Cara nelpon nganggo nomer sing didhelikake ing operator apa wae

Privasi wis meh ora bisa ditindakake saiki, nanging sampeyan wis nate mikir babagan telpon supaya nomer sampeyan ora bisa kedhaftar ing terminal panrima. Cara nindakake wis diganti ing jaman saiki. Iku isih tugas sing cukup gampang, nanging ora kabeh wong ngerti kepiye carane nindakake.

Mbok sampeyan pengin nelpon wong nanging dheweke ora ngerti saka ngendi sampeyan telpon, utawa perusahaan utawa layanan sing sampeyan ora pengin menehi nomer telpon. Utawa malah luwih gampang, sampeyan mung pengin muter prank telpon tanpa kejiret. Ing artikel iki, kita bakal nerangake cara nelpon nganggo nomer sing didhelikake, kaloro ing iPhone lan Android, preduli karo operator sing sampeyan wis nyewa.

Rincian sing bakal dipikirake

Nelpon nganggo nomer sing didhelikake ora ateges kita ora duwe impunitas kanggo nindakake jinis tumindak liwat telpon. Perusahaan telpon panampa bakal ngerti nomer kasebut, mula yen ana tumindak ilegal, hakim bisa mutusake manawa perusahaan kasebut nyebutake nomer telpon kasebut.

Telpon kanthi nomer sing didhelikake uga ora bisa digunakake yen ana panggilan darurat utawa polisi. Ing kabeh kasus kasebut, nomer kasebut bakal dingerteni dening sing nampa telpon. Ing sawetara kasus, panggilan kasebut ora bakal ditindakake amarga sawetara wong utawa perusahaan mblokir panrima kanthi nomer sing didhelikake kanthi manual, mula dheweke ora bakal ngerti manawa dheweke langsung nelpon.

Singidaken nomer kasebut ing Android utawa iPhone

Yen kita mung pengin ndhelikake nomer kanggo telpon tartamtu, sing kudu dilakoni mung nambah awalan # 31 # menyang nomer sing pengin ditelpon. Ayo njupuk conto yen sampeyan pengin nelpon a 999333999 kita bakal kudu menehi tandha # 31 #999333999.

ndhelikake nomer

Ora ing kabeh negara utawa operator yaiku prefiks sing padha, ing sawetara prefiks diganti * 31 #, mula luwih becik sampeyan nyoba sadurunge nelpon dhewe yen sampeyan duwe telpon liya, utawa karo wong sing cedhak karo sampeyan.

Cara iki bakal digunakake ing kabeh perusahaan Movistar, Vodafone utawa Oranye.

Ndhelikake nomer kita ing iPhone kanggo kabeh telpon

Cara sadurunge gampang, nanging ana pilihan liyane sing luwih apik yen sing dikarepake yaiku nggunakake akeh. Yen duwe iPhone lan pengin ndhelikake saben telpon, prosese gampang.

Sing kudu kita lakoni yaiku ngetik «Setelan» lan menyang "Telpon", ing pilihan kasebut, kita bakal nemokake salah sijine "Tampilake panelpon panelpon", kita mung kudu mateni pilihan iki. Wiwit saiki, kabeh telpon sampeyan bakal ndhelikake id (nomer sampeyan).

ndhelikake nomer iPhone

Bisa uga opsi iki ora kasedhiya kanggo kita, amarga iku sawetara operator teka kanthi standar sing diblokir. Ing kasus kasebut, solusine yaiku hubungi wong-wong mau supaya njaluk blokir garis supaya sampeyan bisa ngatur miturut kekarepan sampeyan. Ora bakal duwe biaya.

Ndhelikake nomer ing Android kanggo kabeh telpon

Cara kasebut, bisa beda-beda gumantung karo versi Android sing ana ing terminal, bisa uga beda-beda ing antarane lapisan.

Kaya sing wis dikomentari sadurunge, kita kudu ndhelikake ID panelpon kaya sing wis diandharake nganggo iPhone. Kita bakal bukak aplikasi telpon ing terminal Android, banjur tutul telung TCTerms sing bakal ditemokake ing salah sawijining pucuk, kanggo ngakses setelan.

Langkah sabanjure bisa beda-beda gumantung karo versi Android. Kita bakal nggoleki sing padha "Setelan telpon" banjur mlebu "Setelan tambahan". Kita bakal nemokake pilihan kasebut "Tampilake panelpon panelpon" utawa kita bakal menehi tandha pilihan «Nomer sing didhelikake» yen terminal kasebut.

ndhelikake nomer Android

Ing kasus iki ing Android murni Piksel, saka Android 8 kita kudu ngetik aplikasi telpon banjur mlebu «Setelan», saka kana menyang «Telpon akun», kita menyang kertu SIM lan mlebu "ID panelpon" kita bisa mateni.

Wiwit saiki, kabeh telpon bakal didhelikake saka telpon sing padha, yen pengin dipateni, kita bakal bali menyang setelan iki lan ngganti. Ing sawetara kasus pilihan kasebut bisa uga katon ora bisa diakses kanthi warna abu-abuIki amarga perusahaan ora ngidini, mula kita kudu ngubungi dheweke kanggo ngrampungake.

Uga kita bisa nindakake dhewe yen duwe aplikasi perusahaan, Movistar, Vodafone utawa Orange.

Cara ndhelikake nomer kita ing telpon darat

Sanajan kalebu spesies sing beresiko kepunahan, akeh wong sing isih nggunakake landline ing omah, saiki isih ora migunani, nanging akeh wong sing mateni ponsel nalika mulih, bisa nyopot utawa mung amarga wis Dadi, padha digunakake kanggo makarya. Kanthi cara iki, landline minangka perkara sing luwih pribadi lan intim sing mung dituduhake karo wong-wong sing pancen penting.

landline

Kita bisa ndhelikake nomer landline kanthi cara sing gampang banget, amarga iki sing kudu ditindakake pencet prefiks 067 sadurunge ana nomer telpon, umpamane yen pengin nelpon 999666999 kita kudu nelpon 067999666999. Sing nampa telpon bakal nampa telpon kaya sing ora dingerteni utawa didhelikake.

Bisa uga ing sawetara negara iki beda-beda, tinimbang nggunakake ater-ater 067, ing # 67 utawa # 67 #, ing kasus paling kemungkinan kabeh pilihan bisa digunakake. Luwih becik kita nyoba dhewe kanthi telpon nyoba supaya bisa mlaku kanthi bener.

Elinga yen:

Penting, kanggo elinga, kabeh bisa uga tanpa operator sing digunakake, kalebu Movistar, Vodafone lan Orange bisa nggunakake metode kasebut. Iki uga penting Elinga yen nelpon nganggo nomer sing didhelikake ora dibebasake saka tanggung jawabYen nggawe pelanggaran utawa tindak pidana nggunakake telpon kanthi nomer sing didhelikake, bisa dingerteni liwat operator, yen dadi Hakim saka perintah kasebut sawise keluhan sing bisa ditindakake.

Uga elinga yen sawetara perusahaan utawa individu bisa uga mbatesi telpon saka nomer sing didhelikake, dadi yen nyoba nelpon, iki ora bakal bisa ditindakake, mula kita kudu ngaktifake maneh ID yen pengin nelpon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.