Cara ngaktifake plugin Flash ing Google Chrome

Adobe Flash ing Chrome

Ing warta paling anyar ing web, jeneng "tim Peretas" keprungu kanthi kedadeyan sing serius, ana sawetara perkara sing dadi perhatian masarakat amarga kegiatan klompok peretas iki, mesthine bakal gumantung marang sawetara kerentanan ing saben sistem operasi.

Sawetara nganggep manawa plugin Adobe flash Player minangka salah sawijining panyebab nyebabake kerentanan jinis iki, dadi sebab kenapa Mozilla mutusake mblokir sembarang jenis kegiatan ing browser Firefox. Saiki, bisa uga nalika sampeyan butuh plugin iki ing Google Chrome, kudu tindakake sawetara langkah supaya bisa aktifake mung miturut kahanan lan ijin pamilike.

Kepiye cara ngaktifake Adobe flash Player ing Google Chrome?

Sabanjure kita bakal nyelehake gambar cilik, sing bakal dadi gambar sing kudu sampeyan tekan. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana pilihan sing diaktifake ing endi area plugin Google Chrome (add-on) bakal takon pangguna yen pengin ngidini operasi kasebut plugin iki (Adobe flash Player).

aktifake flash player ing chrome

  • Bukak browser Google Chrome sampeyan.
  • Bukak ing sisih tengen ndhuwur (lambang hamburger) banjur pilih «persiyapan".
  • Gulung mudhun menyang ngisor banjur pilih tombol sing diarani «Tampilake Pilihan Lanjut".
  • Saiki goleki wilayah «Privacy»Banjur klik« Setelan Konten ».
  • Saka jendela anyar, temokake area «Rampung".

Yen sampeyan wis ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan bakal nemokake bagean sing padha sing nuduhake gambar sing sadurunge dilebokake. Sampeyan mung kudu nutup jendhela lan ngenteni apa sing kedadeyan nalika ana sawetara alat, aplikasi online utawa situs web njaluk sampeyan nggunakake Adobe flash Player. Wiwit saiki, pangguna sing kudu tanggung jawab kanggo ngaktifake fungsi kasebut, sing bakal gumantung karo saben kabutuhan sing ana ing wektu tartamtu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

7 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   dexter6Dexter ngandika

    Ora bisa digunakake, aku tetep njaluk pesen nginstal lan ngaktifake Adobe kaya sadurunge ...

  2.   Gloria Suarez ngandika

    Amarga dheweke ora menehi jawaban konkrit lan aku kepengin ngerti kenapa Google Chome ora mlaku kanthi bener lan ana akeh kesalahan lan apa sing nggawe komputer saya alon lan ing wektu iki Google Chome mandheg anggonku matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulungmu lan dhukungan teknis Matur nuwun sanget.

  3.   maria ngandika

    Aku nulis chrome: // plugins lan metu yen dinonaktifake ora mbukak omong kosong iki

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Nganyari Chrome paling anyar wis ngilangi akses menyang plugin, bagean kasebut wis ora bisa diakses maneh.

  4.   Joseph Ibarra ngandika

    Konfigurasi konten banjur flash nambah situs sing digunakake kanthi manual kanggo aku.
    Gracias!

    1.    Carmen Rosa Lujan Pacheco ngandika

      Matur suwun Jose, cukup alamatake banjur bisa digunakake

  5.   Andrea ngandika

    Hai Aku wis ngakses setelan konten, nanging ing Flash, aku ora bisa ndeleng pilihan kanggo nambah kaca apa wae. Sanajan wis ditandhani takon dhisik utawa blokir.
    Gracias