Cara nyuda pengaruh virus Corona ing perusahaan

Coronavirus

Virus virus iki lumpuh suwene rong wulan, kabeh prakteke kabeh Eropa, China lan negara liya ing saindenging jagad. Kabeh kegiatan komersial wis mandheg sewengi. Minangka fase sing beda ditindakake kanggo bali menyang normalitas relatif, bisnis mbukak maneh lawang.

Gumantung saka jinis bisnis, kita kudu ngetutake pirang-pirang watesan kayata jarak sosial, panggunaan topeng, kapasitas winates ... Watesan kasebut bisa uga paku ing pethi kanggo akeh wirausaha lan freelancer sawise rong wulan tanpa kegiyatan

Akeh wirausaha lan freelancer sing nyoba golek cara supaya bisa tetep mbukak bisnis, nyoba kelangan dhuwit sithik utawa paling ora kanggo mbayar biaya nganti kahanan bisa nambah ing pirang-pirang wulan mengko. Yen sampeyan pengin ngerti sawetara cara sing bisa mbantu ngatasi krisis sing nyebabake virus corona, aku ngajak sampeyan terus maca, amarga sampeyan bakal nemokake sawetara ide sing durung kepikiran.

Sampeyan bisa uga mikir manawa iki minangka artikel liyane tinimbang sing bisa ditemokake ing internet saka jinis iki, nanging sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku aku uga pengusaha, mula aku ngerti kanthi becik apa masalah sing saiki nyebabake kita lan dheweke manawa kita kudu nyoba golek solusi sanalika bisa.

Aplikasi manajemen lengkap

Aplikasi manajemen lengkap

Konsultasi pajak lan tenaga kerja ngidini kita ngatur gaji, invoice, pajak, akunting ... kanthi cara sing gampang banget lan tanpa kuwatir. Nanging, gumantung saka volume perusahaan lan jumlah karyawan, kemungkinan saben wulan, faktur penasihat minangka salah sawijining biaya sing ora bisa ditindakake.

Sadurunge kahanan iki, rekomendasi kita yaiku: atur perusahaan sampeyan ing méga. Iki minangka proses sing luwih gampang lan ekonomis, amarga kita duwe akeh layanan sing musatake ing sak papan lan kanthi regane luwih murah sing bisa diwakili penasihat khusus.

Rembugan karo pemasok

Rembugan karo toko

Akeh perusahaan lan freelancer sing nyoba nemokake normal maneh sedulur sawise lumaku virus corona. Salah sawijining aspek sing paling penting ing perusahaan yaiku babagan pembayaran. Sadurunge mikir babagan nyuda biaya, yen ing jangka panjang bisa mbebayani tumrap kita, mula kita kudu mbayar dialog karo pemasok kita.

Gumantung saka kahanan ekonomi virus corona sing wis ngiwa saka supplier kita, mesthine bakal nampa tundha koleksi invoice sing ditundha. Elinga manawa ana perusahaan utawa mandhiri luwih milih ngisi daya, sanajan wis telat, tinimbang ora ngisi daya.

Temenan, sadurunge lungguh kanggo nyoba kanggo nambah pembayaran, kita kudu nggatekake turnover saka supplier kitaamarga kita dudu mung siji-sijine pelanggan sing njaluk ditundha.

Bekerja saka ngarep

Bekerja saka ngarep

Umume tugas kantor sing ora ditindakake kanggo umum, bisa rampung kanthi sampurna saka omah, anggere disiplin kerja wis ditemtokake manawa karyawan lan buruh kudu netepi.

Makarya saka omah ora mung nyuda ruang kantor, ngidini wirausaha golek kantor sing luwih cilik lan saengga nyuda jumlah sewa bulanan. Iki uga ngidini perusahaan ngirit dhuwit kanthi tunjangan utawa jarak tempuh yen prelu.

Aplikasi kanggo nyukupi kabutuhan perusahaan apa wae supaya para pegawe bisa kerja ing jarak adoh, ana macem-macem aplikasi sing Dheweke ngidini sampeyan kerja jarak jauh tanpa kekurangan.

Ngatur karya

Microsoft Team

Aplikasi Microsoft Microsoft dirancang kanggo ngidini perusahaan bisa kerja ing jarak adoh, apa ora nggawe saluran komunikasi umum lan individu karo saben pangguna.

Microsoft Microsoft, nggabungake a platform nelpon video sing ngidini kita nganakake rapat virtual tanpa kudu nyiyapake ruang ing kantor supaya bisa nganakake rapat, manawa uga periodik utawa siji-off.

Dheweke kerja bareng karo To-Do, aplikasi tugas Microsoft, sing ngidini kita ngatur karya ngenteni saben karyawan lan mriksa statuse. Integrasi karo Office 365, saéngga sawetara wong bisa kerja bareng ing dokumen sing padha.

Senajan Slack minangka alternatif sing apik bangetAmarga ora nawakake panggilan video lan integrasi karo manajer tugas, aplikasi kasebut ora dadi aplikasi sing disaranake, amarga bisa uga ana masalah nglompokake kabeh fungsi sing bisa digunakake ing aplikasi sing padha.

Rapat virtual

Ketemu Saiki - Skype

Nalika nggawe panggilan video, jumlah opsi sing bener wiyar banget. Yen wis milih nggunakake Microsoft Team, kita bisa nelpon video liwat aplikasi sing padha ora prelu nggunakake layanan liyane.

Yen ora kaya ngono, pilihan sing ditawakake Google Meet lan Zoom yaiku perbaikan ing jumlah layanan lan jumlah peserta (100 ing telpon video sing padha). Kaloro aplikasi, kayata Microsoft Teams, uga kasedhiya kanggo piranti seluler.

Sambungan jarak jauh

Teamviewer

Yen kita nggunakake a program manajemen ing bisnis kita, sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku takon karo pangembang manawa aplikasi nawakake kemungkinan akses jarak jauh, saengga nganggo siji komputer, kabeh karyawan bisa terus kerja kaya sadurunge.

Yen ora kaya ngono, kita bisa nggunakake aplikasi manajemen jarak jauh, aplikasi sing ngidini kita nyambung saka ngendi wae lan gunakake kabeh komputer, ora mung aplikasi manajemen sing wis diinstal ing komputer. TeamViewer minangka salah sawijining solusi paling lengkap sing kasedhiya ing pasar, amarga nawakake aplikasi kanggo piranti seluler.

Gawe toko online

Toko Facebook

Yen sampeyan wis nate mikir nggawe toko online saiki bisa dadi wayah sing pas. Ing internet, kita bisa nemokake macem-macem layanan sing ngidini nggawe kaca web, ngatur pembayaran, cara ngirim ... Gumantung karo bisnis apa wae, bakal ngidini kita bisa nggedhekake calon pamirsa sing bisa digayuh.

Ing pangertene, yen kaca Facebook perusahaan biasane duwe akeh kegiatan, kita bisa nggunakake platform Facebook anyar sing diarani Toko Facebook, platform sing mbantu bisnis cilik supaya adol produke liwat Facebook lan sing wis diluncurake luwih awal tinimbang sing direncanakake dening perusahaan Mark Zuckerberg kanthi tujuan mbantu bisnis cilik ing wektu sing durung mesthi.

Kaya sing dicritakake saka platform iki, nggawe toko online liwat Toko Facebook iku proses sing cepet banget lan gampang Liwat macem-macem cithakan lan alat sing bisa digunakake, mula yen duwe gambar kabeh produk, kita bisa duwe toko dhewe sawetara menit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->