Cara nggawe jaringan WiFi Mesh dhewe ing omah

Jaringan kasebut WiFi Mesh Dheweke dadi teknologi sing populer banget ing taun-taun pungkasan, luwih-luwih saiki kita duwe akeh piranti sing nyambung karo bolam, konsol game, komputer lan kabeh perkara liyane sing lagi ana. Mula, yen duwe WiFi canggih mesthi dadi penting.

Ing Gadget Nyatane Kita duwe Devolo Mesh WiFi 2 anyar lan kita bakal nuduhake sampeyan carane gampang nginstal jaringan WiFi Mesh dhewe ing omah. Temokake kanthi cara sampeyan nindakake lan apa kit instalasi paling apik sing bakal nggawe urip luwih gampang dilayari lan muter kanthi kacepetan maksimal.

Kaya acara liyane, Kita wis mutusake kanggo ngiringi tutorial iki kanthi video sing bakal ditemokake ing sisih ndhuwur, Ing kono sampeyan bakal bisa ndeleng langkah demi langkah apa wae ciri lan fungsionalitas sing bakal ditindakake lan mesthi wae luwih gampang kanggo sampeyan.

Nanging, sampeyan bisa nulungi terus berkembang yen sampeyan ninggalake Kaya lan langganan saluran. Sampeyan uga kudu nyathet yen kanggo nyadari tutorial iki kita wis kerja sama Devolo, merek khusus ing PLC lan solusi alternatif kanggo nambah konektivitas ing omah kita.

Apa sing diarani jaringan WiFi Mesh?

Ayo luwih dhisik nerangake apa jaringan WiFi Mesh lan apa kaluwihane dibandhingake karo repeater WiFi tradisional. LANKaping pisanan, jaringan WiFi Mesh nggawe jaringan sing digawe saka base station lan serangkaian satelit utawa jalur akses sing saling komunikasi kanggo nawakake jaringan WiFi siji. sing nuduhake informasi sambungan kayata sandhi utawa identifikasi. Kayata, kayata, antena telpon bisa digunakake kanthi teoritis. Iki bisa nambah akeh aspek sambungan.

Kanthi cara iki, jaringan mesthi ngarahake lalu lintas kanthi cara sing paling cerdas lan optimal kanggo pangguna, ngenali saben piranti lan menehi cara paling cepet lan paling resik kanggo ngirim informasi. Kanthi cara iki, ngluwihi sistem prasaja pangulang WiFi sing nggawe piranti mung nyambung karo sing paling cedhak tanpa prelu diselidiki kanthi jero supaya bisa nawakake layanan sing cepet lan berkualitas. Ing aspek iki, Devolo pancen spesialis, nyedhiyakake apa sing miturut pandhuan PLC paling apik ing pasar, bisa uga kurang saka teknologi Mesh.

Pilihan: Devolo Mesh WiFi 2 Multiroom Kit

Ing kasus iki, kita duwe kolaborasi sing dibutuhake kanggo nyiyapake jaringan WiFi Mesh ing omah. Kit Devolo duwe base station lan loro satelit bakal ngidini kita nutupi area sing wiyar lan nganti 100 piranti kanggo saben satelit, Dadi total kita bisa ngatur nganti 300 piranti ing omah lan miturut teori, kita ora bakal kelangan kualitas sambungan.

Kaya samesthine, piranti Devolo duwe konektivitas Gigabit Kita bisa milih WiFi 2,4 GHz lan 5 GHz Gumantung saka kabutuhan kita, nyatane, yen pengin supaya kalorone bisa duwe jaringan bebarengan, elinga yen ana piranti sing kompatibel karo jaringan 5 GHz.

Nanging, kita kudu eling Devolo uga nawakake Starter Kit yen ora telung piranti duwe loro piranti kanthi rega sing luwih murah, sanajan aku nyaranake nang ing versi lengkap.

Nanging, sampeyan bisa nggedhekake kapan pengin, Sampeyan mung kudu tuku unit Devolo Mesh tambahan sing bakal ditemokake ing macem-macem titik penjualan. Lan amarga sampeyan saiki wis ngerti piranti sing bakal digunakake, kita bakal nuduhake cara nggunakake.

Cara nginstal jaringan WiFi Mesh ing omah

Kaping pisanan, kita bakal njupuk rincian, sampeyan kudu golek plug gratis utawa plug sing padha sing wis nyambung karo router. Kita ora nyaranake masang basis Devolo menyang jalur listrik utawa kabel ekstensi, amarga iki bisa nggawe gangguan ing sawetara kasus sing mengaruhi kualitas sambungan. Ing pandhuan Kit Devolo sampeyan uga bakal nemokake indikasi kasebut. Saiki cukup sambungake PLC langsung menyang jaringan listrik lan gunakake plug sing ditawakake kit kasebut.

Saiki kita bakal nerusake pandhuan sing gampang:

  1. Sambungake kabel RJ45 Ethernet sing ana ing salah sawijining port Devolo Kit
  2. Saiki sambungake ujung liyane langsung menyang port Ethernet ing router sampeyan
  3. Sampeyan bakal weruh yen Kit WiFi wis sumunar abang, saiki ditinggalake
  4. Bukak poin liyane sing pengin diselehake kabeh satelit WiFi Mesh, kanthi jarak kanthi wicaksana
  5. Sambungake lan sampeyan bakal weruh manawa loro LED abang uga kedhip
  6. Sawise pirang-pirang menit, kabeh piranti bakal sumunar putih lan iki tegese sampeyan wis ngrampungake instalasi

Nalika sampeyan bisa mirsani dhewe, Sacara praktis Plug & Play lan bakal bisa digunakake dhewe, Nanging Devolo duwe "ace up his sleeve" ing bentuk app.

Aplikasi Devolo, nilai tambah

Sanajan ora perlu banget, kita duwe aplikasi Devolo sing kompatibel karo Android lan iOS sing bakal ngidini bisa ngatur jaringan WiFi Mesh kanthi lengkap.

Aplikasi kasebut cukup apik amarga kita bisa ngatur Jaringan WiFi Mesh amarga bisa ngganti jeneng, atur piranti lan malah ngaktifake / mateni band sing digunakake miturut kekarepan kita.

Kita kudu nganggep manawa piranti Devolo iki ora murah, nanging kasunyatane sawise nyoba akeh piranti kasebut, kita bakal nggawe kesimpulan yen luwih becik milih merek sing wis dikenal. Devolo duwe pengalaman akeh amarga produke dirancang ing Jerman. Sadurunge, kita wis nganalisa akeh ing kene ing Actualidad Gadget lan dheweke mesthi entuk kepuasan ing antarane analis.

Disaranake sampeyan totohan ing kapercayan Devolo lan yen sampeyan duwe pitakon, bukak kothak komentar ing saluran YouTube kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.