Cara mulihake tombol Hotmail sing wis diretas

pulih akun hotmail

Sanajan ana jaminan manawa Microsoft wis bisa digawe ing klien email, isih ana kahanan tartamtu Ana sing bisa hack tombol Hotmail (utawa Outlook.com anyar), amarga iki coba coba pulihake kanthi mung modhal sing ditawakake tandatangan.

Kanggo kabijakan privasi lan keamanan, Microsoft ora nawakake rute alternatif menyang jalur konvensional nalika mbalek maneh sandhi Hotmail, mula kita kudu nyoba nimbang sawetara aspek sing sadurunge kudu dikonfigurasi nalika duwe akses menyang akun email. Saiki kita bakal nyoba nyebutake, apa sing kudu ditindakake yen amarga sawetara alasan ora bisa mlebu menyang layanan kasebut.


Cara mulihake sandhi Hotmail kanthi pitulung teknis

Mung ana siji langkah sing kudu sampeyan lakoni saiki yen sandhi Hotmail wis kompromi lan mulane, sampeyan ora bisa ngetik utawa mlebu menyang layanan kasebut. Disaranake sampeyan luwih dhisik mbukak menyang link ing ngisor iki, ing ngendi sampeyan bakal nemokake mung 3 alternatif sing ditawakake Microsoft nalika mbalekake utawa ngreset sandhi Hotmail, yaiku:

  • "Aku lali tembung sandi"
  • "Aku ngerti sandhi iki, nanging aku ora bisa log in"
  • "Aku mikir ana wong liya nggunakake akun Microsoftku"

Sampeyan kudu milih salah siji saka 3 pilihan sing ditampilake ing layar lan sing sadurunge disaranake.

pulih tombol Hotmail sing diretas

Gumantung saka pilihan sampeyan, kanggo nemokake kunci Hotmail sing ilang, lali utawa disusupi, Microsoft bisa takon:

  1. Nomer telpon kanggo ndaftar ing setelan akun.
  2. Email alternatif.

Yen sampeyan bisa ngatur informasi kasebut ing akun Hotmail, sampeyan bisa nampa kode, pesen SMS utawa email restorasi tombol Hotmail ing sawetara detik; Mbok minangka tip, sampeyan bisa menehi saran supaya sampeyan milih pilihan kaping telu yen sampeyan ngira yen ana wong sing nyolong sandhi Hotmail sampeyan; Kanthi pilihan iki, sampeyan mung kudu milih "Liyane" kanggo menehi gambaran cilik babagan kedadeyan; ing pesen iki aja lali sijine alamat email sing liya kanggo kontak karo sampeyan. Yen Microsoft tekan sok dong mirsani yen ana kegiyatan sing aneh (liwat alamat IP ing akun sampeyan), bakal langsung ngubungi sampeyan ing email sing wis ditinggalake ing pesen ing pilihan pungkasan iki.

Yen sampeyan ilang akses menyang akun Hotmail, ana sawetara opsi kanggo pulihake. Dadi, mesthine ana sawetara cara sing cocog karo sing sampeyan butuhake ing wektu kasebut, supaya sampeyan bisa ngakses akun kasebut sawayah-wayah. Pilihan sing kasedhiya yaiku:

Gunakake email pemulihan liyane

Email pamulihan

Perkara normal nalika nggawe akun email yaiku kudu menehi akun email tambahan. Kanthi cara iki, yen ana kedadeyan, kita bakal duwe cara liya kanggo ngakses. Ing kasus Hotmail / Outlook, dheweke biasane njaluk email pemulihan, sing bisa dadi akun ing Gmail utawa platform email liyane. Yen lali tembung sandhi, klik ing pilihan iki ing layar kanggo ngetik sandhi.

Kanthi nindakake iki, kita bakal ditampilake layar sing bisa milih cara sing pengin digunakake kanggo entuk akses maneh. Biasane biasane nggunakake email pemulihan iki. Apa sing bakal ditindakake saka Hotmail / Outlook, yaiku ngirim kode menyang akun email kasebut. Yen wis nampa, sampeyan mung kudu ngetik kode iki lan bisa entuk akses maneh menyang akun kasebut. Sampeyan uga bakal dijaluk nggawe sandhi anyar. Ing sawetara menit, kita bakal bisa ngakses maneh.

Pesen menyang ponsel

Yen sampeyan ora duwe akun email alternatif, sing bisa kedadeyan ing pirang-pirang kasus, kita duwe cara liyane sing kasedhiya ing Hotmail. Kita bisa nggunakake SMS. Iki padha karo kasus sadurunge, mung kode keamanan sing bakal dikirim saiki dikirim menyang ponsel nganggo SMS. Ora ana bedane liyane babagan iki.

Mula, nalika mlebu, kita kudu klik ing pilihan sing lali karo sandhi. Kita dikirim menyang layar sabanjure, sing umume disaranake nggunakake email pamulihan. Yen sampeyan ora duwe, utawa luwih seneng nggunakake SMS, sampeyan kudu ngeklik pilihan SMS, yen wis nggandhengake nomer telpon karo akun kasebut sadurunge. Banjur diidini ngirim SMS menyang telpon sampeyan, sing bakal sampeyan lebokake.

Banjur sampeyan kudu ngetik kode iki ing Hotmail, kanggo miwiti proses pamulihan akun. Yen sampeyan duwe akses menyang, sing pertama sing biasane dijaluk yaiku ganti sandhi. Supaya kita ora bakal kelangan akses maneh.

Pilihan liyane

Akun Waras Hotmail

Sampeyan bisa uga kedadeyan yen salah siji saka rong pilihan kasebut ora cocog karo sampeyan. Mula, sampeyan bisa nggunakake pilihan kaping telu. Ing layar sing ditandhani yen lali tembung sandhi, kita duwe pilihan sing diarani "Aku ora duwe tes iki." Kanthi ngeklik, bakal nggawa kita menyang layar ing ngendi pamulihan akun diwiwiti. Kita kudu ngisi data tartamtu, mula pungkasane bisa entuk akses maneh.

Iki minangka proses sing rada suwe lan angel, nanging bisa mlaku lan sing penting kita bakal bisa ngakses Hotmai manehl kaya iki. Dadi, sampeyan mung kudu ngisi kolom sing dijaluk.

Minangka pilihan pungkasan, kita mesthi bisa nggawe email Hotmail.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

26 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   sonia ngandika

    Aku pengin pulih Hotmail lan sandhi

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Dear Sonia, sampeyan wis menehi komentar ing pesen sampeyan ing artikel liyane, yen iki bisa nuduhake sawetara sabar. Nanging sayangé Microsoft butuh wektu kanggo konfirmasi informasi sing dikirim menyang sampeyan kanthi cara sing disaranake. Luwih becik negesake sarat kaya mengkene kaping pirang-pirang, mula panjaluk kasebut bakal dianggep. Matur nuwun kanggo riko lan muga-muga solusi efektif kanggo masalah sampeyan.

      1.    Leandro ngandika

        Halo, aku kudu ngreset akun !!! Aku duwe kabeh tugas gumantung karo dheweke. Kaca Microsoft ora menehi wangsulan. Mail duweke !!! Aku duwe ewonan tes. Hubungi kula ing lawyerchilotegui@gmail.com utawa menyang telpon Argentina 011-57447038 (ponsel) monggo !!!!!!!

  2.   leo ngandika

    Halo, kanca duwe perusahaan lan sing nangani akun nyolong, kanthi kabeh informasi pelanggan, apa sing bisa ditindakake?

  3.   Marcia ngandika

    Aku ora kelingan sandhi. Aku kudu kepiye?

  4.   Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

    Aku nyaranake nggunakake cookie. Gumantung ing browser sing sampeyan gunakake kanggo ngetik email hotmail, yaiku lokasi cookie kasebut. Matur nuwun kanggo riko.

  5.   z3u5 ngandika

    Layanan Peretas Paling Apik

    Yen sampeyan pengin nggawe layanan serius lan percaya diri, hubungi kita.

    layanan sing kita tawakake

    - Sandi Email
    - Sandi kanggo Jaringan Sosial
    - Sandi Kaca Web
    - Kita ngowahi nilai universitas
    - Kita neliti kasus scam
    - Kita mbusak riwayat bank
    - Lokasi Wong
    - Lokasi IP'S

    ANA PUNYA pitakon utawa pitakon sing bakal dirawuhi

    ING kene SATU TROJAN TERBAIK: FrogRAT Saiki lan digawe dening salah sawijining programmer paling apik ing MALWARE (Margera)
    Sampeyan bisa ndeleng rincian saka TROYAN FABULOUS iki ing:

    ITU IS WEB WEB ING KANGGO Tuku. TROYAN TIMUR.
    ATTE
    Virus

    1.    henry ngandika

      ngirim info kanggo ngubungi sampeyan

    2.    Julian Madinah ngandika

      Aku kudu golek sandhi kanggo akun facebook, apa sampeyan bisa nulungi aku? apa sing kudu aku lakoni, iku penting, matur nuwun

    3.    pavlov ngandika

      Z3U5. Kirim informasi kanggo ngubungi sampeyan. Aku kudu nyewa layanan.

    4.    heinnert de diaz ngandika

      apik aku kudu mbalekake sandhi email, apa sampeyan bisa nulungi aku?

  6.   ivelisse Tejada Rodriguez ngandika

    Aku ilang sandhi Aku ora bisa ngetik akun emailku missybeli @ hotmail. Kom

  7.   karin ngandika

    Aku cepet-cepet hack akun hotmail, dheweke wis ngowahi kabeh informasi, saiki amarga ora bisa pulih karo identitas asline, aku wis nyoba lan ora ana sing bisa nulungi aku

  8.   Valeria ngandika

    Kepiye cara mulihake sandhi hotmail?

  9.   Woh-wohan Miva ngandika

    Aku ilang sandhi hotmail lan aku kudu pulih amarga tugasku

  10.   Pacobs ngandika

    Sawetara wektu kepungkur ponakanku ora nggunakake alamat hotmail iki (junior0613@hotmail.com). Sampeyan ora ngerti maneh sandhi utawa liya-liyane. Masalahe yaiku iPhone sing dikirim kanggo ndandani yaiku iCloud sing nyambung menyang alamat iki. Sapa sing bisa nulungi aku mbalekake sandhi ... matur nuwun kanthi rumiyin.

  11.   rawa anna ngandika

    Aku ora kelingan sandhi Hotmail, apa sampeyan bisa mbantu aku mbalekake maneh?

  12.   Claudio ngandika

    Ya, dheweke diretas lan ngganti kabeh informasi (email alternatif lan nomer telpon kontak), lan ngaktifake verifikasi rong langkah kanggo nambah ... dadi aku ora duwe apa-apa ...

  13.   Lampu Laut ngandika

    Halo, aku ora kelingan sandhi Facebook, aku mbukak kanthi mbukak kodhe, nanging kanggo nggawe gerakan, aku njaluk sandhi, aku uga ora ngelingi email Hotmail sing mesthine padha, lan nomer telpon sing dakkirim wis ora ana maneh, aku kudu ngerti apa sing kudu tak lakoni, matur nuwun !!

  14.   Daniela ogaz ngandika

    Sugeng siang aku nyoba mbalekake akun sing wis dakbukak saka laptop lan uga mbukak ponsel lan saiki aku ora bisa ngerti sandhi. Aku menehi kontak email nanging ora bisa mbukak email. Aku uga menehi email gmail. com lan ujar manawa ngirim kode nanging durung teka. tulung yen ana wong sing bisa nulungi aku matur nuwun kanthi sanget

  15.   Gimena ngandika

    Halo, aku ora kelingan sandhi lan nomer sing dak lebokake, aku ora duwe maneh, ana sing ngerti kepiye cara nggawe kode karo kode sing sampeyan lebokake menyang mail alternatif ora mbantu

  16.   Maribel ngandika

    Mlebu biyen lan aja nggunakake Hotmail. Pasangan siji. Nggawe aku facebook Aku ora kelingan telpon utawa email alternatif, ana sing nulungi aku

  17.   Sonia ngandika

    Aku sonia ramirez lan aku ora kelingan sandhi Hotmail lan aku pengin pulih, aku duwe papat sing kita ucapake saka telpon sadurunge, saiki aku duwe nomer anyar tulung tulung aku

  18.   Marcela mezzina ngandika

    hai, aku putus asa amarga mblokir akun HOTMAIL sing wis pirang-pirang taun kepungkur. Dheweke njaluk data sing ora dakelingi lan aku nyelehake apa sing dakkarepake nalika semana. Nanging ora ana upaya kasebut sing bisa gawe marem lan mblokir akunku. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, aku nekat amarga nggunakake akun kasebut kanthi alesan profesional lan pribadi lan kabeh wong duwe email kasebut. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake, wis pirang-pirang dina aku ngubengi internet, nyoba ngirim pesen menyang Mikrosolft, nanging opsi iki minangka alibi amarga jarene kaca kasebut wis ora ana layanan. Dheweke mblokir kanthi sewenang-wenang lan tanpa konsultasi, lan saiki dheweke wis mbatalake lan aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Tulung, apa ana sing nulungi aku? Matur suwun !!!

  19.   Charles Salazar ngandika

    Sugeng sonten, kula wonten mriki kangge nyuwun tulung, kula mboten saged ngetik email hotmail kula, nomer ponsel ingkang kula lebokaken, kula sampun mboten kagungan lan kula mboten kelingan bab pitakon-pitakon sing dijaluk pulih saka akun kasebut, kayata rong sandhi pungkasan sing digunakake, ing kasus iki aku mung ngelingi siji, aku ora ngelingi soal keamanan, pesen pungkasan sing dikirim. Nyuwun tulung aku matur nuwun kanggo pitulung sampeyan amarga aku kudu cepet nulis email.

  20.   Sara ngandika

    Sugeng sonten, aku wis nyoba ngakses akun hotmail anyar udakara sewulan lan dikandhani manawa sandhi ora salah amarga aku mangsuli pitakon sing dakkandhani lan terus tanpa ditinggalake, aku ora ngerti yen wis kelakon karo aku lan aku sanget banget supaya bisa dibukak blokir amarga emailku kerjane, apa sampeyan bisa nulungi aku ???