Cara Nggoleki File ing Kabeh Komputer ing Jaringan Lokal

nelusuri file ing rel lokal

Yen duwe komputer Windows lan pengin golek file ing hard drive lokal, sampeyan mung kudu mbukak penjelajah lan tulis jeneng sing nemtokake telusuran sampeyan. Thanks kanggo indeksasi sing diduweni Windows, asile bisa ditampilake meh wae.

Masalahe bisa muncul yen file iki ora ana ing hard drive, ing komputer sing dadi bagean saka jaringan lokal; Yen ana sawetara komputer sing nyambung liwat sistem iki, kita bisa uga nggunakake kebiasaan nyimpen file utawa nuduhake ing hard drive komputer kasebut, dadi tugas sing angel banget, sanajan kita nggunakake alat sing bakal digunakake ing ngisor iki, kita bisa nemokake file ing endi wae yen kabeh kalebu bagean saka jaringan lokal sing padha.

Pertimbangan dhasar kanggo nemokake file ing jaringan lokal

Babagan pisanan sing kudu dipikirake yaiku kabeh komputer sing dadi bagean jaringan lokal wis diuripake lan uga hard drive sampeyan disambungake yen eksternal. Kajaba iku, hard drive uga kudu dituduhake karo kabeh pangguna ing jaringan. Yen wis nimbang ciri dhasar kasebut, mula kita bisa nggunakake alat sing bakal kasebut ing ngisor iki, sing nduweni kemampuan kanggo njelajah hard drive sing nyambung menyang jaringan lokal kanggo nemokake file tartamtu.

Miturut pangembang alat iki, yaiku solusi sing cocog kanggo sing durung ngerti papane sing pas papan dununge file sing disimpen. Iki amarga kasunyatan manawa alat iki duwe kemampuan kanggo nggoleki liwat kabeh komputer sing dadi bagean saka jaringan lokal lan uga ing situs kasebut manawa watesan akses wis dilebokake.

LAN Panelusuran Pro

Siji-sijine syarat yaiku nyoba menehi aplikasi kanggo masing-masing ngakses kredensial kanggo saben komputer pribadi; Iki tegese kita kudu nulis jeneng pangguna lan sandhi kanggo ngakses komputer kasebut; Yen sampeyan kerep nggunakake alat iki kanggo nyoba golek file ing jaringan lokal, sampeyan bisa nyimpen informasi akses iki ing dokumen jinis csv kanggo ngimpor menyang alat iki.

LAN Search Pro 01

Yen sampeyan wis nemtokake jinis paramèter kasebut, sampeyan bisa miwiti nggolek file sing sampeyan minat; jelas antarmuka bakal ganti nalika sampeyan mbukak operasi iki, prekara sing bisa duwe mirip banget karo tangkapan layar sing wis diselehake ing sisih ndhuwur. Saka ing kana, sampeyan wis duwe kemungkinan kanggo miwiti nggarap fungsi sing beda-beda, tegese sampeyan bisa menyang nyalin, mindhah, mbusak, ngganti jeneng utawa tugas liyane sing dikarepake, kanthi file sing dipilih; Kita uga kudu nyebutake manawa alat iki wiwitane duwe regane $ 49, sing saiki gratis, sanajan pangembang nyaranake sumbangan minangka imbalan. Sampeyan bisa ndownload versi loro kanggo nginstal lan versi portebel lan ing review saka 32-bit uga 64-bit.

Yen alat sing kasebut ing ndhuwur ora cocog karo ekspektasi kerjane, disaranake alternatif liyane sing duwe jeneng "LanHunt"; Proposal iki bisa digunakake kanthi cara sing beda banget karo sing wis kasebut sadurunge, amarga ing kene indeksasi kabeh konten wiwitane ditindakake saka hard drive komputer pribadi sing wis nyambung menyang jaringan lokal. Ora diraguhi, iki minangka kenyamanan paling gedhe, amarga pangguna banjur kudu ngetik jeneng file sing pengin ditemokake kanggo entuk asil sing cepet lan efisien.

lanhun 01

Informasi ngindeks iki bakal didaftar ing basis data internal alat kasebut; Babagan antarmuka kerja, katon mirip banget karo gambar sing bakal dilebokake ing ngisor iki.

lanhun 02

Ing kana, sampeyan mung kudu nulis jeneng file (utawa tembung kunci) supaya bisa digoleki nalika semana. Kajaba iku, sampeyan bisa netepake jinis file sing digoleki karo telusuran, iki kanthi tujuan supaya bisa ngetrapake saringan sawetara sing bakal menehi asil sing luwih apik. Pungkasane, sampeyan kudu nggunakake tombol ing sisih kiwa ndhuwur sing ujar "Anyari DB", amarga pangguna saben komputer mesthi bakal nganyari informasi ing hard drive, mula kudu nggawe indeksasi anyar nganggo aplikasi iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)