Carane ndownload foto saka Google? 5 pilihan kanggo nindakake

Popularitas mesin telusur Google amarga kacepetan lan presisi sing ditawakake ing asile. Iki tegese nganti pirang-pirang taun, kita uga njupuk kauntungan saka bagean kasebut kanggo nggoleki gambar sing mung siji klik cukup kanggo ngakses file lan ngundhuh. Nanging, iki wis ora ana maneh. akeh sing isih ragu-ragu carane ndownload foto saka Google wiwit iku. Kabar apik yaiku ing kene kita bakal menehi komentar babagan kabeh sing dibutuhake.

Yen sampeyan katon kehabisan pilihan sawise ukuran The Big G kanggo nyegah akses menyang gambar saka mesin telusuran, kita bakal nuduhake yen kabeh ora ilang.

Kita mulang sampeyan carane ndownload foto saka Google

cara manual

Yen sampeyan nggoleki carane ndownload foto saka Google, sampeyan kudu ngerti yen sampeyan isih bisa nindakake tanpa nginstal apa-apa. Iki amarga perusahaan ngalangi akses menyang file saka browser, nanging, kita isih bisa entuk yen langsung menyang situs sing dadi tuan rumah.

Ing pangertèn kasebut, bukak Gambar Google, ketik istilah utawa frasa kunci sing pengin digoleki foto sing dimaksud banjur klik gambar cilik asil.

Unduh google images manual

Iki bakal nampilake panel ing sisih tengen kanthi alamat situs web sumber. Klik ing gambar ing bagean iki lan tab anyar bakal mbukak karo kaca ngendi iku dumunung.

Download gambar google kanthi manual

 

Saka ing kono, mung klik-tengen ing foto kanggo milih pilihan "Bukak gambar ing tab anyar" lan simpen saka ing kono.

Simpen gambar

Pangundhuh Gambar

Antarmuka Ngundhuh Gambar

Alternatif kapindho sing disaranake kanggo ndownload foto saka Google yaiku ekstensi Chrome sing diarani Pangundhuh Gambar. Tugas plugin iki yaiku njupuk kabeh file gambar sing ditampilake ing situs web apa wae lan kasedhiya kanggo diundhuh.. Iki minangka pilihan sing apik amarga ora winates ing mesin telusur Google, nanging bisa digunakake ing kabeh kaca sing ana siji utawa luwih foto.

Kepiye cara nggunakake kanggo ndownload foto Google? Iku pancene prasaja, pisanan mbukak Gambar Google banjur ketik istilah sing sampeyan goleki. Sawise asil ditampilake, klik lambang ekstensi lan iki bakal mbukak tab anyar sing nuduhake kabeh file sing dijupuk.

Ing kene, klik gambar sing pengin dipikolehi banjur klik tombol "Download". Iki bakal ndownload file Zip lan sampeyan mung kudu mbukak zip kanggo nyimpen foto kasebut.

Download gambar nganggo Image Downloader

Downloader Gambar duwe fungsi download batch, iki bakal ngidini sampeyan entuk sawetara gambar ing siji klik. Nanging, kanggo versi gratis sampeyan bakal duwe sawetara winates kaping sampeyan bisa nggunakake pilihan iki.

ImgDownloader

Antarmuka ImgDownloader

ImgDownloader iku piranti lunak khusus kanggo ndownload foto saka situs apa wae ing web. Ing pangertèn kasebut, sampeyan bakal duwe kamungkinan kanggo njupuk gambar sing ditampilake ing asil panelusuran Google. Layanan iki kasedhiya minangka app kanggo Android, Windows lan Mac, supaya meh kabeh platform dijamin.

Cara panggunaane gampang banget lan adhedhasar nempel ing app, link sing ngemot gambar sing pengin didownload. Langsung, ImgDownloader bakal njupuk file lan nampilake ing antarmuka supaya sampeyan bisa milih sing dibutuhake utawa mbukak batch download. Ing pangertèn kasebut, sampeyan mung kudu nggoleki Google, nyalin link lan njupuk menyang aplikasi kanggo njupuk foto.

Wigati dimangerteni manawa alat kasebut uga ndhukung proses iki nganggo gambar Instagram, supaya sampeyan bisa kanthi gampang ndownload foto apa wae sing dikirim ing jaringan sosial iki.

Ndeleng gambar

Ekstensi Waca Gambar

Ndeleng gambar iku extension kanggo Chrome kang fungsi kanggo menehi kita bali pengalaman lawas saka Gambar Google, nambah tombol "Waca gambar". Iki minangka alternatif sing apik amarga nyuda proses ndownload foto saka Google dadi sawetara klik maneh..

Ing pangertèn kasebut, yen sampeyan wis nginstal ekstensi ing browser, sampeyan mung kudu nggoleki gambar sing dikarepake ing Google. Nalika sampeyan ngeklik sing pengin, panel sisih bakal ditampilake kanthi tombol tambahan sing diarahake kanggo ndeleng gambar. Iki bakal mbukak ing tab anyar lan sampeyan mung kudu ngeklik tengen kanggo nyimpen kaya biasane.

Plugin iki apik amarga menehi pengalaman sing padha karo Google sing ora bisa mbukak file kanthi langsung.

Gambar Cyborg

Gambar Antarmuka Cyborg

Gambar Cyborg minangka layanan online sing ngidini sampeyan ndownload gambar saka situs web apa wae kanthi ngetik link. Kauntungan saka operasi online yaiku sampeyan bisa nggunakake kanthi tenang saka komputer lan ing smartphone sampeyan. Mbok menawa siji-sijine kelemahane yaiku yen sampeyan nggunakake, sampeyan kudu nggawe akun nganggo email sadurunge.

Kanggo nyekel file, proses kasebut gampang kaya nggoleki Gambar Google lan nempelake link menyang bilah alamat Image Cyborg. Sawise sawetara detik, alat kasebut bakal njupuk kabeh foto lan sampeyan bisa ndownload kanthi cepet menyang komputer utawa smartphone.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->