Kepiye cara nggawe video autoplay tanpa codec kanggo Windows?

Video kanggo exe ing Windows

Yen duwe video sing pengin dituduhake karo kanca utawa kulawarga kapan wae, kita bisa bebarengansimpen ing memori SD mikro utawa ing pendrive USB lan mengko, transfer menyang komputer saka sing pengin ndeleng.

Sayange, nalika semana ana akeh masalah sing bakal ana gandhengane karo encoder video utawa decoder (codecs), sing amarga ora diinstal ing komputer sing arep diputer video, ora bakal ana pilihan sing bisa dideleng kabeh. Mupangate, ana alternatif sing bisa digunakake, sing didhukung ngowahi video iki menyang file sing bisa dieksekusi, tegese bakal diputer ing komputer apa wae kanthi klik kaping pindho, nanging mung ing Windows.

Kaluwihan lan kekurangan cara jinis iki kanggo muter video

Keuntungane jelas, amarga kita ora butuh jinis apa wae dekoder sing narjamahake video kita supaya bisa diputer nalika semana. Mesthine, yen kita butuh kertu video sing apik, ana masalah sing ora dadi masalah amarga komputer saiki duwe integrasi sing paling apik. Kepiye yen bakal dadi masalah (yaiku kerugian) apa sing dideteksi sistem antivirus kita nganggo jinis file sing bisa dieksekusi; elinga yen kita nyoba nduwe video ing file kanthi ekstensi ".exe", soko sing bisa dianggep antivirus minangka kode angkoro lan mulane, bisa uga bakal ngilangi dheweke ing wektu kasebut. Saka kabeh perkara kasebut, kepenak banget yen kita duwe alat khusus kanggo tugas jinis iki, mula kita bakal nyebutake loro sing menehi alternatif sing menarik kanggo digunakake.

1.MakeInstantPlayer

Alternatif pertama sing bakal kasebut saiki, yaiku kanthi tepat aplikasi iki, sing bisa digunakake kanthi gratis kaya sing dikandhakake pangembang ing situs resmi. Keuntungan pisanan sing disorot yaiku aplikasi iki bisa hotspot, tegese sawise kasedhiya ing komputer, bisa digunakake ing pendrive USB. Nalika klik kaping pindho ing eksekusi, sawetara elemen sing dadi bagean saka paket bakal wiwiti zip, sing mesthi ana ing folder sing padha. Antarmuka kerja wis rampung nanging, gampang ditangani, soko sing bakal ditampilake liwat gambar ing ngisor iki.

jancukers

Ana sawetara lapangan ing kene sing kudu sampeyan gunakake karo file sing pengin diproses; Sing pertama bakal digunakake kanggo ngimpor file asli, lan mengko kudu nemtokake papan sing arep digawe file sing bisa dieksekusi, sing bakal dadi video kasebut. Sawetara lapangan tambahan bakal mbantu kita nyelehake pratinjau video lan malah lambang sing bakal dadi bagean saka file iki. Ana lapangan sing bisa digunakake dening wong-wong sing duwe kaca web, ing ngendi sampeyan kudu nulis jeneng domain lan bakal ngarahake kabeh sing ndeleng video sawise rampung. Ing sisih ngisor kabeh opsi kasebut, ana sawetara kothak centhang, sing sejatine tumindak minangka parameter puter maneh.

2. Audio / Video Kanggo Exe

Yen alat sadurunge kayane rumit banget kanggo digunakake, disaranake nggunakake alat liyane iki. Iki uga bisa digunakake kanthi portabel lan gratis kanthi sawetara watesan. Yen sampeyan pengin duwe opsi liyane, sampeyan bisa nggunakake lisensi profesional. Antarmuka cukup sederhana dibandhingake karo alternatif sing kasebut ing ndhuwur, sing bakal sampeyan sadhar yen sampeyan nganalisa babagan panangkepan sing bakal kita lebokake ing ngisor iki.

Audio-Video Kanggo Exe

Utamane, ing kene sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake video ing wilayah putih lan mengko, jelasake yen sampeyan pengin video supaya bisa diputer kanthi normal, siklus utawa mung cedhak jendhela otomatis sawise kabeh wis rampung. Penakeane apik, sanajan para pangembang alat kasebut wis nyelehake ing situs web masing-masing manawa ana kompatibilitas karo sawetara format video, prekara sing kudu dipriksa sadurunge miwiti ngolah video nganggo aplikasi kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)