Cara ngganti ekstensi file rar menyang file zip

ngowahi rar dadi zip 01

Sanajan umume wong wis biasa nggunakake file sing dikompresi kanthi format rar, iki bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik yen nggunakake, ing aplikasi khusus.

Ing artikel iki, kita bakal nyebutake kanthi cara sing gampang banget lan gampang, cara sing bener nalika tumindak ganti extension iki file sing wis dikompres ing rar marang wong liya kanthi format zip, luwih lengkap nerangake sebab kenapa tugas iki kudu ditindakake.

Ngowahi ekstensi file rar

Yen kita kerja ing Windows lan ing kana ana kemungkinan kanggo ngatur file rar iki, mula iki tegese kita wis nginstal sistem operasi alat WinRar; kita bisa uga salah ing pambiji iki, amarga ana sawetara aplikasi pihak katelu liyane sing uga duwe kemampuan kanggo mbukak file tartamtu. Ing kasus apa wae, kita kudu nimbang wayahe pangguna sampeyan wis nginstal WinRar ing sistem operasi. Adhedhasar iki, kita mung kudu nindakake prosedur ing ngisor iki:

  • Goleki papan dununge file rar kita.
  • Klik ing tombol tengen mouse kita.
  • Saka opsi sing ditampilake, pilih salah siji sing ujar «Mbukak".
  • Saka menu bar pilih: Piranti -> Ngonversi arsip".

ngowahi rar dadi zip

Jendhela pop-up bakal langsung dibukak, supaya kita duwe elemen sing dibutuhake supaya bisa ngowahi file rar dadi file zip.

Yen aku nggatekake format sing kasedhiya ing sisih tengen, kita bakal duwe kesempatan kanggo nggunakake nomer akeh; Senadyan kasunyatan manawa ing artikel iki, kita menehi saran kanggo ngowahi file rar dadi zip liyane, pangguna bisa milih sing ana ing kana miturut kabutuhane.

Menapa sebabipun kita pengin ngonversi menyang format zip?

Kaya sing disaranake sadurunge, ana alat tartamtu sing mbutuhake format zip iki ing file supaya bisa gampang dingerteni; yen sampeyan blogger lan wis nampa iki tips supaya bisa luwih efektifSampeyan kudu ngerti manawa ing WordPress, macem-macem jinis plugin kudu diunggah nganggo format Zip iki, amarga mung siji sing kompatibel karo CMS kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.