Cara nyithak saka Aplikasi Modern ing Windows 8.1

printer ing Windows 8.1

Yen kita wis njupuk wektu kanggo nginstal saben aplikasi ing sistem operasi Windows 8.1 anyar iki, kanthi yakin manawa kita bakal wis nikmati saben fungsi sing ditawakake lan kalebu dokumen nyithak. Sampeyan ora mung bakal nemokake iki ing suite kantor Office 2013 sing anyar, nanging uga kanggo sawetara wong liya sing ana ing Layar Mulai sistem operasi Microsoft iki.

Ya, yen mbukak aplikasi kaya sing kasebut ing ndhuwur mung nggunakake trabasan keyboard Menang + P Kita wis bisa ngaktifake mode pencetakan, sanajan, gumantung karo aplikasi sing ana, bisa beda-beda; tugas kasebut biasane bakal dikembangake ing aplikasi sing dieksekusi saka Windows 8.1 desktop, sanajan kita bisa kerja ing salah sawijining wong Aplikasi Modern saiki ana ing Layar Ngarep sistem operasi iki, mula kita kudu nimbang sawetara elemen nalika nyithak informasi.

Konfigurasi printer ing Windows 8.1

Apa sing bakal kasebut ing artikel iki ora mung bakal didedikake kanggo sistem operasi Windows 8.1, sing umume ditemokake ing laptop lan desktop, nanging uga kanggo model Surface sing beda sing diusulake dening Microsoft; Contone, yen wis nyambungake printer menyang salah sawijining piranti seluler paling anyar (sing bisa uga tablet karo Windows RT), sistem operasi bakal kanthi otomatis digunakake ndeteksi jinis printer sing digunakake. Kaya sing bisa dideleng ing gambar ing ngisor iki, printer bakal wiwit dingerteni dening sistem lan mula drivere bakal diinstal kanthi langsung.

01 printer ing Windows 8.1

Saiki, Apa sing kedadeyan yen kita wis nginstal sawetara printer menyang peralatan? Banjur bakal ana kebutuhan kanggo ngenali sawetara Default; Kanggo netepake kahanan iki, kita mung kudu pindhah menyang trabasan keyboard Menang + W, karo sing lapangan saka Nggoleki ing layar Start ing Windows 8.1. Ing kana, kita mung kudu nulis "piranti printer" sing bakal katon langsung, saben wis diinstal ing sistem operasi, sing bisa ngujo ing gambar sing diselehake mengko.

02 printer ing Windows 8.1

Sawise sampeyan ngidentifikasi printer sing bakal digunakake kanthi Default ing Windows 8.1, sampeyan mung kudu milih kanthi tombol mouse nengen; Katon sawetara pilihan ing menu kontekstual, kudu milih opsi sing ujar «Setel minangka Printer Default".

03 printer ing Windows 8.1

Gumantung saka jinis printer sing wis diinstal, pabrikan bisa uga mutusake nawakake dhukungan teknis kanggo para pangguna, soko sing bakal dibayangke ing kothak cilik sing bakal ditampilake ing Layar Ngarep kaya bagean saka Aplikasi Modern.

04 printer ing Windows 8.1

Saiki, yen kita bakal nyithak informasi tartamtu ing Aplikasi Modern sing wis dieksekusi, kita mung kudu nelpon trabasan keyboard Menang + K saengga band katon ing sisih tengen layar, ing endi ana macem-macem alternatif sing bisa dicithak kanggo nyithak informasi kasebut.

05 printer ing Windows 8.1

Antarane yaiku kemungkinan nggunakake printer nirkabel, sing nyambung karo jaringan lokal utawa sing kalebu bagean sing nggawe printer diinstal ing komputer. Yen kita milih bagean ing Printer sing diinstal Kabeh sing ana ing sistem operasi kita bakal langsung katon, sing sadurunge dikonfigurasi minangka standar. Kanthi milih printer standar, kita wis bisa ndeleng antarmuka konvensional, kanthi tampilan sing luwih apik.

06 printer ing Windows 8.1

Ing kana, kita mung kudu netepake jinis cetak (warna utawa ireng lan putih), nomer salinan, orientasi cetakan (horisontal utawa vertikal) ing sawetara opsi liyane. Kaya sing bisa dikagumi, ing Windows 8.1 kita bisa nggunakake kanthi gampang printer kita nganggo Aplikasi Layar Ngarep Modern, dadi kauntungan gedhe sing bisa ditemokake ing sistem operasi iki amarga kompatibel karo luwih saka 2500 printer sing beda saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)