Cara nyampur musik online tanpa dadi ahli DJ

Campur musik online

Yen sadurunge, kita saranake nggawe komposisi musik dadi fanatik banget ing bidang iki, saiki kita pengin nutupi area tambahan ing njero, nalika nyampur musik online kanthi langkah-langkah cilik lan trik kanggo ngetutake.

Kepiye cara nyampur musik online kanthi sawetara trik? Mupangate, ana akeh aplikasi web sing wis diusulake kanthi gratis dening pangembang, amarga nemokake tambahan sing antarmuka manajemen sampeyan bisa ngujo ing sisih ndhuwur; Sampeyan bisa uga wis menehi ide sethithik babagan sing bakal kita lakoni, amarga yen sampeyan wis melu pesta musik elektronik utawa genre liyane, sampeyan bakal mesthi bakal ngerti manawa ana DJ sing tanggung jawab nyampur musik ing 2 piring kasebut.

Lagu ing web kanggo nyampur musik kanthi online

Pisanan sing kudu kita lakoni yaiku bukak situs web resmi aplikasi web iki, ing wektu kasebut sampeyan bakal nemokake antarmuka sing padha banget karo sing disaranake ing sisih ndhuwur. Sanajan pangembang nyaranake kemungkinan ngimpor lagu saka komputer kanthi tombol ing antarane 2 piring kasebut, iki bisa gagal. Oalah, sampeyan bisa nggunakake ruang telusuran sing ditemokake ing ndhuwur piring kasebut lan nulis jeneng artis utawa lagu sing disenengi lan disenengi; Kanthi iki, kita bakal bisa nyampur musik kanthi online mung karo file remot ing web.

File web kasebut biasane ditemokake ing YouTube. Amarga iku, disaranake yen sampeyan pengin gunakake aplikasi web iki kanggo campuran musik online lan kanthi video sing diselenggarakake ing portal liyane kayata YouTube, sampeyan kudu duwe sambungan Internet sing apik lan yen bisa, loro sambungan dadi siji kaya sing disaranake ing artikel sadurunge. Sawise sampeyan ngimpor lagu, lagu kasebut bakal ditampilake ing dhaptar cilik ing antarane 2 geladhak iki, banjur menehi saben lagu menyang siji ing sisih tengen utawa kiwa. Bar geser cilik ing sisih ndhuwur bakal mbantu nyampur saka lagu siji menyang lagu liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.