Kepiye cara bali menyang pabrik kanthi browser Internet sing beda?

status pabrik browser Internet

Kita meh bisa mesthekake yen siji-sijine kahanan sing kudu bali menyang negara pabrik ing macem-macem browser internet, kudu rampung wayahe kita ndeleng kegiyatan sing aneh nalika browsing ing web.

Kagiyatan sing aneh iki ora nuduhake kemungkinan infeksi virus, nanging luwih alon saka browser internet amarga akeh sing lagi dialami nalika nggunakake akeh sumber daya, bisa uga ana gandhengane karo plugin lan tambahan sing wis diinstal ing. Kita uga bisa milih bali menyang negara pabrik (ngreset utawa gawan) yen ora bisa kita ngilangi jinis komplemen yen sampeyan wis nginstal garis tambahan ing browser, sanajan ana sing cocog sadurunge kita ngobrol babagan aplikasi pihak katelu sayangé, sampeyan milih opsi tanpa wewenang.

Cara ngreset Mozilla Firefox

Tanpa menehi saran pesen miturut level pentinge utawa host, nanging saiki kita bakal miwiti karo Mozilla Firefox, sing minangka salah sawijining browser Internet sing bisa digunakake ing wektu iki. Yen kita wis ngerteni sing padha nawakake wektu suwe banget nalika browsing ing web, mula sing paling apik yaiku nyoba nggawe maneh kabeh, sing bisa nyebabake, ilang sawetara plugin sing diinstal, sandhi sing disimpen malah menyang riwayat telusuran sing padha. Kanggo nindakake tugas iki, kita mung kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Kita mbukak browser Mozilla Firefox.
  • Ing versi kanthi antarmuka klasik, kita kudu milih tombol kasebut Firefox -> Pitulung -> Informasi ngatasi masalah.

Status pabrik browser internet 01

  • Ing versi kanthi antarmuka modern, pilih lambang kasebut Burger -> Pitulung -> Informasi Ngatasi Masalah.

Status pabrik browser internet 02

  • Jendhela anyar bakal katon.
  • Ing kana kita kudu milih tombol sing ujar "Reset Firefox".

Status pabrik browser internet 03

Kanthi prosedur sing gampang iki, browser Internet kita bakal bali menyang negara asli, sing kalebu kudu gunakake kanthi resik lan ing kasus sing paling apik, kanthi luwih cepet.

Cara ngreset menyang Google Chrome

Wong-wong sing nggunakake Google Chrome bisa uga nemoni masalah browsing web, mula saranake sampeyan tindakake langkah-langkah ing ngisor iki supaya bisa cepet nggawe maneh:

  • Kita mbukak browser Google Chrome.
  • Kita milih lambang hamburger ing sisih tengen ndhuwur (lambang kanthi 3 baris).
  • Saka kana, kita milih pilihan «Persiyapan".
  • Kita menyang mburi jendhela lan milih «Tampilake pilihan liyane".
  • Pungkasane, kita terus menyang mburi jendhela.
  • Saiki kita pilih tombol sing ujar «Reset Setelan Browser".

Kanthi nindakake iki, pilihan mesin telusuran umum bakal disetel, plugin bakal dipateni, lan cookie bisa uga dicopot. Yen sampeyan kudu nggunakake tambahan sing wis diinstal sadurunge, sampeyan mung kudu bali menyang setelan lan ngaktifake sing dibutuhake.

Cara urip maneh Opera

Pangobatan karo Opera beda karo sing disaranake sadurunge karo browser Internet liyane; ing kene kita ora nemokake pilihan ing konfigurasi kasebut ing endi bisa mulihake konfigurasi default (utawa pabrik), mula mekanisme murni sejatine kudu digunakake; cara sing disaranake sing bisa dilamar yaiku:

Status pabrik browser internet 04

  • Temokake lan busak file sing ujar «pilihan".

Kanggo mbusak file iki, kita sadurunge kudu nutup Opera; Nalika mbukak maneh, kita bakal sok dong mirsani yen browser menehi saran pangowahan tartamtu, salah sijine yaiku nemtokake minangka default ing Windows.

Reset Internet Explorer menyang Mode Default

Yen nggunakake Internet Explorer lan nganggep alon banget, kita uga kudu mulihake menyang negara pabrik utawa gawan dening Microsoft; Kanthi langkah-langkah ing ngisor iki, sampeyan bisa nindakake tugas iki kanthi cara sing gampang lan gampang banget:

Status pabrik browser internet 06

  • Kita mbukak browser Internet Explorer.
  • Kita milih rodha roda cilik ing sisih tengen ndhuwur.
  • Kita milih «Pilihan Internet".
  • Saka jendela anyar sing ditampilake, kita milih «pilihan lanjut".
  • Kita klik tombol ing sisih ngisor sing nyebutake «Pulihake Setelan Lanjut".

Kanthi kabeh tips lan trik sing wis kasebut, sampeyan bakal bisa nyetel saben browser Internet menyang standar utawa negara pabrik kaya sing wis ditemtokake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.