Cara ngakses aplikasi lan layanan SIM iPhone

SIM saka iPhone

Yen telpon sing disenengi yaiku iPhone, sampeyan kudu ngerti yen kerjane nganggo kertu cilik sing diarani SIM; ngemot ing njero informasi tartamtu sing umume tegese aplikasi sing wis diinstal ing pabrik utawa dening operator telpon sing wis menehi chip kasebut.

Ing ponsel Android uga ana slot sing mlebu kertu SIM cilik iki, duwe fungsi sing padha karo model lan platform liyane sing bisa diduweni nalika wayahe diwenehi (iPhone utawa Windows Phone liyane); uga, yen sampeyan mikir kaya ngono SIM iki mung digunakake supaya bisa telpon menyang kontak apa wae yen kita duwe saldo sing kasedhiya, ayo menehi katrangan manawa sampeyan bener, sanajan sampeyan ora bakal ngerti, kepiye sampeyan bisa nindakake iki saka njero SIM cilik iki!

Pabrik nginstal aplikasi ing SIM iPhone

Ing artikel saiki, kita mung bakal nganalisa iPhone, yaiku apa sing bisa dideleng ing SIM iki yen pengin nyelidiki babagan liyane; kanthi cara umum, kita bisa ujar manawa ana ing njero kertu cilik ana papan sing dikuwasani sawetara aplikasi manawa pabrik dipasang kaya sing disaranake ing ndhuwur; Aplikasi kasebut nduweni kemampuan kanggo ngatur macem-macem layanan sing diduweni ponsel (ing kasus iki, iPhone), sing menehi saran kanggo:

  • Dhaptar kontak.
  • Saldo sing dikonsumsi lan sing isih kasedhiya.
  • Menit diucapake.
  • Jumlah pesen SMS sing dikirim.

Gumantung saka operator telpon, informasi kasebut bisa uga nuduhake sawetara aspek liyane, sanajan kasebut ing ndhuwur, minangka sing paling cocog kanggo jeneng. Saiki yen sampeyan pengin ketik kanggo mriksa konten salah sawijining kertu SIM kasebut saka iPhone, disaranake sampeyan tindakake langkah-langkah runtut ing ngisor iki:

  • Uripake iPhone sampeyan.
  • Ngenteni sistem operasi rampung.
  • Temokake banjur pilih lambang Setelan.
  • Saka jendela anyar pilih tombol «telpon".
  • Saiki kita bakal pindhah menyang sisih pungkasan jendela iki.
  • Goleki kanggo mbukak pilihan sing ujar «Aplikasi SIM".
  • Pilih opsi iki banjur klik «menu«

aplikasi lan layanan ing iPhone SIM

Kanthi langkah-langkah sing disaranake ing ndhuwur, sawetara opsi sing bisa diselidiki bakal katon; ana ing kana saiki macem-macem layanan sing wis dikontrak, cara tagihan lan pembayaran ing antarane akeh opsi liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cristian ngandika

    Halo, aku ora weruh pilihan "Aplikasi SIM" ing iOS 8.4. Apa sampeyan ngerti saiki? Miturut Vodafone -Ono dibutuhake kanggo ngaktifake roaming ing terminal. Aku duwe iPghone 4S lan 5S lan ora ana sing katon.

  2.   Gladys ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo informasi. Ngambung.

  3.   Geneeth ngandika

    Halo, ing versi anyar 12.1.2 ora ana maneh pilihan "telpon" nanging wis diowahi dadi "data seluler"

    1.    Lep ngandika

      Matur suwun, data sing apik banget.

  4.   Nella ngandika

    Apik
    Aku ora weruh "aplikasi SIM" ing iPhone 6
    Kepiye cara ngakses iki yen ora katon?

  5.   Silvia ngandika

    Opsi "Gawe Serep" digunakake kanggo nggawe serep kabeh informasi ing telpon ing sim?

  6.   Helena Hoyos ngandika

    Good evening.
    Apa sing kedadeyan karo aku yaiku aku ora bisa ngakses fungsi Sim, kayata: Aku menyang mobile banking lan sim katon, aku ngirim pesen lan ujar ngenteni ora apa-apa. Sapa ngerti carane ndandani?