Cara mbusak "ubin langsung" lan nyuda ukuran menu wiwitan ing Windows 10

Windows 10

Ing Windows 10, bubar diluncurake ing saindenging jagad, kita duwe bali salah sawijining sandhi kaya menu wiwitan sing bali menyang papane kaya ing Windows 7. Menu wiwitan sing saiki kasedhiya akeh prekara lan mbutuhake papan gedhe ing layar kanthi "ubin langsung" utawa "ikon dinamis" sing tanggung jawab duwe aplikasi sing gunakake paling akeh utawa kanggo nyedhiyakake kabeh jinis warta kaya sing dipilih.

Nanging kepiye kanggo sawetara pangguna bisa uga repot yen duwe lan dheweke luwih seneng duwe menu wiwitan sing luwih normal tinimbang sing wis ana ing Windows 7, mesthine tutorial sing diwulangake bakal migunani lan bisa mbantu banget. Amarga ya, sampeyan bisa mbusak kothak langsung lan nyuda ukuran menu wiwitan ing Windows 10.

Sing pertama ngilangi "ubin langsung"

  • Supaya bisa nyuda ukuran menu wiwitan ing Windows 10 sing kudu dilakoni sing kudu dilakoni yaiku nyingkirake kabeh kothak urip ing sisih tengen menu.
  • Kanggo nindakake perkara sing padha klik nganggo tombol mouse nengen lan "Copot pin saka wiwitan".

Windows 10

  • Wis rampung, kita kudu baleni proses iki nganggo kothak urip sing isih ana utawa lambang dinamis sing dilebokake ing garis menu.
  • Saiki menu bakal katon resik banget nanging isih ngenggoni papan amba sing kudu kita suda.

Sing nomer loro: nyuda ukuran menu wiwitan dadi siji kolom

  • Saiki nganggo pitunjuk mouse kita menyang sisih sisih ruang menu wiwitan kayadene windows Windows dhewe.

Windows 10

  • Mung nalika duwe pointer ing sisih lambang bakal diganti dadi siji kanthi rong panah.
  • Kita pencet tombol mouse kiwa terus lan kita nyeret ing sisih kiwa menu wiwitan kanggo nyuda ukurane.
  • Menu wiwitan Windows 10 pungkasane nyusut lan cocog kanggo kabutuhan sampeyan ora kudu akeh kothak lan ikon dinamis.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)