Cara nginstal font teks ing iOS lan tanpa jailbreak

APA APA

Nalika teka ing jagad iOS, kita ngerti manawa opsi konfigurasi ing sistem bakal suda, mula ana samubarang tartamtu sing bisa ditindakake nganggo Android sing ora bisa ditindakake nganggo iOS.

Salah sijine yaiku kemungkinan ngganti font ing sistem utawa nggunakake macem-macem fonts ing aplikasi, beda karo sing diwenehake dening aplikasi kasebut minangka standar.

Ing sistem operasi apel, pangowahan jinis font kanggo sistem dilindhungi, mula pangguna ora bisa nggawe pangowahan font kajaba piranti kasebut dirusak. Uga, ing aplikasi kaya Kaca, Keynote utawa Nomer Apple dhewe, kita kudu tetep nganggo font default sing wis dilebokake Apple menyang aplikasi kasebut. Kadhangkala kita nggawe presentasi karo Mac, sing banjur mbukak nganggo iPhone iPad utawa iPad kanggo kita amarga ora duwe font kasebut.

Ing kiriman iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe nginstal fonts ing piranti iOS tanpa kudu jailbreak.

Aplikasi kasebut AnyFont, kasedhiya ing App Store, minangka aplikasi sing ngidini sampeyan nginstal font TrueType (.Ttf) lan OpenType (.Otf) kanthi gampang. Sawise diinstal, kabeh sistem bakal bisa nggunakake kasebut saliyane aplikasi sing wis diinstal, kayadene kedadeyan sing wis kasebut sadurunge.

Kanthi cara iki, sampeyan ora bakal kudu nemoni masalah sistem kanthi ngganti jinis font tartamtu lan karya sing wis rampung ing presentasi Keynote bakal ngrusak, umpamane.

Kanggo nginstal fonts, langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake ing ngisor iki:

Sawise nginstal aplikasi, sampeyan bakal bisa nggunakake aplikasi iki kanggo mbukak jinis font apa wae. Supaya bisa ngirim sumber menyang piranti, cukup wae supaya bisa diakses ing akun Dropbox utawa kirim liwat mail, supaya piranti kasebut nuduhake "Kanggo mbukak nganggo…" banjur pilih aplikasi sing dimaksud.

Sawise duwe font, pilih ing aplikasi banjur instal, sing kudu digunakake a profil konfigurasi supaya bisa nyelehake font ing njero lan dadi kasedhiya kanggo aplikasi apa wae.

LAYAR IPHONE

Ing kene kita nerangake apa profil konfigurasi lan kepiye cara nggawe:

Profil konfigurasi minangka sistem sing digawe Apple sing ngidini pangembang sistem ngonfigurasi iPhone utawa iPad kanthi cepet nalika kalebu perusahaan utawa sekolah. Kabeh mau dienggo supaya kabeh piranti bisa digunakake kanthi cepet lan duwe konfigurasi, aplikasi lan mode operasi sing padha tanpa kudu ditindakake siji-siji.

Kanggo nggawe "profil konfigurasi", kita kudu ndownload utilitas gratis sing ana ing Windows lan OSX "Utilitas konfigurasi IPhone".

PROFIL FOR MAC

PROFIL Kanggo WINDOWS

 

Ing aplikasi iki kanggo OSX, kita bakal bisa nggawe file sing bisa milih nilai sing dikarepake lan mengko kanthi sinkronisasi utawa ngirim liwat mail, piranti kasebut tetep dikonfigurasi kanthi cepet lan bener. Nalika mbukak aplikasi, ngidini sampeyan ngonfigurasi macem-macem variabel, kalebu aplikasi sing diidini utawa ora diinstal ing piranti.

APLIKASI PROFIL

Sawise nggawe lan ngirim profil menyang piranti, kanggo nginstal sampeyan kudu mbukak profil, kayata saka email sing wis dikirim lan klik ing nginstal. Banjur ketik informasi sing dijaluk lan nampa.

Kanggo instal profil tartamtu, bukak Umum / Profil, pilih banjur wenehake kanggo mbusak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   ADV ngandika

    Apa sampeyan uga bisa ngganti huruf standar sistem? Maksudku lambang lsp ...?