Cara mbusak aplikasi ing Windows 10

mbusak-aplikasi-windows-10

Windows 10 minangka pembaruan paling gedhe saka sistem operasi bocah-bocah ing Microsoft, banjur ditinggalake Windows 8.X, amarga sampeyan wis ngerti yen ana kegagalan nyata komersial lan kritis. Saliyane, Windows 10, saka betas pisanan, wis sukses kanthi kritis dening pangguna lan publik, sanajan bagean kasebut amarga nganyari pancen gratis kanggo kabeh pangguna sing saiki entuk versi sing sah saka Windows 7 utawa Windows 8.X.

Windows 10 minangka platform sing nyoba dadi klone kanggo kabeh platform seluler, yaiku tablet, smartphone utawa PC. Ing upaya nggawe operasi sistem operasi padha, cara kanggo nindakake macem-macem fungsi padha persis karo conto kasus sing saiki dibahas, cara instal utawa mbusak aplikasi ing Windows 10.

Ana sawetara cara kanggo mbusak utawa instal aplikasi ing Windows 10, nanging wektu iki kita bakal nerangake cara sing paling gampang, lan kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, yaiku padha banget karo cara nindakake proses iki ing smartphone utawa tablet nganggo Windows Phone, yen ing wulan ngarep, kabeh piranti sing kompatibel karo Windows 10 bakal nampa update sing diantisipasi kanthi integral menyang ekosistem Microsoft. Proses iki uga padha karo sing ditemokake ing piranti sing wis diinstal iOS, amarga ora prelu ngetik menu sistem sing beda.

Mbusak app ing Windows 10

  • Kaping kabeh kita bakal menyang lokasi, liwat menu wiwitan, aplikasi sing pengin dicopot saka sistem kita.
  • Sawise dununge, kita kudu ngadeg ing sisih ndhuwur banjur pencet tombol nengen. Ing menu tarik-mudhun sing katon, kita bakal milih Busak instal.
  • Banjur bakal ditampilake jendhela sing bakal nuntun kita liwat langkah-langkah kanggo ngetutake iki saka aplikasi sistem kita.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

5 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sergio ngandika

    Katon yen aku jangkar ing bilah lan instal, aku instal nanging aplikasi isih valid. Aku pengen ngilang.

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Sugeng dalu Sergio.

      Mesthi ora normal. Sampeyan kudu dicopot instalan. Sampeyan bisa mbukak bagean aplikasi ing Setelan utawa Setelan lan nyoba mudhun saka kono lan critakake asile. Kabeh sing paling apik.

    2.    Ignacio Lopez ngandika

      Supaya bisa instal sampeyan kudu dadi Administrator ing Windows, yen ora, ora ana versi Windows sing ngidini aplikasi dicopot instal.

    3.    Jorge ngandika

      aMI MUNCUL KANGGO KOWE KANG APIK APIK APIK APIK APIK APLIKASI CROMIUM LAN MPC ORA KANGGO APIK APA ORA PUNCAK Saka MENU MULAI. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake.

  2.   John ngandika

    Kanggo instal aplikasi sing wis diinstal ing Windows 10, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

    Klik ing Start lan ketik: PowerShell
    Klik nengen asil banjur klik Run as Administrator
    (Sampeyan uga bisa golek lambang ing program bar Start - Klik ing «Kabeh aplikasi»)

    Sawise mbukak jendhela PowerShell, sampeyan kudu nyalin printah sing sampeyan minat saka dhaptar ing ngisor iki banjur klik tengen ing kursor sing kedhep sing katon ing jendela PowerShell kanggo nempelake teks kanthi otomatis (sampeyan uga bisa ngetik kanthi langsung ing jendela PowerShell)

    Kanggo instal aplikasi 3D Builder:
    Get-AppxPackage * 3dbuilder * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Weker lan Jam:
    Get-AppxPackage * windowsalarms * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Kalkulator:
    Get-AppxPackage * windowscalculator * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Tanggalan lan Kirim:
    Get-AppxPackage * windowscommunicationsapps * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Kamera:
    Get-AppxPackage * windowscamera * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Hubungi Dhukungan Teknis:
    Aplikasi iki ora bisa dicopot.

    Kanggo instal aplikasi Cortana:
    Aplikasi iki ora bisa dicopot.

    Kanggo instal aplikasi Get Office:
    Get-AppxPackage * officehub * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Get Skype:
    Get-AppxPackage * skypeapp * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Pambuka:
    Get-AppxPackage * diwiwiti * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Groove Music:
    Get-AppxPackage * zunemusic * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Maps:
    Get-AppxPackage * windowsmaps * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Microsoft Solitaire Collection:
    Get-AppxPackage * solitairecollection * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Dhuwit:
    Get-AppxPackage * bingfinance * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Film & TV:
    Get-AppxPackage * zunevideo * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi News:
    Get-AppxPackage * bingnews * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi OneNote:
    Get-AppxPackage * onenote * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Kontak:
    Get-AppxPackage * wong * | Mbusak-AppxPackage

    Mbusak instal aplikasi Companion Telpon:
    Get-AppxPackage * windowsphone * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal app Photos:
    Get-AppxPackage * foto * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Store:
    Get-AppxPackage * windowsstore * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Olahraga:
    Get-AppxPackage * bingsports * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi recorder Voice:
    Get-AppxPackage * soundrecorder * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Cuaca:
    Get-AppxPackage * bingweather * | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo instal aplikasi Xbox:
    Get-AppxPackage * xboxapp * | Mbusak-AppxPackage

    Copot Komentar Windows:
    Aplikasi iki ora bisa dicopot

    Kanggo instal aplikasi Microsoft Edge:
    Aplikasi iki ora bisa dicopot

    Kanggo instal kabeh aplikasi sing wis diinstal (kanggo kabeh pangguna):
    Entuk-AppxPackage -AllUsers | Mbusak-AppxPackage

    Kanggo mbalekake utawa instal maneh kabeh aplikasi (kanggo kabeh pangguna):
    Entuk-AppxPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) AppXManifest.xml"}

    Aplikasi pangguna liyane (diundhuh saka toko) bisa dicopot instal kanthi ngeklik nengen.

bool (bener)