Cara ngekstrak ikon saka file DLL lan EXE ing Windows

ekstrak ikon saka exe lan dll

Ora kudu ngrancang ikon ing sawetara alat khusus amarga kerja keras sing bisa diwakili, alternatif sing luwih apik yaiku nyoba nyekel wong-wong sing bagean saka sawetara eksekusi utawa sawetara perpustakaan ing Windows.

Perlu dielingake manawa ora suwe sampeyan bakal plagiarisasi desain kasebut, wiwit umume lambang iki digunakake umume sanajan, yen sampeyan kudu ngati-ati karo sing beda amarga bisa duwe hak cipta. Kanggo ngekstrak ikon sing dadi bagean saka file kasebut, kita bakal ngandelake alat gratis, sing jenenge Lambang saka File lan mbukak ing Windows 32 utawa 64 bit.

Ngolah file kanggo njaluk lambang ing Windows

Alat kasebut Ikon saka File bisa didownload saka situs resmi liwat link sing wis diselehake sadurunge. Ora bisa hotspot, mula kudu diinstal ing sistem operasi; Sawise nerusake tugas iki, kita mung kudu nglakokake kanggo nemokake antarmuka, sing menehi kesederhanaan nalika nggarap macem-macem jinis file ing Windows.

ekstrak ikon saka exe lan dll 01

Sanajan alat kasebut duwe importir file internal, alternatif sing paling apik yaiku bukak jendhela panjelajah file, temokake sing dadi minat, pilih banjur seret menyang Ikon saka jendhela File.

ekstrak ikon saka exe lan dll 02

Ikon file sing wis dipilih bakal katon langsung; dimensine ing piksel bakal katon ing sisih ngisor (khusus ing sisih tengen); mung prekara sing kudu ditindakake kanggo ngrampungake proses kita yaiku kudu nyimpen lambang iki ing sawetara lokasi ing hard drive bisa milih ing antarane macem-macem format nalika ngekspor. Sampeyan bisa milih format asli (.ico) lan format konvensional liyane, ana ing HTML sing bisa digunakake kanggo nggabungake menyang kaca web.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)