Cara nggawe akun Amerika Utara kanggo PlayStation Network

Jaringan PlayStation USA

Akeh sing ngerti, PlayStation Network yaiku jaringan sing, kajaba ngidini game online ing konsol PlayStation, ndhukung bazaar virtual saka Sony, PlayStation Store, ing ngendi kita bisa ndownload -lan sawetara kasus malah nyewa- saka konten utawa layanan audiovisual-film definisi dhuwur, musik, seri utawa langganan Music Unlimited- kanggo tuku warta game video paling anyar kanthi format digital, unduh dlc sing misuwur utawa demo eksklusif.

Sanajan, tawaran lan rega akeh konten sing ditawakake PlayStation Store beda-beda miturut strategi dagang sing sampeyan duwe Sony Ing saben wilayah. Dadi, gampang banget nemokake sawetara konten sing ana ing PlayStation Store Eropa wis mbayar, dene mitra Amerika Utara bisa didownload tanpa biaya. Wiwit Game Video Munvi Kita menehi tutorial sederhana supaya bisa nuntun sampeyan nggawe akun PlayStation Network sing bakal ngidini sampeyan ngakses bazaar Amerika Utara.

  1. Kaping pisanan, kita kudu duwe alamat email sing bakal digandhengake karo akun iki. Sampeyan bisa nggunakake panyedhiya sing ana, kayata Outlook populer - Hotmail lawas - utawa Gmail.
  2. Saka konsol, kita bakal mbukak bagean pangguna, lan bakal nggawe sing anyar.
  3. Saiki, kita bakal mbukak menu PlayStation Network lan kita bakal milih Mlebu menyang Jaringan PlayStation.
  4. Kita milih Gawe akun anyar lan kita bakal nampa seri instruksi ing layar, gampang banget ditindakake, lan kita bakal nerusake registrasi.
  5. Kita kudu mlebu negara panggonan ("omah"), sing bakal dipilih Amerika Serikat (Amerika Serikat), minangka basa («basa») bakal ditandhani Inggris (Inggris) lan pungkasane kita bakal ngrampungake lapangan sing isih ana kanthi tanggal lahir ("tanggal lahir"), sing disaranake luwih saka 21 taun - ing sawetara negara bagian AS, umume mayoritas ukum saka jumlah iki -.
  6. Kita bakal nampa syarat-syarat layanan, kabijakan privasi lan liya-liyane kanthi menehi Nampa (nampa)
  7. Ing titik sabanjure, kita kudu ngetik alamat email sing sakdurunge duwe, sing bakal dadi ID Sesi (ID mlebu, alamat E-mail), a sandi kanggo akun (sandi) lan a pitakon keamanan (pitakon keamanan) sing bakal dibarengi wangsulan (wangsulan) Kita terus karo Terus.
  8. Kita bakal dijaluk kanggo ID Online, yaiku julukan sing digunakake kanggo nggawe pangguna anyar.
  9. Isi kolom Jeneng Pertama (jeneng), Jeneng Mburi (jeneng mburi) lan, yen pengin, jinis (jender)

    PSN USA 1

  10. Ing langkah sabanjure, sampeyan kudu masang alamat fisik Amerika Utara sing bener, sing penting kanggo nggawe akun. Sanajan, sampeyan bisa nggunakake mesin telusuran utawa Google Maps utawa Google Earth kanggo nemokake alamat sing bener. Mangkene conto:

    Alamat Jalan 1: Nortwingh
    Kutha: Florida
    Negara / Propinsi: Florida
    Kode pos: 34228

  11. Ing langkah pungkasan, kita bakal ditakoni babagan pilihan notifikasi liwat email promosi lan informasi babagan email Sony. Pilih opsi sing sampeyan pikir trep banjur klik Terus.
  12. Pungkasan, kita bakal duwe layar ing ngendi kabeh data sing dilebokake bakal katon kanthi ringkesan. Priksa manawa wis bener lan rampung nggawe akun kanthi Konfirmasi.
  13. Sugeng, sampeyan wis duwe PlayStation Network Amerika Utara!

Disaranake sampeyan nulis, ing papan sing aman, kabeh data akses sampeyan (KTP, email, kata sandi, pitakon keamanan, jawaban, jeneng, tanggal lahir lan alamat) supaya ora ana kebingungan ing mbesuk.

Saiki ana titik menarik liyane kanggo njlentrehake: metode pembayaran. Kertu debit utawa kertu kredit sing diterbitake ing Spanyol ora bakal ditampa dening sistem - sampeyan bakal entuk kesalahan. Solusi sing paling digunakake para pemain yaiku nggunakake tuku Kertu PSN en Amazon.com, ing ngendi kita kudu ndhaptar karo alamat sing bener ing Amerika Serikat (alamat sing digunakake kanggo nggawe akun Amerika Utara PSN), ketik rincian debit / kertu kredit lan entuk kertu Kertu PSN, sing didol kanthi isi ulang kanthi jumlah beda. Sawise tuku, pangiriman digital, mula sampeyan kudu nduwe kode supaya bisa ngijolake ing PlayStation Store USA lan nambah dana menyang dompet virtual (ing PlayStation Store, kita kudu mbukak mburi menu ing sisih kiwa, pilih kode nebus banjur ketik sing kasedhiya Amazon)

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Eivan Torres ngandika

    Yen sampeyan ora manggon ing Spanyol, kepiye sampeyan tuku game kasebut ing PSN Amerika?

  2.   Josseph rmz ngandika

    Aja nyekel sandhi

  3.   Agustin ngandika

    Akun email uga kudu saka AS?