Cara ngganti gambar boot ing Windows 10

ganti-wiwiti-gambar-windows-10

Saben pangguna minangka jagad. Lan saben pangguna pengin ngatur sistem operasi kanthi maksimal supaya bisa kepenak. Sanajan ana pilihan pangaturan dhewe kanggo Windows 10, saiki kita kudu nggunakake aplikasi pihak katelu supaya bisa ngganti gambar boot ing Windows 10. Paling ora saiki, nanging bisa uga mbesuk nganyari wong lanang saka Redmond bakal ngidini ngowahi gambar boot ing Windows 10.

Kanggo ngganti gambar wiwitan ing Windows 10, kita kudu nggunakake aplikasi Login Lockscreen Image Changer, aplikasi cilik sing ora perlu diinstal kanggo ngganti gambar wiwitan. Layar Kunci Login ngowahi file sistem sing tanggung jawab kanggo nampilake gambar standar, dadi kaya aplikasi sing ngowahi registri utawa seluk-beluk windows, sampeyan kudu ati-ati nalika nggunakake.

Pangowah Gambar Gambar Layar Kunci gampang banget digunakake. Kita mung kudu ndownload aplikasi lan mbukak. Sawise aplikasi dibukak, layar default bakal ditampilake kanggo ndeleng gambar sing saiki ditampilake Windows ing layar wiwitan. Ing sisih ngisor, kita nemokake kothak dialog sing kita bakal pencet kanggo nemokake gambar sing pengin digunakake minangka gambar wiwitan ing Windows 10. Sadurunge konfirmasi manawa iki gambar sing dipengini, kita bisa ngeklik Pratinjau kanggo ndeleng kepiye gambar bakal ditampilake saben miwiti PC karo Windows 10.

Anggere Microsoft ora ngidini kita ngowahi gambar menu wiwitan kanthi acak ing Windows 10, kita bakal kudu terus nggunakake aplikasi sing apik iki, dadi sampeyan kudu njaga aplikasi cilik iki kanthi aman, amarga file sing dadi host ing OneDrive pangembang bisa uga ora mesthi kasedhiya kanggo pangguna apa wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

8 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   angel ngandika

    lan sing mbusak data sampeyan?

  2.   Chovi ngandika

    Aku duwe masalah karo aplikasi iki, aku wis nggunakake, nanging saiki ora ngidini aku ngetik pc menyang layar login, terus sumunar lan ngemot ora ana cara kanggo mlebu mode aman utawa kanthi cara apa wae

  3.   Chovi ngandika

    Pungkasane, aku angel ngowahi format pc, ati-ati banget kanggo nginstal program iki sing bisa kedadeyan kaya sampeyan, apa sing kedadeyan karo aku sampeyan bisa maca ing komentar ing ndhuwur

    1.    Ignacio Lopez ngandika

      Aku wis nggunakake aplikasi iki lan durung menehi masalah nalika operasi.

      1.    chovi ngandika

        Ya, yen pungkasane aku kudu ngformat amarga ora ngidini aku mlebu log mlebu, mula mbukak lan kedhepan kabeh, bisa uga amarga versi Windows aku duwe Ngarep utawa versi prosesor. yaiku saka 64 bit

  4.   Leonel ngandika

    Sejatine kedadeyan sing padha karo aku nanging ora perlu diformat, mung perlu mulihake sistem nganti titik pungkasan sing cocog kanggo sampeyan lan prekara kasebut wis diatasi lan amarga masalah kasebut saya alami lan Aku njaluk supaya dheweke ngrampungake amarga aku kepengin banget ngganti gambar sing wis bosen. Semono uga, matur nuwun kanggo kontribusi sampeyan.

  5.   Aplikasi Marrana ngandika

    Wtf omong kosong aja risik !!

  6.   Alexander ngandika

    Matur nuwun kanggo menehi saran alat kasebut, aku wis ngerteni manawa akeh pangguna sing nemoni masalah karo program iki, nanging aku bakal nyoba banjur dakkandhani babagan kerjane.

    Greetings.