Cara ngobong CD nganggo musik utawa video ing komputer

CD

Kaya sing wis dirembug ing a artikel ing Panuntun Teknologi ngendi kita nuduhake program paling apik kanggo ngonversi CD musik dadi MP3, format fisik sithik mbaka sithik. Luwih angel golek piranti kanthi dhukungan kanggo disk, trene kalebu konten digital. Dadi, meh ora ana mobil sing nggawa dhukungan kanggo disk, uga laptop.

Pasar nuduhake konten streaming utawa on-demand, ing endi layanan kayata Netflix, Spotify utawa Amazon Prime misuwur, sing duwe layanan musik lan video. Nanging yen kita minangka salah sawijining sing isih pengin nggunakke recorder kanggo nggunakake video utawa musik ing disk, kita duwe sawetara program sing cocog kanggo nyathet kanthi cara sing gampang banget. Kita mung butuh komputer sing nganggo disk burner utawa kanggo tuku eksternal.

Apa sing bisa direkam lan kanggo apa?

Kita bisa ujar manawa iku seni sing lali, nalika kita urip diubengi disk kosong sing siap dibakar ing komputer; dadi luwih Ing toko apa wae, ora sethithik, kita nemokake cathetan sing bisa dituku; kabeh iki wis mundur menyang latar mburi amarga streaming utawa layanan sing dikarepake kaya sing wis kasebut.

Film

Sanajan mangkono, ora nate salah yen duwe pilihan liyane kanggo ngamanake disk musik utawa film favorit sing pengin terus ditikmati nanging tetep asli ing kothak. Wah iya program utawa presentasi sing pengin diangkut menyang papan sing ora duwe akses menyang komputer nanging menyang pamuter (mergo tambah ora biasa). Kita bakal menehi saran pilihan program kanggo ngrekam jinis file ing CD, DVD utawa BLU-RAY.

Program kanggo ngobong disk ing Windows

IMGBURN

Iki minangka salah sawijining program paling tuwa, kanthi antarmuka sing ringkes lan rada suwe banget, nanging intuisi lan gampang banget. Program iki ngidini kita nyathet apa wae sing bisa kita bayangake, format apa wae sing dibutuhake lan sing paling apik yaiku gratis.

Kompatibel karo versi Windows apa wae, saka Windows 95 nganti Windows 10 sing paling anyar. Iki bakal ngidini kita ngrekam media fisik, sanajan sing paling ora umum kayata format sing digunakake dening XBOX 360 (HD DVD).

ImgBurn

 

Kita duwe kemungkinan yen wis mbakar disk, verifikasi liwat piranti lunak kanggo mesthekake 100% manawa bisa diwaca kanthi maca. Kita bisa ngowahi ukuran buffer utawa ndhelik disk kanthi teken digital.

Ing iki LINK kita bisa ndownload program kasebut.

ALKOHOL 120%

Program sing dikembangake kanthi tujuan dadi pilihan paling apik kanggo nggawe drive virtual utawa kloning gambar. Kompatibel karo format sing ora kaetung kalebu: mds, iso, bwt, b5t, b6t, ccd, isz.... Mesthi bakal cocog kanggo nggawe salinan cadangan apa wae sing ana ing pikiran. Contone, kita butuh salinan CD kanggo nginstal Windows; kanthi program iki, kita bakal nindakake sawetara menit.

Alkohol 120%

Kanthi Alkohol 120% kabeh kloning disk minangka prekara sawetara langkah sing gampang, yaiku liwat antarmuka prasaja Pangguna apa wae bisa uga ora duwe pengalaman.

Ing iki LINK kita bisa ndownload.

CDburner XP

Program lawas liyane, kanthi antarmuka sing sanajan kuno lan ringkes, pancen teratur dadi gampang banget lan intuisi. Basa apa wae kasedhiya dadi basane ora bakal dadi masalah kanggo pangguna apa wae. Program fokus ing ngrekam jinis apa wae, kita bisa nggawe kompilasi trek ing MP3, AAC, WAV, FLAC utawa ALAC.

CDburnerxp

Sanajan sing bisa ditindakake mung nyalin file kaya Pen drive. Kabeh mau bisa dirampungake nganggo CD lan DVD. Kompatibel karo kabeh versi Windows wiwit taun 2000, XP nganti Windows 10. Nduwe pemain integral, nanging tanpa mangu-mangu, iku ora bakal digunakake kaya sing diwenehake, nanging wis ana.

Ing iki LINK kita bisa ndownload program kasebut.

Alat Alat DAEMON Lite

Iki minangka program keunggulan pro kanggo "Pencipta" saka isi. Fungsi utamane yaiku ora ngobong disk kanggo audio utawa video, luwih becik Fokus ing nggawe gambar virtual, kayata ISO. Saka kabeh sing wis dikirim nganti saiki, tanpa ragu-ragu antarmuka sing paling modern, mula kabeh dhaptar, nanging intuisi lan sederhana.

Alat Daemon Lite

Ayo dadi program iki sing paling cocog kanggo ngrekam, kayata, video game utawa film, ing DVD utawa BLU-RAY. Ngidini kita nindakake ing sawetara sekat yen perlu. Versi gratis ngemot pariwara, nanging rega kasebut kudu dibayar yen ora pengin mbayar dhuwit saka kanthong. Sanajan kita duwe opsi kanggo tuku lisensi umur tanpa wates mung € 4,99, sing bakal menehi kemungkinan nginstal nganti 3 komputer.

Kita bisa ndownload program iki LINK.

Windows Media Player

Ya, kita bisa ngobong disk musik tanpa kudu nginstal apa wae ing komputer yen wis nginstal Windows. Saka Windows XP nganti 10, iki fitur migunani sing kasedhiya karo Windows Media Player.

Tanpa mangu Iki minangka pilihan kanggo sing mung mbutuhake rekaman CD musik aneh. Amarga iki winates banget lan angel menehi pilihan kanggo ngrekam, sanajan bisa digunakake kanthi sampurna lan kualitas salinan kasebut apik banget. Paling apik, kita ora kudu instal utawa download tambahan.

Program kanggo ngobong disk ing macOS

Kita sing nggunakake produk apel uga duwe hak ngobong disk dhewe, mula kita uga bakal menehi sawetara alternatif supaya bisa digunakake ing sistem operasi macOS. Macem-macem iki kurang akeh, nanging kita bisa nikmati pilihan sing padha karo Windows.

Ngobong ekspres

Kita wiwiti karo apa kanggo aku pilihan sing paling apik; Jeneng, kaya sing dituduhake, nuduhake kacepetan, mula kita lagi ngatasi program sing ngidini kita ngrekam disk kanthi kacepetan sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata, kita duwe pilihan kanggo ngrekam kanthi kacepetan sing luwih murah kanggo njamin kualitas sing paling apik bisa

expressburn

Kita ngadhepi salah sawijining aplikasi sing paling lengkap ing kabeh dhaptar. Kita bisa ngrekam video ing AVI utawa MPG. Gawe lan atur pustaka DVD lan modifikasi template kanggo menu navigasi. Kita bisa nambah tandha banyu menyang rekaman, malah bisa uga ngrekam file video ing PAL utawa NTSC, uga ngganti rasio aspek kanggo layar panorama.

Ing iki LINK kita bisa ndownload program kasebut.

Mbakar

Iki minangka program sing sederhana kaya sing diandharake saka namane. Burn CD lan DVD loro-lorone. Mlaku ing versi sistem operasi saka MacOS X kaya ing Catalina. Ngidini kita bisa ngobong disk arsip, disk musik, nggawe kurang interaktif, multiply disk lan liya-liyane.

Iki minangka program sing gampang banget kanggo digunakake kanthi antarmuka sing grapyak amarga gampang lan minimalis. Siji-sijine kekurangan sing ditemokake ing piranti lunak iki yaiku nalika ngobong DVD, format video kasebut kudu .mpg. Ora masalah gedhe yen program kasebut kanthi otomatis ngowahi file dadi .mpg; Sanajan iki, kita kudu ngenteni nalika konversi ditindakake sadurunge ngrekam.

Ing iki LINK kita bisa ndownload program kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.