Cara nyoba fitur anyar KitKat Android 4.4 ing Windows

Android 4.4 KitKat

Sanajan ana akeh mesin virtual sing bisa mbantu niru sistem operasi Android ing PC kitaSaiki, durung ana gambar disk KitKat Android 4.4 kanggo digunakake ing mesin virtual kasebut; apa yen ana, kamungkinan saka gunakake layanan sing padha ditawakake Google karo manajer SDK Android.

Kanthi cara sing gampang banget lan gampang, bakal kasebut ing artikel iki, cara sing bener supaya sampeyan bisa nerusake duwe KitKat Android 4.4 ing PC lan kanthi mangkono, sampeyan bisa nikmati fungsi-fungsi anyar yen sampeyan isih durung duwe fungsi kasebut ing piranti seluler sampeyan.

Langkah-langkah awal sadurunge nginstal KitKat Android 4.4

Nalika bakal nindakake emulasi liwat piranti lunak ing Windows supaya duwe KitKat Android 4.4, sing logis yaiku sadurunge duwe kabeh alat sing dibutuhake kanggo nindakake tugas iki:

  • Download versi paling anyar saka Android SDK Manager

Biasane pancen luar biasa, mung siji-sijine perkara sing kudu didownload Coba versi paling anyar saka sistem operasi sing ditawakake Android. Sawise didownload, kita kudu nginstal kabeh banjur mbukak.

KitKat Android 4.4 ing Windows 01

Gambar sing sampeyan bisa ngujo ing sisih ndhuwur minangka conto conto sing bisa ngujo ing antarmuka Android SDK manager iki, amargactivate utamane kothak sing nuduhake sistem operasi KitKat Android 4.4 iki ing endi Intel wis kolaborasi.

Sawise nganyari lan instalasi paket iki wis rampung, kita wis bisa nyoba versi KitKat Android 4.4; Perlu dielingake yen sawetara kothak bisa ditampilake supaya bisa nginstal luwih akeh paket supaya eksekusi sistem operasi iki luwih stabil. Pangguna bakal bisa ngujo laning kolom Status paket sing wis diinstal lan ora, bisa milih siji, sawetara utawa kabeh yen bakal digunakake, sanajan iki ateges kudu ngenteni nganti suwe nganti undhuhan rampung.

Siapke lan jalanake KitKat Android 4.4

Ing jendela sing padha karo manajer SDK Android iki, kita kudu terus ngupayakake mbukak KitKat Android 4.4 sawise konfigurasi; Kanggo nindakake iki, kita mung kudu klik ing tab ndhuwur Piranti sing ana ing sisih kiwa.

KitKat Android 4.4 ing Windows 02

Kita bakal weruh 2 opsi ditampilake, kudu milih salah siji sing ujar Atur AVDs, sing bakal ngidini kita nggawe alat dipasang gambar sistem operasi sing wis didownload.

Jendhela anyar sing katon gampang banget kanggo ngenali antarmuka; Ing sisih ndhuwur, kita duwe 2 tab, kudu ninggalake kabeh (paling ora, nganti adaptasi karo operasi emulator iki) ora diganti ing tab kaping 2 (sing jarene Definisi Piranti).

KitKat Android 4.4 ing Windows 03

Menyang tab pertama, kita klik tombol New ing sisih tengen, sing bakal nggawe jendela anyar kanthi opsi kanggo diisi ing ngisor iki:

KitKat Android 4.4 ing Windows 04

Jeneng AVD. Ing kene kita kudu nyelehake jeneng sing dikarepake tanpa spasi utawa karakter khusus.

piranti. Kita kudu milih jinis piranti seluler sing kudu simulasi saka sing wis ditemtokake ing kana.

target. Minangka jinis sistem operasi sing bakal kita instal, kudu milih KitKat Android 4.4 sing wis diusulake kanggo wayahe.

Spesifikasi liyane kudu diselehake miturut apa sing diamati ing conto gambar, supaya ora ana sawetara kahanan ora stabil sing bisa nyebabake emulasi ora bisa mlaku kanthi bener.

KitKat Android 4.4 ing Windows 05

Bagean iki penting banget, utamane ing area RAM, amarga yen kita nambah luwih saka apa sing kita tresnani ing kana (utawa saran saka emulator), simulasi ora bakal bisa mlaku utawa bisa uga aplikasi bisa ditutup dadakan; Gambar disk KitKat Android 4.4 ing format IMG, padha karo sayangé ora kompatibel karo mesin virtual liyane sing ana kanggo tugas iki niru sistem operasi ing Windows.

Informasi luwih lengkap - Ngonversi komputer pribadi menyang piranti Android

Download - Manajer SDK Android


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)