Cara ngganti dalan program sing diinstal ing Windows

RegEdit ing Windows

Yen sampeyan wis suwe makarya ing Windows lan versi apa wae, sampeyan bakal ngerti manawa ana ing lingkungan instalasi area sing dipasang ing program sawayah-wayah. Iki minangka 2 elemen sing kudu dipikirake saka perspektif analisis, sawetara perkara sing bakal kasebut ing ngisor iki kanthi cara sing nyenengake, gampang lan gampang dingerteni.

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan yaiku nalika nginstal Windows, hard drive standar umume diwenehi label "C:", sanajan ana kasus sing bisa nggunakake cara sing beda. Kanthi gawan jeneng unit minangka salah siji sing kasebut ing ndhuwur, «File program"Utawa"Program Files"ing basa Inggris. Direktori pungkasan iki ora bisa diowahi kanthi sewenang-wenang, sanajan kita bakal nindakake, kudu sawetara aspek sadurunge diterusake, yen sistem kasebut bakal dadi ora stabil.

Direktori 32-bit utawa 64-bit ing Windows

Nganti Windows XP direktori default kanggo nginstal aplikasi yaiku "File program«, Soko sing mengko bakal ganti saka Windows 7, dadi definisi sing luwih tepat kaya ing ngisor iki:

  1. Ing sistem operasi 32-bit, folder instalasi dijenengi "Program Files (x86)".
  2. Ing sistem operasi 64-bit, folder instalasi mung duwe jeneng "File Files".

Nomenclature iki sing wis kasebut ing saiki kasedhiya saka Windows 7 nganti versi paling anyar saka sistem operasi sing diusulake dening Microsoft. Saiki, perusahaan kasebut mesthi menehi saran aja ngganti rute kasebut kapan wae, amarga iki bisa makili sawetara jinis kahanan ora stabil ing fungsi Windows sing tepat. Oalah, ana kebutuhan tartamtu sing sawetara wong kepeksa nindakake pangowahan lan modifikasi kasebut.

Yen sampeyan nggarap hard disk nganggo a kapasitas sing cukup cilik ing babagan panyimpenan, alternatif kapisan bisa uga kanggo maneh papan sing digunakake ing macem-macem aplikasi sing wis diinstal, soko sing gampang banget ditindakake yen kita duwe Windows 8.1 ing komputer lan liwat cara sing wis kasebut ing ndhuwur.

Yen kita ora duwe kamungkinan kanggo mriksa informasi iki, mula bisa uga kudu ngowahi jalur file sing diinstal ing Windows dadi partisi liyane (utawa hard disk) lan ing endi, yen ana luwih akeh ruang kanggo terus nginstal luwih akeh alat.

Yen sawise nganalisis kahanan kasebut, sampeyan wis mutusake ngganti path folder sing ngemot program sing diinstal, mula saranake sampeyan tindakake prosedur ing ngisor iki:

  • Miwiti Windows kanthi cara konvensional.
  • Nelpon trabasan keyboard Menang + R.
  • Ing papan kudu nulis regedit (editor registri).
  • Kita pencet tombol Entrar.

Kanthi langkah-langkah sing wis ditindakake, kita bakal ndeleng jendhela sing diduweni Editor Registri Ngandika kanthi bener; Perlu dielingake maneh manawa Microsoft ora nyaranake nggawe modifikasi jinis iki ing lingkungan, amarga iki bisa uga nuduhake sawetara kegagalan sing ora dikarepake ing fungsi Windows sing bener. Sawise nindakake langkah-langkah sing disaranake ing ndhuwur, kita kudu pindhah menyang jalur ing ngisor iki ing Editor Registri:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersion

Yen kita wis ngetutake saben langkah kanthi tepat wektu, mula kita kudu nggatekake wilayah ing sisih tengen. Ing kana, kita bakal nemokake fungsi sing bakal mbantu kita ngowahi jalur program sing diinstal ing Windows, yaiku «ProgramFilesDir»Kanggo aplikasi 64-bit«ProgramFilesDir (x86)»Kanggo aplikasi 32-bit.

RegEdit ing Windows 02

Kita mung kudu ngeklik kaping pindho saka 2 fungsi sing wis kasebut kanggo ngganti path gawan menyang cara sing beda sing wis ditemtokake minangka tujuan anyar kanggo file sing bakal kita instal mbesuk.

RegEdit ing Windows 01

Tanpa mangu-mangu, prosedur iki minangka salah sawijining sing paling gampang, sanajan sadurunge sampeyan kudu gawe titik mulihake Windows (lan paling apik, gawe serep padha) yen kedadeyan nalika urip maneh komputer, komputer ora bisa digunakake kanthi sampurna. Yen ana sing salah sampeyan bisa mulihake sistem menyang titik sadurunge ngetik «Mode Aman Gagal»Utawa nindakake langkah sing padha sing disaranake saiki, nanging ninggali jalur direktori minangka standar kaya sing disaranake dening Microsoft.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   das971 ngandika

    Iki separo, kajaba folder sing sampeyan sebutake ing postingan, ana uga "file program (x86)" sing ora kasebut ing kiriman kasebut lan minangka sing bener-bener nyimpen program kasebut, yen kita ngganti lokasi "ProgramFilesDir" kanggo aplikasi 64-bit lan "ProgramFilesDir (x86)" kanggo aplikasi 32-bit, sing bakal kelakon nalika miwiti maneh Windows yaiku ora bakal nemokake program apa wae, contone, sawise nindakake prosedur «sampeyan», coba bukak Mozila Firefox lan OS ngandhani yen program kasebut ora ana, kedadeyan sing padha karo chrome, dadi iki ora bisa ngatasi apa-apa, yaiku setengah pos!

  2.   Diego Eduardo Hernandez Santa Maria ngandika

    Lan bisa uga loro "ProgramFilesDir" didaftar? Amarga aku duwe sawetara program sing diinstal ing file program C: / lan liya-liyane ing hard disk D: /, apa bisa menehi loro alamat ProgramFiles?

bool (bener)