Cara nambah lan nggawe ebook sing kompatibel karo Kindle nggunakake Telegram

Pamaca Amazon Sedulur

Sanajan Apple lan perusahaan liyane pengin njaluk jajan saka industri e-book, uga bener manawa ana raja ing pasar iki: Amazon lan platform Kindle. Raksasa e-commerce kasebut mesthi ngerti kepiye duwe katalog judhul sing wis didigitalisasi lan uga - lan paling ora - menehi para piranti alat supaya bisa seneng seneng nonton buku.

Persis, tegese Kindle lan macem-macem jinis kasebut. Dheweke minangka tim sing nawakake pengalaman panganggo sing apik lan aja bosen yen sampeyan salah sawijining sing maca pirang-pirang jam: padha nggunakake teknologi tinta elektronik. Saiki, kaya biasane, ana "nanging" sing digunakake. Lan sampeyan bakal dihukum kanggo nggunakake ebook ing format kasebut.

Kaya sing wis dikomentari pirang-pirang acara, lan kaya sing dikandhakake Amazon ing pirang-pirang acara, perusahaan entuk manfaat saka layanane dudu saka hardware sing didol. Lan kayane kedadeyan ora apik. Nanging, Salah sawijining "komplikasi" utama Kindle yaiku format sing didhukung yaiku .MOBI. Lan yen sampeyan biasa nganggo buku elektronik, sampeyan bakal ngerti manawa ana macem-macem format ing pasar lan platform sales liyane ditampilake. Maksude .EPUB. Apa sing kedadeyan yen sampeyan tuku buku elektronik - ebook - ing sanjabane Amazon lan sampeyan duwe Sedulur? Wangsulane ora ngarep-arep banget: sampeyan bakal ditinggal tanpa nikmati judhul sing didownload; utawa sampeyan nggoleki sing maca alternatif; utawa ngowahi format kasebut dadi sing cocog karo Sedulur. Lan gampang banget yen nggunakake bot saka Telegram layanan olahpesen cepet sing misuwur.

Kanggo Kindle Bot: sing dibutuhake kanggo miwiti nggunakake

Kanggo Sedulur Bot Telegram

Yen sampeyan isih nganggep Telegram minangka layanan olahpesen cepet, sampeyan pancen salah. Ya iya, iku uga. Nanging layanan iki nduweni luwih akeh kemungkinan tinimbang sing sampeyan kira. Kajaba duwe saluran ing subyek sing sampeyan minat - ya, Uga rentan kanggo pengiriman bahan hak cipta-, uga nduweni alat sing menarik kaya sing saiki dakwenehake kanggo sampeyan: Kanggo Sedulur Bot.

Bot-bot kasebut yaiku aplikasi pihak katelu sing bisa digunakake ing ekosistem Telegram. Lan ing kasus iki, cocog karo akun Kindle, sing kaping pisanan sampeyan mbukak nalika miwiti nggunakake platform maca digital Amazon. Download Telegram ing platform sing sampeyan pilih. Elinga yen sampeyan uga bisa nggunakake liwat browser utawa download aplikasi desktop lan bisa digunakake nganggo komputer. Ngandika, sampeyan bakal nambah menyang To Kindle Bot menyang akun banjur wiwiti nggunakake. Nanging apa sing kudu sampeyan atur?

Setel Kindle To Bot ing akun Telegram sampeyan

Kanggo setelan Kindle Bot Amazon

Bakal ana rong prekara sing bakal dijaluk Telegram Bot asli sampeyan. Apa maneh, yen wis ditambahake menyang akun, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa instruksi katon ing basa Inggris. Apa sing dijaluk saka sampeyan? Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku sampeyan mangsuli ngirim akun Kindle pribadi sampeyan. Yaiku, sing duwe struktur ing ngisor iki: jeneng panganggo@kindle.com. Kanggo nemokake alamat email sing dipersonalisasi, mlebu menyang akun Amazon banjur tekan bagean menu tarik-mudhun "Atur konten lan piranti".

Tab sing beda bakal katon, sing terakhir yaiku sing nuduhake "Setelan". Klik ing bagean kasebut «Konfigurasi dokumen pribadi» sampeyan bakal bisa ndeleng informasi babagan akun @ kindle.com. Sawise sampeyan ngirim akun iki menyang Bot (Kanggo Kindle Bot), bakal wayahe nambah akun email sing diwenehake dening layanan iki.

Akun iki kudu ditambahake ing bagean «Dhaptar alamat email sing sah kanggo ngirim dokumen pribadi». Opsi iki luwih murah tinimbang langkah sadurunge. Sampeyan bakal mriksa manawa akun email pribadi uga wis ditemokake. Ketik akun email sing ngandhani To Kindle Bot lan wis rampung.

Miwiti nggunakake "To Kindle Bot" ing Telegram

Ireng lan putih

Bakal wayahe wiwit nggunakake. Kumpulake buku ing .EPUB, kayata, sing pengin dikonversi dadi bisa maca saka pamaca Sedulur. Kirimake file menyang Bot lan konversi ora mbutuhake wektu luwih saka rong menit. Banjur apa? Kabeh langkah sadurunge sing wis kita lakoni kanggo ngatur Bot iki yaiku kanggo mesthekake yen konversi menyang format .MOBI rampung, buku kasebut kanthi otomatis diunggah menyang akun Kindle.

Sampeyan kudu ngenteni sawetara menit supaya buku katon. Lan bakal ditindakake ing bagean dokumen Kindle; tegese, ing papan sing padha saka ngendi kabeh jinis file dikirim — biasane ing format PDF— kanggo ditinjau saka pamaca buku sing populer. Pungkasane, elinga Kindle kasebut bisa digunakake kalorone ing pamaca buku, ing a tablet liwat aplikasi resmi, ing a smartphone utawa saka komputer.

* Cathetan: saka Gadget Aktualidad, kita ora tanggung jawab nggunakake panggunaan Bot iki. Kita ngerti manawa kabeh materi sing bakal dikonversi wis diolehake kanthi sah


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier Mercadé ngandika

    Bot kasebut ngandhani yen aku mung bisa nindakake 5 konversi saben wulan ...