Cara mbusak watermark saka foto nganggo program kasebut

Internet kebak gambar, cukup menyang Google kanggo golek gambar meh kabeh sing digoleki, kabeh gratis. Nanging sawetara perkara sing kita waca ing internet duwe pemilik, ing gambar gampang dikenali nalika pemilik nganggep duweke, amarga gambar kasebut biasane duwe merek. Tandha iki biasane ana logo cilik ing pojokan sing diowahi foto editor lan ora ngganggu, dadi isine dadi protagonis.

Iki ora mesthi kedadeyane, kadang-kadang kita bisa nemokake logo iki kabur ing gambar, tetep ana ing latar mburi nanging cukup jelas. Minangka praktik umum yen kita nganggep manawa gambar iki ora digunakake dening wong liya. Iki minangka perkara sing kudu dihormati amarga nuduhake manawa panganggite ora seneng banget ndeleng gambar sing diterbitake wong liya. Kadhangkala program editing dhewe utawa uga aplikasi kamera sawetara ponsel sing ninggalake tandha banyu, kita bisa kanthi gampang nyopot karo sawetara program utawa malah karo aplikasi web. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake cara mbusak watermark ing foto.

Apa sah kanggo mbusak watermark saka foto?

Yen potret minangka properti sampeyan lan sampeyan mung pengin mbusak tandha banyu sing ditanamake program utawa aplikasi kamera, pancen sah. Tandha banyu iki dileksanakake dening pangembang aplikasi kasebut kanggo nyelehake pariwara rahasia ing saben foto kita, ana sing ora apik lan rasane ora enak. Penting, dicathet manawa umume watermark iki bisa dicopot kanthi takon karo setelan aplikasi kasebut.

Yen kosok balene, gambar kasebut saka internet lan tandha banyu kasebut saka medium utawa individu, kita bisa mbusak tandha banyu kasebut yen sing dikarepake pengin nggunakake gambar kasebut kanthi cara pribadi, nanging yen sing dikarepake duwe bathi nggunakake, yen kita bisa duwe masalah ukum, yen penulis pengen banget. Wiwit motret lan suntingan sabanjure minangka proyek sing ora kabeh pengin menehi.

Sawise ngelingake babagan konsekuensi hukum sing bisa ditindakake, kita bakal ndeleng program apa sing bakal digunakake utawa situs web apa sing bakal digunakake kanggo ngilangi tandha banyu sing ngganggu lan ora enak sing, sanajan ora duwe budi, ngrusak foto sing apik.

Mbusak Watermark

Program sing cocog kanggo tugas iki, tanpa mangu-mangu yaiku Watermark Remover. Nduweni kabeh alat sing dibutuhake kanggo mbusak utawa kabur kabeh artefak sing dikarepake saka gambar, saka tandha banyu nganti cacat sing kita ora pengin ndeleng. Iki uga ditindakake kanthi cara sing gampang banget, mula ora prelu duwe ilmu majeng nyunting foto utawa program.

Program iki gratis lan ora mbutuhake instalasi, cukup ngakses web lan miwiti, iki sawetara instruksi cara nindakake:

  1. Kita mbukak gambar liwat program ing "Tandha banyu gambar".
  2. Kita tandhani wilayah sing ana merek kasebut utawa artefak sing pengin dicopot.
  3. Kita nemokake lan klik ing pilihan "Nguripake"
  4. Siap, kita bakal mbusak watermark.

Remover Cap Foto

Program liyane sing apik banget kanggo tugas iki, yaiku Stamp Remover foto, program sing gampang digunakake sanajan kita ora trampil karo komputer. Program iki dirancang khusus kanggo tugas iki, mula alat sing ditemokake kanggo mbusak watermark beda-beda lan efektif. Beda karo aplikasi sadurunge, sing iki kudu diinstal ing komputer, dadi sadurunge kudu ndownload. Kita bakal rinci babagan cara mbusak tandha banyu kanthi sawetara langkah sederhana:

  1. Kita mbukak aplikasi lan klik «Tambah file» kanggo milih foto sing pengin diowahi.
  2. Sawise gambar dimuat, kita pindhah menyang panel sisih tengen aplikasi banjur klik pilihan "Persegi Panjang" ing bagean Piranti.
  3. Saiki dewekan kita kudu milih area sing dununge tengara sing pengin kita ngilangi lan persegi panjang tembus bakal digawe ing warna abang, kudu dielingi yen kothak iki luwih kenceng ing tandhane, mula asile luwih apik.
  4. Klik ing pilihan "Penghapusan Mode" banjur klik pilihan "Inpainting" saka menu sing bakal katon ditampilake.
  5. Saiki kita mung kudu ngeklik pilihan kasebut "Aduk" lan tandha banyu bakal ngilangi kabeh, mungkasi edhisi kasebut.
  6. Pungkasane kanggo nyimpen gambar, klik «Simpen minangka», pilihan sing ana ing menu utama aplikasi.

Kaya sing dingerteni, mbusak tandha banyu saka gambar iku gampang banget lan ora mbutuhake program suntingan sing rumit, Yen sampeyan duwe saran babagan cara liyane kanggo ngrampungake tugas iki, kita bakal seneng nampa komentar liwat komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.