Cara nggunakake lan ndownload Byte, penerus Vine

Dhewe

Mesthi luwih saka siji sing wis ngerti wis ngerti utawa ngerti situs web Vine sing uga dadi aplikasi sing kasedhiya kanggo piranti iOS lan Android. Saiki, sawise sawetara wektu, kita bisa ujar manawa versi sabanjure aplikasi kasebut wis kasedhiya kanggo kabeh wong lan diarani byte.

Vine biasane ngidini pangguna nggawe video sing cekak, lucu, kreatif, trik mulang utawa apa wae sing dikepengini pangguna kanthi cepet banget minangka loop utawa GIF, mula video iki bisa dituduhake ing jejaring sosial kanthi cara sing gampang. Aplikasi anyar sing diarani ByteBakal tetep mengko lan dina iki kita bakal ndeleng kanthi cara gampang nggunakake aplikasi iki saka piranti seluler, iPhone utawa piranti Android apa wae.

Sadurunge miwiti bisnis, ayo goleki sapa sing nggawe situs web Vine, sing banjur dadi aplikasi kanggo piranti seluler lan wis sukses, kenapa ora dikandhani. Pencipta aplikasi iki yaiku Dom Hofmann, Jacob Marttinen lan Rus Yusupov ing wulan Juni 2012, dadi iki aplikasi sing pancen veteran. Aplikasi iki dituku ing taun sing padha karo Twitter, nalika kita kabeh ngira bisa nambah sing luar biasa, dadi lali. Dina iki kita duwe aplikasi liyane sing padha karo Vine, mula kita bisa ujar manawa iku salah siji sing pertama nawakake layanan iki.

Pungkasane, platform kasebut bakal mandheg nawakake layanane, ngumumake ora ana maneh video sing bisa digawe ing Vine ing Oktober 2016 lan sanajan sawetara pangguna bisa terus ndownload lan nonton konten, iku ora padha. Vine ganti jeneng ing 2017 bakal diarani Kamera Vine lan pangguna bisa ngunggah video nanging ora nawakake panyimpenan, mula ora digunakake. Taun-taun pungkasan, penundaan tanpa wates kasebut dikonfirmasi dening masalah ekonomi nganti luwih gedhe.

Pilihan Byte

Vine diidini nggawe video udakara 7 detik

Nggawe video ing Vine diiringi publikasi sabanjure ing jaringan sosial kayata Twitter dhewe, Facebook utawa sing padha, mula video kasebut maksimal 6 utawa 7 detik ing wiwitan wis cukup kanggo kabeh wong. Suwe-suwe, platform kasebut terus digunakake, nanging kanthi luwih sithik, mula diputusake kudu nambah wektu manawa pangguna bisa ngrekam lan iki nganti 140 detik.

Nanging pungkasane kabeh ora ana gunane wiwit sedane Hofmann nyebabake kabeh bisa mandheg nganti saiki nalika ana kreator liyane mutusake arep tuku ing pasar aplikasi anyar kanggo saingan utawa malah ngluwihi sing wis ana, kalebu TikTok sing kondhang. Dheweke ngerti manawa angel, nanging ora ana sing mokal ing jagad app seluler dadi luwih becik nyoba.

Dhewe

Byte kene kanggo nginep

Aplikasi kasebut nawakake renovasi lengkap babagan aplikasi Vine asli, nanging kasunyatane padha karo fungsi lan fitur ditawakake pangguna. Penting, dicathet yen aplikasi iki gratis ing kaloro platform kasebut lan ing pungkasan artikel iki sampeyan bisa ndownload.

Aplikasi kasebut nawakake dhewe feed kanggo njelajah kabeh konten kanthi cara sing gampang lan cepet wiwit wiwitan, uga nawakake akeh opsi kanggo nyunting profil langsung saka akun lan bisa nampa kabar, kaya video sing paling disenengi utawa nggawe kita kanthi cepet.

Dom Hofmann, pengin narik kabeh "pengaruh" saiki lan sing bakal teka, amarga iki dheweke pengin monetisasi konten, saiki penting banget kanggo wong-wong sing khusus nggawe jinis konten iki. Instagram, Facebook, TikTok lan jaringan sosial liyane minangka sumber penghasilan sing penting kanggo para kreator, mula sampeyan kudu menehi motivasi supaya bisa gabung karo Byte lan cara sing luwih apik kanggo nawakake monetisasi kanggo sing paling populer:

Ora suwe, kita bakal ngenalake versi pilot program mitra sing bakal digunakake kanggo mbayar kreator. Byte ngrayakake kreativitas lan komunitas, lan kreator sing menehi hadiah minangka cara penting kanggo ndhukung kreator. Terus kanggo informasi luwih lengkap

Ora akeh liyane sing bisa kita ucapake lan duwe monetisasi kanggo pakaryan sampeyan minangka sing dikarepake lan kayane fokus karo jinis aplikasi sing sejatine jejaring sosial kanggo nggawe isi sing wis monetisasi 

Byte-1

Byte bisa digunakake kanthi gampang

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan dikatutake yaiku saiki ora ana konten ing basa kita nanging wis nemokake sawetara video sing menarik. Kasunyatane pancen intuisi lan kita bisa miwiti kanthi ujar manawa ing aplikasi kanggo iOS (ing endi kita wis nyoba) bisa digunakake liwat registrasi Apple utawa Google, mula kita ora bakal nemoni masalah registrasi. Sawise prosedur iki dilewati kita bisa miwiti nggawe video ing «loop» durasi cendhak kanthi mencet tombol tengah lan ngidini akses menyang kamera lan mikropon. Banjur bakal ana ing tangan sampeyan kanggo nuduhake utawa ora, umume gampang banget.

Kita uga bisa nggunakake mesin telusuran sing ditampilake ing kaca kanggo nggedhekake kanggo nemokake kabeh jinis konten, akses langsung menyang profil kita Kanggo ngganti gambar, ganti karo kita, aktifake notifikasi lan uga menehi kamungkinan metu utawa mbusak akun kanthi langsung, gampang banget mbusak akun Byte yen sampeyan ora kepenak.

Kanggo ndownload Byte kanggo piranti iOS utawa Android, iku gampang banget kaya langsung ngakses toko aplikasi saka piranti kasebut dhewe lan ndownload utawa ngeklik tautan sing ditinggalake ing ngisor iki. Gratis temenan Lan sampeyan bisa miwiti nggawe konten langsung wiwit dina iki supaya bisa kreatif lan ditampilake ing saindenging jagad saka piranti Android utawa iOS.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)