake penunjuk mouse menyang sisih tengen ndhuwur layar.
  • Saiki kita pilih saka ngisor pilihan sing ujar «Ganti Setelan PC".
  • Saka jendela anyar sing saiki bakal ditemokake, kita milih «PC lan Piranti".
  • Menyang sisih tengen fungsi kanggo «mouse lan touchpad".

Sawise tekan papan iki, kita mung kudu golek fungsi sing ngidini mateni Touchpad saben-saben nggawe mouse USB. Cara sing disaranake khusus kanggo Windows 8.1, bisa ngetutake alternatif liyane yen duwe Windows 7 ing komputer lan laptop pribadi kanthi bebarengan.

Alternatif liya kanggo mateni Touchpad

Cara sing bakal disaranake ing wektu iki bisa beda-beda sawetara aspek, amarga ana laptop sing ing hardware Touchpad wis nggawe salah sawijining jinis Sinopsis. Ing kasus apa wae, sawetara langkah sing disaranake ing titik iki kalebu:

  • Kita kudu ngeklik tombol Menu Mulai Windows 7.
  • Kita bakal pindhah menyang «Panel Kontrol".
  • Kita nggoleki fungsi «aksesibilitas".
  • Sawise ing kene kita kudu milih tautan sing ujar «Ganti Operasi Mouse".
  • Saka jendhela anyar sing katon, kita kudu milih pungkasan «Konfigurasi Mouse".
  • Jendhela anyar bakal katon, mula kita kudu milih tab sing ujar «Setelan Touchpad".

Kanthi langkah-langkah sederhana iki, kita wis tekan panggonan sing kothak bakal ora aktif, sing kudu diaktifake "Pateni piranti panunjuk internal nalika nyambungake piranti panunjuk USB eksternal".

Kita mung kudu nutup windows kanthi ngeklik "aplikasi" lan "nampa" pangowahan sing ditrapake nalika semana.

Kaya sing disaranake sadurunge, ing bagean pungkasan sing wis kasebut minangka prosedur kaping pindho (kanthi pitulung Panel Kontrol) bisa uga ana sawetara variasi ing sawetara langkah sing disaranake. Sing penting yaiku coba tekan jendhela «Properties Mouse», amarga ing kono kita kudu pesen apa sing kudu ditindakake Windows nalika nyambungake mouse USB. Saliyane iku kabeh, prosedur pertama kompatibel karo Windows 8.1, dene alternatif liyane sing disaranake mengko bisa ditrapake kanggo sistem operasi kasebut lan kanggo Windows 7.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Rafa ngandika

    mateni piranti panunjuk internal nalika nyambungake piranti panunjuk USB eksternal ”. Aku ora nemokake fu kasebut

  2.   Gambar placeholder Javier Alvarez ngandika

    Aku ora yakin ing mode basa sing ditulis, iku bakal migunani yen dheweke nerangake apa sing "nggawe mouse USB". Matur nuwun

  3.   Carlos Fernandez ngandika

    Nindakake pandhuan kanggo Toshiba karo Windows 7 ing jendela link sing ujar "Ganti Operasi Mouse".
    Saka jendhela anyar sing ditampilake, tab kanggo milih "Konfigurasi Mouse" ora katon. Mula, langkah sabanjure ora bisa diakses.

  4.   Samir duran ngandika

    Pilihan sing nomer loro sing apik. Ngidini aku nindakake deactivation kasebut. Salam,