Cara ndhelikake foto utawa file ing telpon Android piranti

Android

Piranti seluler bubar dadi kanca plancongan sing penting lan kadang penting banget kanggo akeh pangguna. Ing artikel kasebut, kita nyimpen akeh informasi, kayata, ing pirang-pirang kasus, ana pirang-pirang foto utawa pirang-pirang file saka karya utawa dina sing dingerteni.

Sawetara foto utawa file kasebut bisa dideleng dening pangguna liyane sing bisa ngakses smartphone tanpa masalah, nanging sawetara ora bisa dingerteni dening wong liya kajaba kita. Supaya sampeyan ora ninggalake informasi penting kasebut, lan utamane pribadi, kanggo sapa wae, ing artikel iki, kita bakal mulang sampeyan cara ndhelikake foto utawa file ing telpon Android piranti, kanthi cara sing gampang lan tanpa komplikasi.

Pilihan pertama sing kudu dipikirake kanggo njaga informasi lan file supaya ora ana gandhengane karo mata nggawe sawetara profil ing piranti seluler kita, yen luwih saka siji pangguna duwe akses menyang terminal. Thanks kanggo opsi iki sing pisanan muncul ing Android 5.0 Lollipop ngidini sampeyan nggawe profil pangguna kanggo saben wong sing nggunakake piranti kasebut.

Sayange rada angel lan asring banget sing pengin kita ndhelikake file utawa foto saka kemungkinan gosip, lan dudu saka pangguna liyane. Aja salah, sawetara pangguna nuduhake piranti seluler utawa tablet karo wong liya lan sing dienggo bareng biasane dadi workstation sing nyimpen barang cilik utawa sing ora bisa dilindhungi saka pandangane wong liya.

Cara ndhelikake file ing seluler liwat aplikasi

Sanajan ana kemungkinan kanggo ndhelikake file utawa foto ing Android yaiku nggawe profil kanggo saben pangguna sing nggunakake smartphone, tanpa mangu-mangu, iku dudu pilihan sing paling apik sing bisa dituju. Miturut pendapat kita, yen sampeyan pengin supaya file aman saka mripat, sampeyan kudu gunakake aplikasi sing bakal ditampilake ing ngisor iki.

Ahli Ndhelik File

Pilihan pertama sing bakal dituduhake, lan sing paling disenengi yaiku Ahli Ndhelik File, panjelajah file sing kanthi default duwe kemampuan kanggo ndhelikake ora mung file nanging kabeh folder, ana sing bisa migunani banget. Kajaba iku, pilihan liyane sing apik yaiku ngidini sampeyan menehi visibilitas file utawa folder kapan wae, ana sing rumit banget ing aplikasi liyane saka jinis iki.

Ahli Ndhelik File

Paling penting nanging ora kalah penting ngidini kita nglindhungi aplikasi nganggo tembung sandhi, saengga kabeh file kita tetep ora bisa dideleng saka pamirsa. Lan mesthine aplikasi kasebut bisa didownload kanthi gratis saka toko aplikasi Google resmi utawa Google Play, mula aku ora ngerti apa sing dienteni kanggo didownload langsung lan wiwiti digunakake lan gunakake. Nglindhungi file loro kasebut lan aplikasi sampeyan.

Singidaken Ahli
Singidaken Ahli
Pangembang: Singidaken Aplikasi
Price: free

Applock

App Lock

Yen sampeyan pengin nglindhungi sawetara gambar ing aplikasi tartamtu, sing umume sampeyan pengin ndhelikake saka mripate wong liya, aplikasi sing sampurna kanggo iki Applock, pilihan sekunder sing uga ngidini nglindhungi aplikasi saka panggunaan.

Aplikasi iki duwe versi gratis, sing bisa download kabeh, nanging kita uga bisa nggedhekake opsi lan fungsine kanthi dadi pangguna premium kanthi dhuwit sithik, sanajan sampeyan pengin ndhelikake potret lan mblokir sawetara aplikasi liyane kanthi dhasar versi sampeyan bakal duwe luwih saka cukup.

Kunci (AppLock)
Kunci (AppLock)
Pangembang: Lab Lab DoMobile
Price: free

Pilihan liyane

Google Play pancen kebak macem-macem opsi kanggo nglindhungi file utawa gambar sampeyan, lan malah matesi akses menyang aplikasi, nanging kita wis mriksa opsi utama ing artikel iki, sanajan ana sebab sing bisa uga ana aplikasi sing wis dingerteni sampeyan ora yakin, kita bakal menehi alternatif liyane.

Yen sampeyan pengin ndhelikake gambar utawa video, sampeyan bisa milih opsi iki;

Singidaken foto, video
Singidaken foto, video
Pangembang: LAB GRATIS
Price: free

Yen sampeyan kepengin weruh nglindhungi folder utawa file saka prying eye Saka pangguna liya utawa pangguna sing bisa ngakses piranti seluler utawa tablet, sampeyan bisa milih aplikasi sing apik iki;

Folder Kunci
Folder Kunci
Pangembang: NewSoftwares LLC
Price: free

Sanajan kabeh pangguna duwe piranti seluler lan arang banget bisa dituduhake karo wong liya utawa utangan, ora penting yen wis nginstal aplikasi jinis iki. Lan kita kabeh biasane duwe foto sing ora bisa dideleng kabeh. Dilindhungi bisa penting banget ora mung yen ana kanca utawa sedulur njupuk piranti supaya bisa ndeleng apa-apa, nanging yen, contone, terminal kasebut dicolong, saengga ora gampang ngakses konten kasebut.

Pemblokiran aplikasi bisa uga penting, lan sanajan akeh aplikasi sing wis njaluk jeneng pangguna lan sandhi kanggo ngakses, ana liyane sing ngidini kita diidentifikasi saben wektu, sing bakal mbukak saben wektu kanggo sapa wae sing bisa njupuk smartphone, ya angger dheweke ngerti pola bukak kunci utawa PIN akses terminal.

Kadhangkala keset banget nindakake tugas sing dibutuhake kanggo nglindhungi piranti seluler karo sistem operasi Android, nanging yen sampeyan pengin ngindhari masalah mbesuk, lindhungi foto sing kompromi, uga file sing penting kanggo sampeyan lan uga sawetara aplikasi sing sampeyan bisa ngatasi sawetara.

Apa sampeyan salah sawijining pangguna sing nggunakake aplikasi kanggo ndhelikake potret utawa file kasebut?. Marang ing papan sing dicawisake kanggo komentar kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki, lan uga critakake aplikasi sing digunakake kanggo sampeyan supaya kabeh bisa nyoba lan ndeleng manawa ana sing bisa dilebokake ing artikel iki supaya luwih lengkap lan akurat.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.