Cara Ngekspor Bookmark lan Favorit Antarane Multiple Web Browser

tetenger lan tetenger browser web

Kanggo wong sing nggarap luwih saka siji browser web ing komputer pribadi lan ing Windows, bisa uga mbutuhake alat kanggo mbantu wong-wong mau mindhah (ngeterake utawa transfer) bookmark lan favorit sing teka kanggo ngirit sajrone nyambutgawe.

Ana kahanan tartamtu lan trik cilik sing kudu ditindakake nindakake transfer bookmark lan favorit iki. Ora masalah yen kita nggarap Firefox, Google Chrome, OPera utawa Internet Explorer, amarga trik utawa alat sing bakal kasebut ing ngisor iki kompatibel karo umume, lan sawetara liyane.

Nggawe serep bookmark saka browser web

Sedhela maneh sampeyan bakal bisa ndeleng alat sing apik sing bakal mbantu sampeyan nggawe transfer bookmark lan favorit saka browser web menyang sing beda banget; sadurunge sampeyan kudu nyoba gawe serep item iki, amarga bisa diilangi amarga sampeyan nyoba mindhah browser web menyang sing beda, sing terakhir bisa uga duwe elemen masing-masing gumantung karo karya sing sadurunge.

Gawe Serep Browser Web

Ing sisih ndhuwur, kita wis menehi link sing kudu digunakake kanggo nggawe cadangan bookmark, favorit, riwayat, cookie iki y luwih akeh saben browser Internet sing ana ing komputer pribadi. Yen wis rampung, sampeyan bisa nerusake apa sing bakal kasebut ing ngisor iki; Yen ana kesalahan, sampeyan bisa nggunakake alat sing padha karo saran ing sisih ndhuwur, kanggo mulihake kabeh sing sadurunge ing saben browser web.

Transmute: Pindhah utawa transfer bookmark menyang browser liyane

Iki minangka alternatif sing menarik sing bisa digunakake ing kabeh wektu, yen komputer duwe Windows minangka sistem operasi default. Disaranake sampeyan bukak situs web resmi lan pilih versi gratis, amarga nduweni fungsi sing cukup kanggo mbantu nggayuh tujuan; perlu dielingake, pangembang alat iki nawakake gratis kanggo versi profesional, kahanan sing ora disaranake dilakoni amarga sampeyan kudu langganan layanan tartamtu (nonton film online, entuk paspor menyang Australia, coba aplikasi gratis antara liya) sing bakal mbutuhake pambayaran sabanjure.

Ing area versi gratis kanggo diunduh pangembang wis ngusulake siji kanggo nginstal lan siji kanggo nggunakake hotspot; Kita wis nggunakake alternatif pungkasan iki lan bisa digunakake kanthi mandhiri lan meh tanpa campur tangan, kalebu prekara sing bisa dideleng ing gambar sing bakal diwenehake ing ngisor iki.

Transmute Portable

Ing kana sampeyan bakal weruh rong lapangan sing bakal digunakake ing wiwitan, salah sijine minangka browser asal saka ngendi sampeyan pengin transfer kabeh bookmark lan favorit iki, dene tombol liyane minangka pandhu arah tujuan sing pengin dipindhah kanggo saben wong. Ing sisih ngisor ana rong pilihan tambahan, sing bakal mbantu nimpa lan nggawe serep tetenger saiki.

Impor bookmark menyang Opera saka browser web liyane

Sanajan aplikasi sing kasebut ing ndhuwur bisa digunakake kanthi apik karo Opera lan sawetara liyane, ana versi tartamtu sing bisa uga ora kompatibel. Amarga iku, disaranake nggunakake ekstensi khusus kanggo browser web iki, sing duwe jeneng «Browser Opera".

Browser Opera

"Ekstensi" iki bisa digunakake kanthi cara sing padha banget karo apa sing bisa sampeyan tingali ing Mozilla Firefox utawa Google Chrome; yen sampeyan mbukak, sampeyan bakal bisa ndeleng antarmuka sing padha banget karo gambar sing wis diselehake ing sisih ndhuwur pilih tombol miturut tugas sing bakal ditindakake. Iki tegese kudu ngimpor bookmark saka browser web liyane (nggunakake tombol pisanan) utawa ngekspor sing sampeyan duwe ing Opera menyang sing beda banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)