Kepiye cara ngekstrak pigura saka animasi Gif?

ekstrak pigura saka animasi Gif

Kita kabeh ngerti manawa animasi Gif digawe saka sawetara pigura (frame) tartamtu, sing dimainake kanthi otomatis ing browser Internet Explorer, utamane yen kita milih banjur seret menyang antarmuka.

Saiki, Kepiye yen kita butuh bingkai animasi Gif iki? Mesthine kedadeyan iki akeh wong, yaiku nalika main animasi iki, dheweke ngerti yen salah sawijining gambar bisa narik kawigaten kanggo proyek utawa proyek apa wae. Liwat nggunakake sawetara alat lan trik sing bakal ditindakake, kita bakal bisa ndownload siji utawa luwih saka tabel kasebut, gumantung karo minat kita.

Napa ora dadi screenshot nalika muter maneh?

Wong bisa uga nyoba nggunakake tombol «Print Screen» kanggo njupuk langsung nalika animasi lagi diputer; masalahe yaiku mbatalake supaya kita bisa njupuk lukisan sing pancen menarik kanggo kita nalika semana. Alternatif liyane sing bisa disain wong saiki bakal gumantung karo aplikasi editing video, amarga animasi kasebut kanthi praktis makili karakteristik kasebut. Sejatine animasi Gif iki nalika diimpor menyang editor video bakal katon minangka gambar sing sederhana, wiwit iku fitur utama sing ana, mung nuduhake papat pisanan kabeh urutan.

Irfanview

Alat gratis sing apik sing diarani «Irfanview»Bisa mbantu kita njupuk siji utawa luwih pigura animasi. Kita mung kudu mbukak, ngimpor menyang file banjur pindhah menyang pilihan, ing endi ana fungsi sing bakal mbantu kita «ekstrak kabeh pigura".

Irfanview

Sawise iku, kita kudu pindhah menyang folder sing bingkai kasebut diekstrak lan milih salah siji sing dikarepake; pangembang alat iki nyebutake yen yen sampeyan mung pengin salah sawijining pigura, Sampeyan bisa ngimpor menyang animasi Gif lan ngaso kanthi menet tombol «G» nalika nemokake pigura sing disenengi. Mengko, kita mung kudu pencet huruf "C" supaya pigura kasebut diekstrak.

ImageMagick

Sanajan kasunyatan manawa alat iki duwe fungsi sing luwih maju, ing paket instalasi ana pilihan sing menarik sing ora bakal nulungi ekstrak kabeh pigura sing dadi bagean saka animasi Gif.

animasi ngonversi -coalesce.gif_% d.gif

Sampeyan kudu nggunakake baris printah kanthi mbukak terminal ing Windows, kudu nulis sing meh padha karo apa sing wis diselehake ing sisih ndhuwur; kaya sing sampeyan bakal sadhar, prentah "Ngonversi" minangka salah sawijining sing bakal mbantu ngekstrak pigura kasebut yaiku tambahan cilik kanggo aplikasi iki.

FFmpeg

Jeneng alternatif iki «FFmpeg»Nduwe fungsi sing padha banget karo sing wis kasebut ing ndhuwur; Iki tegese kita kudu nglakokake baris prentah, sing meh padha karo conto sing bakal diwenehake ing ngisor iki.

animasi ffmpeg -i.gif animasi% 05d.png

Loro-lorone alternatif sing kasebut ing ndhuwur lan sing saiki bakal nyimpen pigura ing papan sing padha dununge animasi Gif; alat ing ndhuwur bakal mbantu ngekstrak nganti 100 frame, Nalika saiki ora ana watesan miturut pangembang.

GifSplitter

Cara apa wae sing nglibatake baris prentah bisa ora kepenak kanggo sawetara wong, amarga yen karakter utawa tandha salah eja, cara kasebut ora bakal bisa digunakake. Yen sampeyan pengin alternatif kanthi antarmuka grafis sing luwih gampang dingerteni, disaranake «GifSplitter«, Iki uga gratis lan bisa digunakake kanggo Windows.

GifSplitter

Kanthi iki sampeyan bakal duwe kemungkinan ekstrak kabeh pigura sing ana gif, Sampeyan uga bisa milih papan sing pengin elemen kasebut disimpen. Gambar sing wis diselehake ing sisih ndhuwur bakal nuduhake sampeyan gampang banget nggarap alat iki, amarga beda karo alternatif sadurunge, ing kene pangguna bisa nemtokake direktori sing beda banget kanggo pigura sing diekstraksi saka animasi Gif.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   erdf4543545 ngandika

    Thanks, fungsi ImageMagik mbantu aku tumpukan!.

bool (bener)