Cara nggawe macem-macem wallpaper ing macem-macem monitor ing Windows 10

Windows 10

Kita lagi sadurunge salah sawijining fungsi sing ana ing Windows 8 lan iku tiba-tiba ilang ing Windows 10 nganggo sihir. Mesthi wae, wong-wong saka Redmond duwe sebab, nanging kita sing duwe konfigurasi multi-monitor, sing saiki saya akeh, bisa ditinggalake dhewe nalika sadurunge nikmati fitur sing apik banget.

Sanajan ora kabeh ilang, amarga saka garis kasebut ing Assassin Cuka Kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawa rincian cilik iki nanging penting banget kanggo pangguna tartamtu sing biasane seneng Windows kanthi loro utawa telung monitor saben dina. Omong-omong, menehi komentar babagan iki, yen ana sing kenal karo konfigurasi iki, monitor kasebut katon sepele.

Windows Nduwe pilihan sing gampang banget supaya sampeyan bisa nggunakake macem-macem wallpaper ing persiyapan multi-monitor. Pilihan sing diantisipasi dening Redmond kanggo ngilangi kanthi default ing Windows 10 sing gumun sawetara. Untunge, kita mesthi duwe kamungkinan kanggo ngapiki sawetara piranti lunak kanggo mbalekake fitur kasebut.

Kanthi pitulung saka printah sampeyan bisa mulihake fungsi iki ing Windows supaya bisa dienggo kaya ing Windows 8.

Cara nyetel wallpaper kanthi macem-macem monitor

  • Ayo dhisik menyang menu eksekusi sing ana ing Windows 10. Kanggo ngakses, kita kudu pencet tombol trabasan Windows + R.
  • Sawise rampung, menu eksekusi program bakal katon ing endi kita kudu ngetik utawa nempel ing ngisor iki:

kontrol / jeneng Microsoft.Personalization / kaca kacaWallpaper

Langkah pisanan

  • Pencet enter lan setelan kanggo nambah gambar ing "Wallpaper" bakal katon. Saka kene, kanthi klik mouse kanthi tengen ing gambar sampeyan bisa milih monitor sing pengin ditampilake.

Langkah kapindho

Kabeh kabecikan sithik sing wis sampeyan lakoni maneh ing Windows 10 pungkasan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Laura Victoria ngandika

    komentar sampurna, ora nyimpen pangowahan.

  2.   Laura Victoria ngandika

    Aku wis nemokake solusine. Sampeyan kudu nyimpen loro gambar ing folder sing padha (gumantung karo jumlah monitor sing ana, mung 2). Sabanjure sampeyan kudu pencet tombol CTRL banjur tanpa mandheg pencet tombol iki, pilih gambar pisanan sing bakal cocog karo layar kapisan, banjur gambar nomer loro sing cocog karo layar kapindho, banjur klik tengen lan pilih pilihan kanggo nyetel minangka latar mburi layar lan masalah tetep.

bool (bener)