Cara ngirim teks kanthi langsung menyang komputer nganggo Google Lens

Google App

Kita wis ngerti dimensi Google, ing kabeh pangerten. Raksasa teknologi global sing lair amarga mesin telusuran. Lan "senadyan" minangka bagean saka perusahaan sing paling kuat ing donya, dheweke terus ngupayakake apa sing nggawe dheweke hebat. Google wis nganyari App seluler mesin telusuran nambah panggunaan Google Lens kanthi fitur anyar menarik tenan.

Saiki Google Lens bisa ngenali tulisan tangan sampeyan lan nawakake kita ing kamungkinan kanggo ngirim langsung menyang komputer. Ora kudu ngirim cathetan maneh ing sheet resik ... apa ora kaya pas? Google Lens duwe algoritma canggih sing bisa nemtokake teks tulisan tangan, nanging paling ora sampeyan kudu duwe tulisan tangan sing bisa diwaca. Yen sampeyan duwe tulisan tangan sing pantes lan pengin ngerti cara ngirim teks tulisan tangan menyang komputer, bakal dijaluk sampeyan ing ngisor iki.

Google Lens, teks kanthi tangan saka kertas menyang komputer

Yen alat iki wis ana ing sekolah menengah utawa universitas, aku bakal ngirit jam kanggo ngresiki cathetan lan makalah. Mesthi, Google Lens dadi sekutu penting banget kanggo siswa. Bantuan ekstra lan gratis sing bakal nggawe kita luwih akeh wektu. Kekuwatan mindhah cathetan, cathetan utawa proyek mburi-mesthi ing komputer dadi luwih gampang lan cepet. Yen sampeyan pengin ngerti cara nggunakake alat anyar iki, mula kita bakal ngandhani langkah demi langkah.

Ing bab pisanan sampeyan kudu nganyari aplikasi telusuran Google amarga iki fitur sing paling anyar. Google Lens katon ing aplikasi mesin telusuran minangka salah siji opsi liyane kanggo nggoleki. Uga Sampeyan kudu nginstal Google Chrome ing komputer sing bakal digunakake. Duwe kalorone, kita bisa nindakake tugas kanthi gampang tanpa ana masalah.

Kirim teks tulisan tangan menyang komputer kanthi langkah demi langkah nganggo Google Lens

Sing pertama yaiku kita kudu log in menyang komputer, liwat Google Chrome, nganggo akun pangguna sing padha karo aplikasi ing telpon. Mangkono kita bisa ngirim teks sing bakal dijupuk nganggo kamera smartphone menyang clipboard komputer. Lan supaya bisa nempelake teks sing dibutuhake.

Google Lens mbukak, kita fokus ing teks sing pengin disalin lan kita kudu tutul lambang «teks» kanggo aplikasi mbuwang gambar, yen ana dokumen sing padha.

Pilihan teks Google Lens

Al mriksa pilihan teks, algoritma mbuwang gambar sing bisa uga ana ing dokumen kasebut. Kanthi ngeklik «teks», App nuduhake teks sing ditemokake karo kamera. Ing wektu iki, nutul layar, kita bisa milih kanthi manual kabeh teks sing ditampilake, utawa mung bagean sing narik minat kita. Yen wis milih teks sing pengin disalin kanthi lengkap, kita kudu milih klik «pilih kabeh». Nindakake iki kita wis duwe teks sing disalin menyang clipboard Google Lens. Saiki kudu «ngirim» pilihan teks menyang komputer ...

Google Lens nemokake teks

Nalika teks milih lan klik kanggo nyalin, aplikasi nuduhake kita opsi anyar. Kanggo mindhah pilihan teks sing digawe menyang komputer, kita kudu ngeklik "Salin menyang komputer". Kanthi cara iki kita bisa duwe teks tulisan tangan ing tim tabel kita lan sing wis dipilih.

Google Lens salinan menyang komputer

Kanthi ngeklik «salin menyang komputer» kita bisa aktif dhaptar peralatan sing kasedhiya. Kanggo iki yaiku prelu sing sadurunge, kaya sing wis dituduhake, kita wis duwe mlebu menyang Google Chrome kanthi akun sing padha karo Google Lens ing smartphone. Yen kita wis nindakake kaya iki komputer bakal katon ing antarane sing bisa dipilih.

Google Lens milih komputer

Sawise rampung, pesen bakal katon ing layar sing nuduhake pilihan teks kita wis disalin menyang komputer. Kanggo ngakses teks sing sadurunge ditemokake karo kamera smartphone, kita mung kudu nglakokake printah «tempel».

Google Lens nyalin teks

Kita bisa "nempel" menyang browser, utawa langsung menyang program editing teks. Lan kita wis duwe teks tulisan tangan langsung ing desktop. Ora bisa luwih gampang lan luwih cepet!

teks disalin desktop

Mesthi wae sampeyan ora bisa mbayangake yen ngirim teks tulisan tangan menyang komputer dadi gampang banget. Kaya sing wis kasebut ing wiwitan Google Lens bakal dadi pitulung gedhe kanggo siswa. Kekuwatan ngirit wektu ngetik ing komputer mesthi dadi pitulung gedhe. Kaya sing wis dideleng sampeyan mung kudu duwe alat Google sing paling dhasar.

Tugas sing bisa ditindakake nganggo smartphone apa wae tanpa mbutuhake spesifikasi sing luwih maju. Y nganggo komputer apa wae ing endi sampeyan wis nginstal browser Google Chrome. Siji conto liyane babagan cara Google nggampangake urip. Lan ing kasus iki nganggo alat gratis, tanpa iklan lan kualitas apik. Apa sampeyan durung nyoba? Sampeyan wis ngerti kepiye.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   David ngandika

    Hai Aku pengin sampeyan menehi komentar babagan aspek keamanan. Apa Google ngrawat tulisan kita? Aku wedi kaya pangenalan swara (contone, Samsung's Svoice, ing endi sampeyan kudu menehi wewenang kanggo nyimpen swara, yen ora sampeyan ora bisa nggunakake).
    Kita wis ngerti manawa Google OCR gambar sing dilampirake ing email Gmail sampeyan. Apa sing ngalangi supaya ora entuk tulisan tangan sampeyan?

<--seedtag -->