Cara ngasilake widget desktop ing Windows 10

Widget

Salah sawijining perkara paling apik sing bisa kedadeyan ing Windows Vista yaiku tambahan widget desktop. Kanggo liyane, kita ora bisa ngomong babagan sistem operasi sing nggawe akeh pangguna ngelingi Microsoft kanthi maksud sing ora apik.

Ing Windows 8, bubar kasebut dicopot, lan ing Windows 10 anyar, isih durung ana. Dadi kayane kita bakal ora duwe ing mbesuk, sanajan pancen kaya ngono bisa liwat app sing bisa diinstal ing komputer.

Dadi kita bakal duwe widget kasebut ing Windows 10 maneh, sanajan nalika sampeyan instal sawetara widget sampeyan kudu ngati-ati karo sing didownload.

Cara ngasilake widget ing Windows 10

  • Pisanan yaiku nginstal Installer Gadget Desktop
  • Kita ngekstrak file zip lan kita tindakake pandhuan ing layar kanggo nginstal program iki
  • Yen wis nginstal aplikasi, klik-tengen ing desktop
  • Saiki ing Opsi "Gadget" ing menu konteks. Kita milih

gadget

  • Ing layar sing bakal katon, pilih opsi "Download gadget liyane kanthi online." Kita nindakake iki amarga Microsoft wis nutup server sing widget utama njupuk informasi kasebut
  • Sampeyan uga bisa ngakses Menyang kaca iki kanggo ngakses widget liyane

Pilihan liyane: 8GadgetPack

8 Gadget asline dirancang kanggo Windows 8 nanging uga kompatibel karo Windows 10. Sawise instalasi, bakal ditambahake menyang menu konteks kaya aplikasi sadurunge. Yen sampeyan wis nginstal, bakal diganti karo 8Gadget.

8 Gadget

8Gadget duwe 45 widget sing beda dadi sampeyan bakal duwe dhaptar sing apik kanggo nyukupi kabutuhan widget ing Windows 10. Antarane sawetara fitur sampeyan bisa nambah ukuran widget.

Rong pilihan kanggo bisa nggawa widget kasebut menyang Windows 10 lan liya-liyane ngakses wektu saka desktop sanajan kita wis duwe saka menu wiwitan. Lan, yen ana sebab apa wae sampeyan butuh virus kanggo sistem operasi iki mrene mrene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)