Cara nuduhake file gedhe kanthi getfire

nuduhake file gedhe ing web

Yen saiki duwe sambungan Internet sing apik banget amarga bandwidth sing wis dikontrak karo panyedhiya layanan, Napa kita ora bisa nuduhake file gedhe karo kanca apa wae? Wangsulane bisa diangkat kanthi kapasitas ruang sithik sing ditawakake klien email nalika masang file multimedia. Kahanan jinis iki bisa ditanggulangi yen nggunakake aplikasi web sing apik sing jenenge Getfire.

Getfire bisa dianggep minangka layanan hosting ing cloud, sanajan pangembang ngusulake kanthi cara sing beda, lan kanthi alat online iki, kita bakal bisa nyimpen jinis file (kanthi bobot utawa bobot gedhe) mengko bareng karo nomer kanca sing ditemtokake.

Cara Getfire bisa digunakake karo file sing disimpen

Iki minangka bagean sing paling gampang, sanajan kaya aplikasi web sing kudu dadi tuan rumah data (kayata layanan cloud), kita mesthi kudu nggawe akun amarga ing kana kita bakal dingerteni. Ing babagan iki, penulis menehi saran marang kabeh pangguna sing bisa nggunakake layanan iki, supaya mung upload foto, gambar utawa video sing duwe penulis dhewe, wiwit layanan iki ora kasedhiya kanggo aspek pembajakan (miturut kabijakan privasi).

Sawise mbukak link ing situs web Getfire resmi, sampeyan bakal nemokake jendhela sing ora ana informasi registrasi luwih lanjut; Yen sampeyan katon luwih apik ing lapangan sing disusun, salah sijine menehi saran "data" data, kudu ngeklik tembung kasebut kanggo langsung menyang jendela liyane.

GetFire 01

Ing kono sampeyan kudu ngetik data pribadi kanggo ndhaptar akun gratis; Data iki umume kalebu email, jeneng pangguna lan sandhi; Yen wis ngisi formulir registrasi, sampeyan kudu mlebu ing kothak mlebu email sing didaftar, ing endi sampeyan bakal nemokake tautan aktivasi layanan (utawa konfirmasi).

GetFire 02

Yen sampeyan ngeklik link konfirmasi, sampeyan bakal langsung mbukak antarmuka aplikasi web iki; sing kudu sampeyan lakoni yaiku pilih folder sing ngidentifikasi file sing bakal sampeyan upload. Kanggo iki ana salah sawijining gambar, liyane video, dokumen, audio lan "liyane".

Atur file sing diunggah ing Getfire

Nganggep yen bakal ngunggah seri gambar menyang layanan online iki, luwih dhisik kudu milih folder kanthi jeneng kasebut (gambar) banjur menyang tombol biru sing ujar «Upload«. Ing wektu kasebut, jendhela panjelajah file bakal dibukak, sing mung kudu sampeyan lakoni pilih gambar sing pengin diunggah nggunakake tombol Shift utawa CTRL yen padha jejer utawa adoh saka siji liyane.

GetFire 04

Gumantung saka kacepetan Internet sing ana, gambar bakal langsung diunggah menyang folder sing dipilih ing Getfire; Manajemen saben gambar iki (utawa file sing sampeyan upload) diidentifikasi kanthi trik cilik:

GetFire 05

  • Yen sampeyan ngarahake mouse menyang gambar banjur menyang "x" sampeyan bakal bisa ngilangi wektu kasebut.
  • Sampeyan uga bisa milih kothak cilik ing sisih kiwa ngisor saben gambar kanggo mbusak kumpulan (sawetara kasebut).
  • Kanggo nuduhake gambar sampeyan mung klik, sing bakal mbukak ing tab browser liyane lan ing endi sampeyan kudu nyalin URL kanggo dituduhake karo kanca liyane.
  • Sampeyan bisa ngeklik jeneng (ing sisih ngisor) gambar kanggo ngowahi kanthi cepet.

GetFire 06

Babagan cara nuduhake gambar kasebut, kita kudu nyebutake manawa iki minangka aspek privasi sing durung apik; Sapa wae sing duwe link URL gambar kasebut bakal bisa dideleng, sanajan ora duwe akun Getfire. Mesthi wae, kahanan iki bisa dibenerake karo harfiah pungkasan sing wis diterangake ing ndhuwur, lan nalika nggawe "sunting" gambar cilik, sawetara paramèter sing bisa ditangani kanthi gampang bakal katon.

GetFire 07

Ana ing kana kita ditawakake kemungkinan atur wektu kadaluwarsa gambar, soko sing bisa mbayangake pirang-pirang dina utawa pirang-pirang unduhan (utawa tampilan) sing diarani elemen, uga duwe kemungkinan nyetel sandhi supaya gambar kasebut bisa dideleng.

Ing versi gratis, sampeyan bisa ngunggah file maksimal 512 MB, ora ana watesan jumlah sing bakal dadi tuan rumah ing Getfire; Ing versi profesional (utawa mbayar) layanan online iki sampeyan wis bisa ngunggah file luwih gedhe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->