Cara mulihake pamuter mini WMP ing Windows 7

Pamuter mini WMP

File multimedia ora mung makili swara nanging uga video; Amarga alasan iki, yen ing wektu tartamtu kita pengin ngrungokake musik utawa seneng audio apik ing komputer pribadi kita, Kita mung kudu mbukak Windows Media Player lan milih dhaptar file sing bisa dinikmati nalika semana kanthi minimalake jendhela.

Iki bisa dadi salah sawijining tugas sing paling gampang ditindakake yen file multimedia iki mung nggambarake file audio kasebut; Saiki, kita bakal menehi saran babagan trik liwat prosedur sing bisa ditindakake aktifake Windows Media Player Mini-Player supaya katon minimalake ing Taskbar Windows 7.

Ubah setelan Windows 7

Sejatine, iku tugas sing kudu kita lakoni ing wektu iki, amarga tujuan sing wis ditemtokake kanggo wektu iki ora ana saka versi sistem operasi nalika ing versi sadurunge, iku minangka salah sawijining tugas sing paling gampang. Yen sampeyan isih duwe Windows XP utawa Windows Vista, supaya sampeyan bisa ngaktifake pamuter pamuter Windows Media Player ing Taskbar sistem operasi, sampeyan mung kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Klik ing papan kosong ing Task Bar.
  2. Saka opsi kontekstual sing ditampilake, pilih Windows Media Player saka pilihan "Toolbar" (waca gambar pungkasan tutorial).

Minangka sampeyan bisa ngujo, mung ana 2 langkah sing kudu sampeyan lakoni ing versi Windows supaya sampeyan bisa duwe pamuter mini sing dadi tuan rumah ing «Task Bar» iki; Sayange Windows 7 lan versi sing luwih anyar ngowahi kahanan, amarga kasunyatane manawa Microsoft durung menehi sertifikasi kompatibilitas piranti lunak iki kanthi kertu video sing beda ing komputer pribadi. Iki tegese cara sing bakal disaranake ing ngisor iki bisa uga ora kompatibel karo kertu video sampeyan, lan layar ireng bisa ditampilake ing pamuter mini yen ana kompatibilitas kasebut.

Oalah, kudune dicoba aktifake Windows Media Player mini iki kanggo Windows 7, soko sing disaranake sampeyan tindakake liwat sawetara langkah berurutan sing bakal diterangake ing ngisor iki:

Pamuter mini WMP 01

  • Kanggo Windows 7 64-bit download perpustakaan iki saka link liyane iki.
  • Ekstrak perpustakaan lan salin menyang direktori Windows Media Player sing ana ing "Program Files".
  • Telpon «layanan»Kanthi nggoleki Tombol Mulai Windows 7.
  • Goleki pilihan sing ujar: «Layanan Nuduhake Jaringan Player ...»Lan mandheg wae.

Pamuter mini WMP 02

  • Klik tombol Menu Start Windows 7.
  • Ing jinis ruang telusuran: CMD
  • Pilih asil nganggo tombol mouse nengen banjur eksekusi nganggo Idin Administrator.

Pamuter mini WMP 03

  • Ing jendhela terminal perintah ndaptar file sing sampeyan salin sadurunge nggunakake printah: regsvr32

Pamuter mini WMP 04

Gambar sing wis diusulake ing sisih ndhuwur nuduhake asil sing kudu dipikolehi ing versi Windows 7; Layar konfirmasi babagan registrasi printah kasebut lan perpustakaan sing sampeyan salin ing folder sing kasebut, yaiku sing bakal langsung katon. Karo, mini Windows Media Player praktis diaktifake, mbutuhake trik sawetara kanggo ndeleng kanthi tumindak. Disaranake sampeyan miwiti maneh Windows supaya bisa ditrapake.

Sing kudu kita lakoni saiki yaiku nemokake panel Windows Media Player ing "Windows 7 Taskbar" nggunakake prosedur konvensional sing sadurunge disaranake kanggo Windows XP lan Windows Vista.

Pamuter mini WMP 05

Kanthi tembung liyane, sampeyan mung klik kaping tengen ing "Windows 7 Taskbar" banjur pilih Windows Media Player saka "Toolbar".

Mengko sampeyan kudu menyang panggonan sing duwe video, sing kudu diputer karo Windows Media Player; jendhela pamuter media bakal langsung dibukak, sing bisa nyilikake, kahanan sing otomatis bakal ngaktifake pamuter mini iki sing wis diinstal ing «Taskbar»; Sampeyan kudu nggatekake sawetara lambang (kanthi ukuran suda) ing panel kontrol pamuter mini iki, sing ana ing sisih tengen lan bakal mbantu sampeyan nuduhake utawa ndhelikake video uga, kanggo mulihake jendela asli saka app.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.