Cara ndownload buku saka Buku Google

Buku Google

Yen sampeyan seneng maca lan duwe a e-reader, ana akeh situs sing bisa ngundhuh buku elektronik kanthi sah. Salah sijine yaiku Buku Google. Ing situs iki, kita bakal bisa nemokake lan ngundhuh akeh buku kanthi gratis supaya bisa maca tanpa sambungan Internet.

Apa Google Books?

Ing taun 2004, Google ngluncurake proyek ambisi kanggo digitalisasi buku, sing bebas hak cipta lan sing dilindhungi hak cipta. Asil saka karya iki yaiku nggawe Google Books, mesin telusur sing kuat kanggo teks lengkap jutaan buku lan ing sawetara basa.

Google wis nyetel dhewe tujuan digitalisasi liwat 15 yuta buku. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, ana bantuan lan kolaborasi institusi penting ing saindenging jagad, kayata universitas Amerika ing Michigan, Harvard, Princeton lan Stanford, Perpustakaan Universitas Oxford utawa perpustakaan Complutense Madrid, ing antarane akeh. liyane. liyane.

buku google

Iku ora babagan nggawe "perpustakaan tanpa wates" sing dibayangake Borges, nanging meh. Ing kasus apa wae, kudu dicathet yen ora kabeh buku ing platform kasedhiya kanggo diundhuh. Google Books wis nggolongake kabeh judhul dadi papat kategori, patang level akses beda sing menehi tandha yen lagi free download utawa ora. Iki minangka tingkat sing diurutake saka sing paling sithik nganti paling akeh:

  • Tanpa pratinjau. Ing ngisor iki buku-buku sing dikatalog dening Google sing durung dipindai, dadi jelas ora bakal bisa ndeleng utawa ngundhuh. Kabeh sing bakal kita ngerti babagan buku kasebut yaiku data dhasar (judhul, penulis, taun, penerbit, lsp.) lan ISBN.
  • pecahan buku. Buku-buku kasebut dipindai, sanajan kanggo alasan legal Google ora duwe ijin sing dibutuhake kanggo ngasilake konten kasebut. Sing paling bisa nuduhake sampeyan yaiku potongan teks tartamtu.
  • kanthi pratinjau. Sebagéyan gedhé buku ing Google Books ana ing kategori iki. Buku kasebut dipindai lan duwe idin saka penulis utawa pemilik hak cipta kanggo menehi pratinjau watermarked. Kita bakal bisa ndeleng kaca ing layar, nanging kita ora bakal bisa ngundhuh utawa nyalin.
  • kanthi tampilan lengkap. Yen buku-buku kasebut ora dicithak maneh utawa ana ing domain umum (kayata umume buku klasik), Google Books nawakake kanggo kita download gratis, ing format PDF utawa ing format buku elektronik biasa.

Ngundhuh buku saka Google Buku langkah demi langkah

Ayo saiki menyang apa sing diunggahake ing judhul kiriman: Kepiye cara ndownload buku ing Buku Google? Operasi mesin telusur iki gampang banget. Iki minangka langkah-langkah:

  1. Kanggo miwiti, kita kudu mlebet nganggo akun Google kita.
    Banjur kita pindhah menyang kaca Buku Google (utawa ing app, yen kita wis diundhuh ing seluler kita).
  2. Ketik judhul utawa penulis sing digoleki ing garis telusuran banjur pencet "Ketik". *
  3. Sawise kita nemokake buku sing kita goleki, kita klik.
  4. Pungkasan, kita ngundhuh buku Saka menu gulung mudhun sing ditampilake kanthi mencet lambang gear (pojok tengen ndhuwur layar), yen sampeyan ora yakin karo format sing kudu dipilih, disaranake milih format PDF, sing kompatibel karo umume e-readers. Pilihan liyane yaiku e-pub, format e-book sing paling umum (sanajan ora bisa digunakake yen kita duwe maca. Kindle).

goleki buku google

para nyaring asil panelusuran, kita duwe sawetara saringan migunani sing ditampilake ing tab ing ndhuwur asil pisanan (kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur):

  • Basa: Telusuri web utawa telusuri mung kaca ing basa Spanyol.
  • Tipe tampilan: Sembarang tampilan, pratinjau lan tampilan lengkap utawa lengkap.
  • Jinis dokumen: Dokumen apa wae, buku, majalah utawa koran.
  • Tanggal: Tanggal apa wae, abad kaping XNUMX, abad kaping XNUMX, abad kaping XNUMX, utawa rentang wektu khusus.

goleki buku google

Sampeyan isih bisa nyaring telusuran kanthi pilihan "Panelusuran Buku Lanjut", sing ana ing menu gulung sing padha karo pilihan download. Ing kene kita bakal bisa nemtokake paramèter panelusuran anyar, kaya sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur baris kasebut: jinis publikasi, basa, judhul, penulis, penerbit, tanggal publikasi, ISBN lan ISSN.

Gawe Pustakaku ing Buku Google

google books perpustakaanku

Salah sawijining perkara paling keren sing bisa ditindakake ing Google Books yaiku nggawe koleksi buku dhewe: Kula Biblioteca.

Kanggo nambah buku menyang koleksi kita, bukak Google Buku banjur klik "Koleksiku". Ing kana kita bisa nyimpen ing salah sawijining rak sing beda-beda: maca, maca, favorit, maca saiki, utawa liyane sing arep kita gawe.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, Google Books punika sumber apik kanggo sembarang pacangan buku. Iku luwih saka mesin telusur sing prasaja, nanging alat total kanggo para pamaca sing ora seneng.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.