Cara ndownload browser Windows 10 Spartan

Cortana kanggo Windows 10

Windows 10 minangka versi anyar saka sistem operasi kanggo PC saka perusahaan Redmond Microsoft. Sawise revolusi sing ditindakake Windows 8, sing nuwuhake nesu para pangguna kanthi ngilangi tombol wiwitan (kesalahan sing diperbaiki ing pembaruan 8.1), Windows 10 bakal dadi revolusi anyar, wiwit wektu iki Microsoft milih kalebu Best Windows 7 lan Windows 8 ing versi siji.

Saiki, mung Pratinjau Teknis sing kasedhiya, sing prestasine apik banget, paling ora sajrone rong wulan aku nyoba, ora menehi masalah apa-apa. Windows 10, saliyane kanggo kabeh warta sing kalebu, sing wis diwenehake sadurunge, nggawa browser anyar sing diarani Spartan sing bakal ngganti Internet Explorer sing lawas, sing siklus uripe kayane wis entek.

Browser anyar ora kalebu ing Pratinjau Teknis kita kudu ndownload kanthi mandiri lan saiki mung kompatibel karo Windows 10, ora nganggo Windows 8 utawa 7. Browser anyar iki nyoba nyoba mandhegake dominasi Chrome sing meh nyiksa lan, ing Firefox sing luwih sithik. Browser iki nawakake kemungkinan nambah ekstensi kanggo nggampangake panggunaan lan interaksi karo browser.

Kanggo ndownload browser iki, kita mung kudu mbukak Windows Update lan golek update sing kasedhiya. Browser bakal katon kanthi otomatis lan kita bisa ndownload kanggo nggunakake browser anyar sing diklaim Microsoft minangka salah sawijining sing paling cepet ing pasar. Saiki aku ora duwe cukup wektu kanggo nyoba kanthi tliti, nanging nalika wis suwe, aku bakal bisa nindakake kajian lengkap lan lengkap babagan Spartan, pembunuh browser kaya sing diarani wong ing Microsoft. .

Tanggal samesthine kanggo tampil terakhir ing pasar Windows 10 yaiku ing wulan Juni-Juli. Kabeh pangguna sing wis nginstal versi Windows 7 utawa Windows 8.x dheweke bisa nganyari kanthi gratis sajrone taun kapisan. Keputusan sing penting banget kanggo ekspansi cepet Windows 10 sing anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.