Cara nggawe kolase gambar kanthi gampang karo Picasa

picasa

Picasa minangka alat sing bisa digunakake kanggo nindakake iki lan sawetara tugas liyane, entuk asil sing apik tenan sing bakal menehi kesan kanggo sapa wae sing seneng ngrampungake karya rampung. Gawe kolase gambar Iki bisa uga kudu nduwe aplikasi mbayar kanggo nginstal ing komputer, amarga duwe risiko yen bisa rampung, kita ora bakal seneng banget.

Ana ing kana sing misuwur Picasa saka Google, amarga sanajan aplikasi kasebut pancen bebas digunakake, asile pancen apik banget. Ing artikel iki, kita bakal nyebutake sawetara trik sing kudu dipikirake nalika entuk tugas profesional nalika nggawe kolase gambar iki.

Langkah-langkah awal kanggo kolase gambar nganggo Picasa

Secara logis, sing kudu dilakoni yaiku ndownload aplikasi sing bakal diinstal ing komputer; Sampeyan bakal nemokake link ing bagean pungkasan artikel, ing endi sampeyan kudu milih sing cocog karo platform sampeyan. Sawise iku, Picasa bakal diselarasake karo konten ing komputer, nggawe telusuran otomatis kabeh file multimedia sing ana. Loro gambar lan video bisa diproses nganggo aplikasi iki; Ing kasus pisanan, Picasa bisa mbantu kita nggawe presentasi video kanthi cekak, dene ing kasus kaping pindho, kemungkinan tambah akeh lan ing antarane digunakake fungsi kolase karo gambar minangka salah sawijining sing paling menarik.

Sawise telusuran lan browsing file media rampung, pangguna tartamtu ora ngerti kepiye nggabungake siji utawa luwih gambar menyang antarmuka karya alat iki, kahanan sing luwih gampang tinimbang sing bisa dibayangake lan bisa ditindakake kanthi cara ing ngisor iki:

  • Kita nglakokake Picasa.
  • Kita nuju menyang «Arsip".
  • Kita milih antarane: nambah file utawa nambah folder menyang Picasa.

ngimpor gambar menyang Picasa

Kanggo kasus sing njamin, kita bisa milih folder lengkap sing sadurunge wis disiapake karo gambar sing bakal dadi bagean saka kolase gambar iki; sapisan folder iki wis digabung karo perpustakaan Picasa, kita bisa ngeklik direktori kasebut kanggo ngujo gambar sing ana ing kene.

Bisa diarani nganti saiki kita wis njupuk langkah awal supaya bisa gawe kolase gambar nganggo Picasa, saiki, ya, bagean sing paling penting ing kabeh proses.

Ngatur kolase nganggo gambar Picasa

Ing conto sing kita adopsi supaya bisa nggawe kolase gambar nganggo Picasa, kita wis ngimpor menyang folder sing jenenge «arsip»; ngeklik folder iki bakal nampilake serangkaian gambar (aransemen kembang), elemen sing bakal dadi bagean saka pakaryan kita.

Saiki, kanggo nggawe kolase gambar iki, kita bisa milih opsi ing ngisor iki:

  • Pilih tombol 2 (nganggo gambar) sing ana ing sisih ndhuwur foto.

ngimpor gambar menyang Picasa 02

  • Klik ing "Nggawe»Saka pilihan bar menu, banjur pilih«gambar kolase".

kolase gambar nganggo Picasa 03

Sawise milih direktori (arsip) kolase gambar bakal digawe kanthi otomatis; Yen mung pengin nggunakake gambar tartamtu, mesthine sadurunge wis dipilih saka direktori iki lan banjur salah siji saka 2 langkah sing kasebut ing ndhuwur.

kolase gambar nganggo Picasa 04

Pilihan tambahan kanggo nggawe kolase gambar nganggo Picasa

Nganggep yen kita wis milih kabeh gambar ing direktori (arsip), kolase gambar kita bakal ditampilake ing sisih tengen. Menyang sisih kiwa ana sidebar kanthi macem-macem jinis pilihan lan kalebu:

  1. Pilih jinis kolase gambar sing bakal digawe.
  2. Selehake wates kanthi ukuran sing beda-beda kanggo saben gambar.
  3. Ngatur warna utawa latar mburi sing beda (sawetara gambar) ing kolase gambar.

kolase gambar nganggo Picasa 05

Kanthi fungsi kasebut sing wis kasebut, kita kolase gambar wis siyap digawe; Kahanan tambahan sing kudu disebutake yaiku 3 opsi ekstra sing ana ing sangisore lapangan sing digawe nganggo gambar, sing nuduhake kemungkinan:

  • Campuran kolase. Yen kita ngeklik tombol iki, urutan gambar bakal kanthi otomatis ganti dadi posisi liyane.
  • Campur gambar. Urutan kolase bakal dijaga, sanajan gambar ing njero bakal ganti.
  • Ndeleng lan sunting. Yen milih gambar saka kolase iki, kita bisa nyunting.

kolase gambar nganggo Picasa 06

Ora diraguhi Picasa Iki minangka salah sawijining alat sing paling luar biasa sing bisa digunakake kanggo nindakake iki lan sawetara proyek liyane, sing bisa dadi apik yen kita nganggep aplikasi kasebut gratis lan menehi proyek profesional.

Informasi luwih lengkap - Gawe kolase foto sing gampang kanthi gampang ing Windows 8 nganggo Cool Collage

Download - Picasa


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.