Cara nyimpen undhuhan Netflix menyang kertu microSD

Netflix

Netflix minangka salah sawijining layanan video streaming sing populer lan digunakake ing saindenging jagad. Katalog sing gedhe tenan bisa dadi salah sawijining obyek wisata sing apik, sing wis nambahake pilihan sing menarik, ing antarane mung sawetara dina kemungkinan ndownload seri utawa film favorit, kanggo bisa nonton tanpa kudu sambungan jaringan.

Intine fungsi iki yaiku unduhan mung bisa disimpen ing memori internal piranti, sing bisa uga ora dadi masalah tumrap pangguna, kayata smartphone 128GB, nanging sing dadi gangguan utama kanggo wong. nganggo smartphone 16GB. Untunge dina iki kita bakal mulang sampeyan cara nyimpen undhuhan Netflix menyang kertu microSD.

Kaya sing wis diandharake, Netflix ora ngidini kita langsung nyimpen seri utawa film sing diunduh menyang kertu microSD, nanging bisa ditindakake paling ora sawetara cara sing bakal dicritakake ing artikel iki.

Pindhahake seri lan film sing diunduh menyang kertu microSD dhewe

MicroSD

Cara iki sing bakal dijelasake karo sampeyan saiki kalebu mindhah seri lan film sing wis didownload menyang kertu microSD dhewe, saka panyimpenan internal. 100% sah, nanging ora disaranake lan apa ora saben pengin ndeleng download apa wae, sampeyan kudu mindhah file bali menyang panyimpenan piranti utawa ora, sampeyan ora bakal bisa ndeleng tanpa sambungan internet.

Ing kene kita nerangake kanthi rinci cara mindhah seri utawa film sing diunduh saka panyimpenan internal, menyang kertu microSD piranti;

  • Kaping pisanan sampeyan kudu ndownload salah siji saka akeh panjelajah file sing kasedhiya ing toko aplikasi Google resmi utawa Google Play sing padha. Rekomendasi kita, tanpa mangu-mangu, yaiku ES Explorer sing bisa didownload kanthi gratis lan ngidini sampeyan nindakake kabeh proses sing bakal dicritakake.
ES File Explorer
ES File Explorer
Pangembang: ENGlobal
Price: free
  • Temokake folder undhuhan Netflix ing alamat ing ngisor iki; "Android / Data / com.netflix.mediaclient / file / Download"
  • Ing jalur iki, sampeyan kudu ndeleng folder ".of", sing sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng dhisik amarga browser ora ditampilake. Yen sampeyan kelakon, ganti browser utawa gunakake sing disaranake.
  • Ing folder iki kabeh konten sing sampeyan unduh saka Netflix. Sampeyan bisa motong kabeh folder lan nempel ing kertu microSD utawa mindhah sawetara konten, kayata sampeyan ora bakal rencanakake ndeleng maneh.

Saran sing apik sing bisa dakwenehake, lan aku wiwit nggunakake sawetara dina kepungkur kanthi menehi saran saka kanca, yaiku simpen kabeh undhuhan ing macem-macem folder. Contone, yen sampeyan ndownload kabeh bab seri, simpen ing folder, banjur sampeyan bisa nyimpen macem-macem musim ing macem-macem folder.

Saben pengin mindhah kertu microSD menyang panyimpenan internal piranti, bakal luwih gampang amarga sampeyan ora prelu nggoleki apa sing dikarepake amarga wis diatur kanthi apik.

Lengganan Netflix

Gabung panyimpenan internal nganggo kertu memori microSD

Cara pertama sing wis ditampilake sampeyan rada rumit, nanging efektif banget lan ora kaya detik iki sing bakal ditampilake, iku sah kanggo pangguna apa wae. Cara liya kanggo nggunakake kertu microSD kanggo nyimpen undhuhan sing ditindakake ing Netfix gabungke panyimpenan internal nganggo kertu microSD, sing umume mung kasedhiya ing Android Marshmallow utawa luwih dhuwur, lan ora kabeh owah-owahan bisa digunakake.

Ing kene kita nuduhake sampeyan carane sampeyan bisa nggawe kertu microSD dadi bagean saka panyimpenan internal lan kanthi mangkono ndownload konten, praktis tanpa wates, saka Netflix;

  • Format kertu microSD, amarga kabeh proses sing bakal ditindakake, sampeyan kudu ora nyimpen apa-apa. Sampeyan uga kudu nggawe manawa kertu ndhukung kacepetan maca lan nulis kanthi dhuwur
  • Akses "Setelan" piranti banjur "Panyimpenan"
  • Ketik pilihan kertu microSD banjur pilih minangka panyimpenan internal. Sistem kasebut dhewe bakal ngandhani yen kertu kasebut bakal diformat. Nampa lan ngenteni proses rampung
  • Yen saiki wis mriksa papan panyimpenan internal sing kasedhiya, sampeyan bakal weruh manawa iki tambah nganggo kertu microSD GB

Nalika Netfix diluncurake kanthi resmi, akeh wong sing nuwun sewu amarga ora bisa ngakses katalog sing akeh tanpa akses menyang jaringan jaringan utawa tanpa kudu ninggalake akeh data sing duwe tarif. Saiki masalah iki wis ditanggulangi lan kita bisa ndownload seri lan film kaya sing dikarepake kanggo bisa ditonton kapan wae lan papan.

Kanthi rong cara iki sing wis ditampilake, sampeyan uga bisa nggedhekake undhuhan kanthi cara siji utawa liyane, sampeyan bisa nyimpen konten Netfix ing kertu microSD. Saiki ana kertu kanthi jumlah gedhe GB supaya undhuhan sing bisa disimpen meh tanpa wates.

Kita durung ngandhani nganti saiki, nanging kemungkinan iki mung mbukak kanggo piranti Android amarga, kayata, ora ana iPhone utawa iPad sing bisa nambah panyimpenan internal. Kita bakal terus mikir lan mikir babagan masalah iki, nanging yen sampeyan duwe iPhone 16 utawa 32 GB, opsi Netflix anyar iki bakal ora migunani kanggo sampeyan.

Apa sampeyan wis bisa ndownload lan nyimpen konten Netflix favorit ing kertu microSD piranti?. Nyritakake babagan pengalaman sampeyan ing papan sing dikepengini kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki kasedhiya lan critakake manawa sampeyan ngerti cara liya kanggo nyimpen konten sing diunduh saka Netflix menyang kertu microSD.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Ale ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget, kirim apik banget!

  2.   lorenzo daniel ngandika

    Ora ngladeni aku !! Saben aku mindhah file (cara pertama), Netflix mandheg ngakoni, mula ilang saka dhaptar 'Downloadaku'. Banjur file-file kasebut metu kesalahan lan Netflix pengin aku ndownload maneh… Aku wis nyoba lan ora entuk apa-apa, mula yen sampeyan duwe saran liyane, aku bakal luwih dihargai! Salam !!!

bool (bener)