Cara ngatur ukuran windows ing Windows

ngatur ukuran windows ing Windows

Yen nggarap browser Internet lan ngisi kabeh layar komputer pribadi (ing Windows), kita bisa nggunakake sawetara wektu kanggo ngganti ukuran iki kanthi manual. Iki entuk milih pucuk banjur mengko seret nganti jendhela cekap karo ukuran sing pengin.

Sayange, jinis tugas iki bisa uga kontroversial yen kita ora duwe pulsa sing apik utawa mung, yen Windows bisa mulihake ukuran iki dadi standar. Kanggo jinis kahanan iki, kita bakal menehi saran panggunaan sawetara alternatif sing bisa digunakake lan bakal mbantu sampeyan ganti kanthi otomatis, menyang jendhela kerja kanthi ukuran standar utawa khusus gumantung saka kabutuhan sing sampeyan butuhake ing wektu kasebut.

Alternatif pertama sing bakal kasebut saiki, yaiku aplikasi gratis sing bisa didownload lan diinstal ing versi Windows apa wae. Sawise sampeyan nyukupi sarat iki, lambang "salib" cilik bakal katon ing tray tugas. Sampeyan mung kudu ngaktifake jendhela sing pengin disesuaikan karo ukuran tartamtu lan mengko kanggo lambang iki sing wis kasebut; sawetara opsi bakal langsung katon supaya sampeyan bisa ngowahi ukuran kanthi siji klik.

ukuran

Sampeyan uga bisa nggunakake opsi sing bakal ngewangi sampeyan ngatur ukuran sing diucapake, yen dimensi sing ditampilake ora ana sing sampeyan butuhake; saliyane iku, sampeyan uga bisa pesen (ing kustomisasi) papan sing kudu ana ing jendhela iki, yaiku, ing tengah, ing sisih kiwa, nengen, munggah utawa mudhun.

Alat iki bisa digunakake kanthi cara sing beda banget tinimbang sing diusulake ing sisih ndhuwur, sanajan uga duwe fungsi sing bakal mbantu sampeyan supaya jendhela kerja cocog karo ukuran kustom.

AutoSizer

Amarga sampeyan bisa ngujo ing gambar sing diselehake ing sisih ndhuwur, sampeyan kudu netepake dhaptar aplikasi sing pengin menehi pengaruh khusus ing wektu tartamtu. Iki tegese ing dhaptar sing padha, sampeyan bisa nemtokake manawa aplikasi kudu dimaksimalake, diminimalisir, diganti ukuran utawa posisi ing antarane sawetara ciri liyane. Nalika mbukak utawa mbukak aplikasi lan ana ing dhaptar iki, efek sing wis diprogram sadurunge bakal ditrapake langsung.

Jeneng alat gratis iki sacoro prakteke nyatakake kabeh, yaiku, bisa ditrapake nalika jendhela ora duwe kemampuan "ngowahi ukuran", sawijining kahanan sing beda banget karo sing wis kasebut ing rong alternatif sadurunge.

diowahi ukurane

Kanggo menehi sampeyan ide sing luwih apik babagan sing bakal kita ucapake, kita wis milih gambar cilik ing sisih ndhuwur; Yen jendhela Windows iki ora nduweni fitur ukuran ukuran, kursor ora bakal ngganti bentuk. Nalika mbukak aplikasi portebel iki, nalika nuding pitunjuk mouse menyang salah sawijining pojok, bakal ganti wujud amarga kemungkinan ngowahi ukuran jendela iki wis diaktifake. Pangembang nyebutake yen ora prelu ngatur apa-apa, amarga kabeh bisa kanthi otomatis. Uga dicathet manawa aplikasi kasebut bisa uga ora kompatibel karo sawetara windows kanthi fungsi asli ing Windows.

4. AltMove

Sing mbutuhake luwih akeh fungsi lan fitur tinimbang sing wis kasebut ing alternatif sadurunge, bisa uga sampeyan nggunakake alat iki. Uga nduweni kemampuan kanggo ngowahi ukuran windows, kanggo nggedhekake, nyilikake utawa mung pindhah menyang papan sing beda, ana sawetara opsi tambahan sing digunakake.

AltMove

Contone, sampeyan bisa njaluk supaya jendhela tartamtu bisa digunakake, nganggo level opacity, sing ora bakal mengaruhi windows liyane sing bisa uga ana ing latar mburi. Kanthi saben alternatif kasebut sing wis kasebut, sampeyan bisa miwiti nggarap alat utawa aplikasi apa wae ing Windows kanthi ngganti ukuran jendhela utamane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)