Cara ndownload Windows 10 kanthi nomer seri

Windows 10

Wingi salah sawijining warta paling penting diluncurake kanggo kabeh sing nggunakake sistem operasi Windows ing komputer pribadi; Kanthi cara konkrit, jeneng anyar sistem operasi sing bakal ana wiwit pertengahan 2015 ora bakal diarani salah sawijining sing wis dikabarake ing macem-macem situs web, sing ana ing Windows 10.

Nomer anyar sing dirilis lan ing antarane, sawetara dadi anekdot lan menarik, padha karo sing disaranake sampeyan maca amarga nalika wis duwe Windows 10 ing tangan sampeyan, soko sing saiki bisa dadi amarga artikel iki bakal mulang sampeyan ndownload sistem operasi versi anyar iki kanthi gratis kanthi nomer seri sing dicakup.

Apa sing kudu didownload Windows 10 kanthi nomer seri?

Microsoft wingi ngumumake ing salah sawijining pernyataan, yaiku sapa wae sing bisa ndownload versi paling anyar sistem operasi (Windows 10), supaya bisa nyoba lan adaptasi karo mupangat anyar sing bakal ditawakake tinjauan iki. Amarga alasan iki, ora ana jinis watesan babagan panggunaan anggere kabijakan lisensi sing diusulake dening Microsoft ditampa lan dihormati; Banjur, sampeyan bakal menehi saran supaya sampeyan ngetutake sawetara langkah supaya sampeyan bisa ndownload Windows 10 kanthi nomer seri sing wis diwenehake dening wong sing padha ing Microsoft.

  • Bukak browser Internet sing biasane digunakake karo akun Microsoft (sing bisa uga Hotmail lan Outlook.com).
  • Mlebu kanthi kredensial akses menyang layanan kasebut.
  • Saiki bukak situs web resmi saka Microsoft Insider.
  • Sampeyan bakal nemokake layar sing padha banget karo layar sing bakal diwenehake ing ngisor iki, kanthi ngeklik tombol sing ujar «Join Now".

instal Windows 10 gratis 01

  • Sampeyan banjur bakal diajak nampa kabijakan lisensi panggunaan Windows 10 sing diusulake dening Microsoft.

instal Windows 10 gratis 02

  • Ing jendhela sabanjure, sampeyan kudu ngeklik link ing sisih ngisor (kanthi warna biru) sing bakal ngidini sampeyan mlumpat menyang jendela download Windows 10.
  • Kepala menyang ngisor kanggo pilih gambar ISO Windows 10 sing sampeyan minat download.
  • Ing sisih ndhuwur ana nomer seri sing kudu sampeyan gunakake kanggo nginstal 10, sing kudu disalin lan nempel menyang dokumen supaya disimpen ing komputer pribadi.

instal Windows 10 gratis 04

Kanthi langkah-langkah sederhana iki lan sawise suwe sampeyan bakal duwe ing komputer pribadi didownload menyang gambar Windows 10 ISO; Saiki, mung ana sawetara basa sing kasedhiya kanggo versi nyoba sistem operasi Microsoft iki, mula butuh sawetara wektu supaya basa kasebut masing-masing (kalebu Spanyol) diusulake kanthi resmi.

Bobot kira-kira gambar ISO ngluwihi 3 GB, mula sampeyan kudu cukup papan ing papan sing didownload file kasebut.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndownload Windows 10, 8.1 lan 7 gratis ing format ISO

Alternatif kanggo nginstal Windows 10

Sawise ndownload Windows 10, sampeyan kudu nerusake nginstal miturut level pengalaman sampeyan; Kita uga bisa menehi saran sawetara alternatif kanggo nindakake tugas iki, yaiku:

  1. Sistem operasi virtual. Sampeyan bisa ngandelake salah sawijining aplikasi kanggo nggawe mesin virtual lan ing endi, sampeyan kudu nggunakake gambar ISO (lan uga nomer seri) sing sadurunge wis didownload.
  2. Sistem operasi dual-boot. Sampeyan uga bisa nginstal Windows 10 ing komputer kanthi milih partisi tartamtu kanggo efek kasebut; Amarga versi nyoba, 20 GB bisa uga luwih saka cukup kanggo partisi iki sing bakal nginstal sistem operasi.

Kanggo alternatif liyane sing wis kasebut, sampeyan kudu mbutuhake transfer kabeh konten gambar ISO menyang USB stick yen komputer pribadi ora duwe tray disk. Kanggo jinis kasus iki, disaranake nggunakake alat khusus, sing sadurunge wis dakkandhakake sadurunge.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nginstal Windows 10 saka USB

Update: Artikel iki ditulis ing 2014 nalika Windows 10 isih dikembangake. Yen sampeyan pengin informasi sing luwih dianyari bukak artikel iki kanggo nginstal windows 10

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

26 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Renzo Collantes Valer ngandika

    Apa lisensi kasebut kadaluwarsa ing wulan April 2015?

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Aku mbayangno. Nanging nomer lisensi sing diwenehake, ing kabeh tes instalasi (Ngarep lan Perusahaan) ora nate dijaluk. Thanks kanggo informasi, kita wis duwe kontribusi tambahan sing apik sing bakal dingerteni kabeh.

    2.    ron ngandika

      sing menehi lisensi aktivasi windows 8.1 kanggo faaa

  2.   Juan Chirinos ngandika

    Artikel sing apik banget. Banget yen ora menehi versi Spanyol, utawa apa basa bisa diganti?

  3.   Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

    Dear Juan, durung ana paket ing basa Spanyol, nanging MIcrosoft mesthi bakal ngusulake minangka paket kanggo didownload minangka nganyari utawa minangka file. Aku bakal ngusulake conto iki kanggo Windows umume, sanajan ditrapake ing Windows 7 nalika jarene paket ditampilake. Salam lan matur nuwun kanggo riko.

    1.    John Paul Chirinos ngandika

      Matur suwun Pak Rodrigo atas tanggepan lan perhatian sing apik. Tulus

  4.   ismael33 ngandika

    Apa ana bebaya nyata kanggo pc sampeyan? Sampeyan ngerti, minangka beta lan nyoba. matur nuwun

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Ora ana bebaya amarga versi resmi lan ora bajak laut. Aku nyaranake nginstal Windows 10 ing partisi disk supaya bisa digunakake kanthi hardware kanthi asli lan ora simulasi. Matur nuwun kanggo riko.

  5.   ismael33 ngandika

    Pitakonku amarga duwe dual boot karo linux, yen boot w10 bakal ngganggu sampeyan kabeh, pitakonanku yaiku yen iki bisa kedadeyan kaya beta, kanthi owah-owahan sing dakkira fase iki bakal ana! ,, matur nuwun

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Secara pribadi, aku duwe Windows 7 Ultimate, Windows 8.1 Pro lan Windows 10, mula 3 opsi katon ing Boot Manager. Aku ora ngerti babagan Linux ing bootloader, amarga sejatine sing sampeyan sebutake, kadang Windows bakal ngrusak. Aku ora ngerti apa bisa rampung ing kasus sampeyan, nanging Linux umume diinstal pungkasan, dadi Manajer bisa menang. Matur suwun amarga minat lan kunjungan sampeyan lan muga-muga ana wong sing luwih ahli ing Linux, bisa menehi komentar babagan perkara kasebut.

  6.   Marc ngandika

    Rodrigo, apa sampeyan bisa ngandhani yen perlu kanggo meksa resolusi kasebut?

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Marc ... ora prelu meksa resolusi kasebut, amarga sampeyan bisa kerja kanthi tenang karo resolusi sing wis digunakake. Mesthine, iki gumantung apa Windows 10 wis ngenali kertu grafis sampeyan. Ing kasusku, ora ana masalah lan aku ora duwe masalah ing 1920 × 1080 px. Salam lan matur nuwun kanggo komentar lan riko.

  7.   J. R. Marklin ngandika

    Aku duwe Windows 8.1 Apa bisa nginstal W10 ing ndhuwur utawa kudu diformat

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      Aja nganyari versi stabil nganggo versi nyoba. Aku nyaranake sampeyan nggawe partisi hard disk karo Windows disk manager supaya sampeyan ora kelangan informasi (aku mbayangake sampeyan ngerti kepiye) banjur instal Windows 10. Sampeyan uga bisa nggawe mesin virtual. ora efektif banget. Salam lan matur nuwun kanggo riko lan komentar.

  8.   JJ ngandika

    Kaping pisanan babagan komentar GNU / Linux, Windows nggunakake bootloader (aku ora ngelingi singkatane: S) lan GNU / Linux nggunakake liyane, manajer Windows ora kompatibel karo GNU / Linux, dadi yen sampeyan nginstal Windows Beside distribusi sing ana, manajer bakal mbusak GRUB lan wiwitan distribusi sampeyan bakal ilang lan amarga pulih GRUB dadi kekacoan sing luwih apik, luwih becik nginstal Windows luwih dhisik banjur GNU / Linux.

    Ing Windows 10, aku ora nginstal, yen nganggo Windows 8.1 aku duwe masalah resolusi lan driver, luwih akeh aku bakal entuk sing anyar lan ora stabil amarga pembangunan?

    1.    Rodrigo Ivan Pacheco ngandika

      JJ, yen sampeyan duwe Windows 8.1, aku bakal ngandhani manawa sampeyan saiki bisa nggunakake Penerjemah Skype ... Aku wis nampa kabar kasebut supaya sampeyan saiki bisa ngobrol karo kanca-kanca saka negara liya kanthi terjemahan kanthi nyata. Salam lan matur nuwun kanggo komentar.

    2.    luis ngandika

      Aku mung miwiti download installer ing basa Spanyol. Yen ngremukake Grub, cara sing apik kanggo pulih bisa nggunakake alat EasyBCD gratis.
      Aku kira ing laptop 6400 Dell Inspiron 2007 (4GB lan SSD) bakal kaya tembakan. W7 mabur….

  9.   pernida dilia ngandika

    Sugeng enjing, aku wis nginstal instalasi gratis saiki njaluk aku ngetik kunci validasi lan aku ora duwe kaya biasane

  10.   Diego ngandika

    Halo, aku duwe pitakon sing ora ana sing bisa ngatasi Aku duwe komputer 7-bit windows 32 (sanajan komputerku ndhukung 64 bit), aku wis nganyari dadi windows 10 lan sejatine sistem 32-bit kasebut dipasang. Apa aku bisa duwe windows 10 64-bit kanthi cara liya, kajaba mbayar? Sandi asli

    1.    javicalavera7 ngandika

      Ngundhuh saka web apa wae. Coba coba gawe serep kabeh sadurunge ... yen ngono.

  11.   Richard "villero" Fernandez ngandika

    Rodrigo, kepiye aku duwe pitakon? Aku ora trampil banget, nanging aku uga dudu bodho, nanging ana prekara sing ora dakkerteni lan aku bakal ngerti yen sampeyan bisa mangsuli, aku duwe mesin Asus kula kanthi sistem operasi Windows 7 ing basa Spanyol lan dianyari menyang Windows 10 lan aku maca manawa sampeyan bisa duwe luwih saka siji sistem operasi ing mesin kasebut? Kepiye carane aku bisa ngrampungake? Lan pitakon liyane yaiku kepiye cara nggawe partisi disk tanpa ilang (foto, video, lsp.) Yen aku wis nginstal sistem operasi, aku ora ngerti apa sampeyan wis ngerti babagan aku, nuwun sewu lan matur nuwun akeh banget

  12.   Ricardo Rivera ngandika

    Halo, sugeng siang, nalika nganyari, menehi pilihan kanggo pendriver, sing iso diminum, nanging njaluk aku lisensi utawa ngilangi yen aku ngilangi.

  13.   Gaspi ngandika

    Serial kasebut ora cocog kanggo aku. Ana sing menehi alternatif utawa keygen?
    Gracias

  14.   Hernan Camilo ngandika

    Salam kordial ,,, matur nuwun sanget kanggo sumbangan nanging sandhi ora katon kanggo aku, mung MediaCreationTool sing katon ..

  15.   nari70 ngandika

    sing nulungi aku butuh kunci kanggo windows 10

  16.   simpul tali ngandika

    Aku ora weruh nomer seri

bool (bener)