Cara nggawe bisu tembung lan hashtag tartamtu saka Twitter

Twitter

Sampeyan bisa uga dadi pangguna aktif jaringan sosial sing kondhang Twitter lan ing pirang-pirang acara sampeyan langsung pegel karo sawetara sikap sing "urip" ing garis wektu sampeyan. Ing Twitter, kadang-kadang kabeh ana gunane lan iki bisa ngganggu sampeyan, mula dina iki kita bakal bisa ndeleng manawa sampeyan bisa ngindhari maca sing ora pengin diwaca, mula kita bakal bisa ndeleng carane nggawe bisu tembung tartamtu lan hashtag Twitter kanthi cara sing sederhana lan saka piranti apa wae.

Babagan pisanan sing kudu jelas yaiku tweet, tembung utawa pangguna sing nggawe bisu bisa diowahi mengko mbesuk supaya bisa nampa utawa maca maneh, sanajan sejatine yen mbatesi jinis konten utawa wong iku selawase, mula biasane jinis konten iki ora bakal diblokir maneh sing pancen pengin kita hindari. Opsi bisu bakal nyebabake Tweet iki dihapus saka tab Kabar, kabar push, SMS, kabar email, Timeline wiwitan, lan tanggapan tweet.

Cara nggawe bisu tembung lan hashtag ing iOS

Kanggo nggawe bisu tembung sing ora pengin diwaca lan hashtag ing piranti iOS kita kudu ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki. Wangsulan: Bab ingkang pisanan yaiku ngakses tab ing bewara banjur klik ing lambang gir (gir) ditampilake ing layar. Banjur kita tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Tutul M bisu, banjur tutul Tutul Tembung
  • Klik ing pilihan Tambah banjur tulis tembung utawa hashtag sing pengin dipungkasi
  • Pilih manawa sampeyan pengin ngaktifake pilihan ing Timeline Startup, ing Notifikasi, utawa kalorone
  • Pilih pilihan Saka pangguna apa wae utawa Mung saka wong sing ora dak turuti (mung kanggo notifikasi aktif)
  • Banjur kita kudu nambah wektu. Kita pencet pilihan Suwene suwene? lan kita milih ing salawas-lawase, 24 jam, 7 dina utawa 30 dina
  • Banjur klik Klik Simpen. Sampeyan bakal weruh periode bisu ing jejere saben tembung utawa hashtag sing diketik

Sawise nindakake proses iki, kita kudu klik ing pilihan Siap metu lan kita wis nggawe hashtag lan tembung kunci kanggo wektu sing wis dipilih.

Twitter

Cara nggawe bisu tembung lan hashtag ing piranti Android

Proses kasebut padha karo aplikasi Android, nanging jelas sawetara langkah sing bakal diganti babagan versi iOS. Pramila kita bakal ndeleng proses langkah demi langkah uga kanggo ngindhari masalah lan iki uga diwiwiti ing tab kabar banjur ing cogwheel.

  • Kita uga mbukak pilihan tembung sing ora dipengini banjur klik lambang plus
  • Kita nulis tembung utawa hashtag sing pengin dibungkem supaya bisa nambah kabeh sekaligus utawa siji
  • Kita milih yen sampeyan pengin ngaktifake pilihan ing Timeline Start, ing Notifikasi utawa ing kalorone
  • Banjur klik Sapa utawa Saka wong sing ora sampeyan tindakake (yen sampeyan mung ngaktifake pilihan ing notifikasi, klik Notifikasi kanggo ngganti)
  • Saiki kita kudu milih wektu lan uga bisa milih ing antarane: Selawase, 24 jam saiki, 7 dina maneh saiki utawa 30 dina maneh.
  • Klik ing Simpen lan sampeyan bakal weruh lambang bisu bebarengan karo wektu wektu bisu ing jejere saben tembung utawa hashtag

Twitter AG

Cara nggawe bisu tembung lan hashtag ing PC

Yen sampeyan nggunakake aplikasi PC, sampeyan uga bisa nggawe bisu kabar babagan tweet utawa hashtag jinis iki sing ngganggu sampeyan banget lan prosese mirip banget karo sing digunakake ing piranti iOS lan Android, nanging ana sawetara owah-owahan cilik ing eksekusi. Sing biasane diowahi yaiku kudu ngakses setelan Setelan lan privasi ing menu molor saka gambar profil kita. Saka kana, langkah-langkah kasebut padha nalika klik Tembung meneng banjur Tambah.

Kita bisa milih opsi Timeline Start yen pengin nggawe bisu tembung utawa tembung ing Timeline Start utawa ing Notifikasi yen sing dikarepake yaiku nggawe bisu tembung utawa tembung ing Notifikasi sampeyan. Ing kene kita bisa milih opsi kasebut Saka pangguna apa wae o Mung saka wong sing ora daktindakake banjur, kaya ing acara sadurunge, kita bisa milih wektu sing dikarepake supaya bisu iki tetep dawa.

Twitter PC

Kita nambahake tembung ing sisih tengen lan wis siyap ing kothak kasebut lan kita milih opsi sing kasedhiya:

Twitter kanthi online

Bisu saka mobile.twitter.com

Pilihan liyane sing bisa digunakake kanggo navigasi jaringan sosial iki yaiku mobile.twitter.com, Amarga alasan iki, kita uga bakal ndeleng langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nggawe bisu babagan sing ora pengin diwaca. Kita miwiti karo pilihan liyane kanthi tab notifikasi banjur tindakake langkah sadurunge kaya PC, iku gampang lan ora nuduhake komplikasi. Kita ngeklik tombol lan banjur Silently Words, ing kana kita kudu ngetutake proses kaya ing sistem liyane, nambah tembung, hashtag utawa frasa sing pengin dienggo

Sawetara Klarifikasi poin ing proses iki kanggo nggawe bisu tembung lan tagar. Fungsi Bisu ora peka ing kasus. Kosok baline, bisa ditambahake saka tandha tandha apa wae, nanging tandha sing ditambahake ing pungkasan tembung utawa frase ora prelu.

  • Yen sampeyan nggawe bisu, tembung kasebut dhewe lan hashtag bakal dipateni. Contone: Yen sampeyan nggawe bisu tembung "unicorn", tembung "unicorn" lan hashtag "#unicorn" bakal bisu ing notifikasi sampeyan.
  • Kanggo nggawe bisu kabar babagan Tweet, Miwiti Tweet Timeline, utawa mbales Tweet sing nyebutake akun tartamtu, sampeyan kudu nyakup tandha "@" sadurunge jeneng kasebut. Iki bakal nggawe bisu kabar kanggo Tweet sing nyebutake akun kasebut, nanging akun kasebut ora bakal nggawe bisu.
  • Tembung, frasa, jeneng pangguna, emoji, lan tagar sing ora ngluwihi watesan karakter maksimum bisa dipateni.
  • Pilihan kanggo bisu kasedhiya ing kabeh basa sing didhukung ing Twitter.
  • Pilihan bisu bakal ditemtokake kanthi wektu sing wis ditemtokake, yaiku Selawase. Ing ngisor iki minangka pandhuan babagan cara nyetel wektu kanggo pilihan bisu ing piranti sing didhukung.
  • Kanggo ndeleng dhaptar tembung sing sampeyan bisu (lan unmute), bukak setelan sampeyan.
  • Rekomendasi sing dikirim liwat email utawa liwat Twitter ora menehi saran konten sing kalebu tembung lan hashtag sing dibungkem.

Peringatan Twitter

Cara nyunting utawa unmute tembung utawa hashtags

Nalika pengin mandheg nggawe bisu tembung utawa nyunting hashtag supaya bisa ditampilake maneh ing garis wektu, kita mung kudu mbatalake proses kanthi ngakses tab Kabar, ing gir lan akses menyang dhaptar tembung bisu. Ing wayahe, kita ngeklik tembung utawa hashtag sing pengin diowahi utawa mungkasi nggawe bisu lan ngowahi opsi sing katon.

Yen sampeyan pungkasane mutusake kanggo mungkasi nggawe bisu tembung utawa hashtag, kita mung kudu klik Mbusak tembung banjur konfirmasi nganggo pilihan Ya aku yakin.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)