Cara nggawe bin ulang ing Android

Daur-ulang sampah

Salah sawijining panemuan paling apik ing komputasi yaiku tong sampah daur ulang. Kabeh dokumen lan file sing mbusak saka komputer, dikelola dening Windows utawa macOS langsung menyang sampah, tong sampah yen ora kosong kanthi periodik bisa dadi masalah ruang ing piranti.

Nanging, ing iOS lan Android, kita ora duwe sampah sampah sing tanggung jawab kanggo nyimpen saben file sing kita busak saka piranti. Untunge ing Android yen kita duwe kamungkinan kanggo nindakake, ana sing mokal ing iOS amarga watesan Apple. Yen sampeyan pengin ngerti Kepiye sampeyan bisa duwe tong sampah ing Android, Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Alesan utama sistem operasi seluler ora duwe tong sampah kaya sistem operasi desktop yaiku ruang. Nalika aplikasi seluler pancen bener aja ngenggoni padha karo komputer, ruang winates saka smartphone mbatesi sawetara fungsi kaya ngono.

Aku butuh tong sampah ulang ing Android

Yen sampeyan pengin menehi sampah daur ulang sadurunge sampeyan bisa nggunakake jaga-jaga nyimpen file sing kita busakSampeyan ora bakal ngerti kapan kita bakal getun, amarga Recycle Bin bisa uga, aplikasi sing bisa didownload saka Play Store kanthi gratis liwat link ing ngisor iki.

Minangka biasane kedadeyan ing aplikasi gratis, sing nuduhake iklan kanthi spanduk ing sisih ndhuwur, yaiku iklan sing padha prakteke ora repot lan padha prakteke ora digatekake.

Daur ulang bin
Daur ulang bin
Pangembang: Aplikasi AA-Android
Price: free

Bin Recycled kompatibel karo Android KitKat, butuh kurang saka 3 MB

Cara keranjang sampah bisa digunakake ing Android

Daur-ulang sampah ing Android

Sanalika nginstal aplikasi, kita bakal nemokake kanthi jeneng Baki pamulihan, sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku konfirmasi saben idin sing dijaluk supaya bisa ngakses file loro ing piranti, uga foto lan konten multimedia.

Nalika semana, aplikasi bakal diwiwiti mlayu ing latar mburi, nampilake lambang tong sampah ing sisih ndhuwur layar. Yen pengin mungkasi operasi aplikasi, kudu mbukak aplikasi kasebut lan klik tombol Stop, sing ana ing sisih ndhuwur.

Yen wis ngaktifake aplikasi, kabeh file sing wis ilang saka piranti, bakal kasedhiya ing aplikasi iki kanggo sementara supaya bisa mulihake kapan wae utawa mbusak kanthi permanen.

Pulih file sing wis dibusak ing Android

Daur-ulang sampah ing Android

Nalika mbalekake file sing wis mbusak sadurunge, mung kudu bukak aplikasi lan temokake file sing pengin dipulihake. Sawise ditemokake, kita kudu ngeklik segitiga biru kuwalik kanggo nampilake menu sing duwe telung opsi: pratinjau file (i), pulih file (+) lan busak kabeh (x).

Kanthi ngeklik lambang +, file kasebut bakal bali menyang lokasi asline, dadi supaya bisa ngakses maneh, kita kudu lunga menyang ngendi. Yen ora jelas babagan jeneng file sing bakal dibalekake, aplikasi bakal nuduhake tanggal lan wektu nalika kita mbusak file kasebut.

Busak file kanthi permanen ing Android kanthi permanen

Nanging yen sing dikarepake yaiku mbusak file saka piranti sawise mbusak saka folder sing ana, mula klik ing warna x kanthi abang. Sawise dicopot, kita ora bakal bisa nemokake file kanthi cara apa wae, mula kita kudu yakin karo prosese. Sadurunge konfirmasi pambusakan, aplikasi bakal ngandhani manawa prosese ora bisa dibalekake.

Sanajan bener, ing Play Store, kita duwe macem-macem aplikasi sing ngidini bisa mbalekake file sing wis dibusak, umume, yen ora kabeh, iki ora bisa digunakake tenanWiwit sistem file Android ora ngidini mbalekake file sing wis ilang.

Alternatif

Ing Play Store, kaya sing wis dakkandhani ing ndhuwur, kita uga bisa nemokake aplikasi ngidini kita duwe tong sampah daur ulang ing piranti, masalahe yaiku operasine ora ana gandhengane karo sampah sing dokumen sing pengin kita kirim dikirim.

Aplikasi kasebut khusus kanggo nggawe trabasan kanggo ngirim dokumen sing dikarepake nyimpen mung ing kasus. Masalahe yaiku suwe-suwe, yen ora ngelingi maneh papan sing ana, kita bakal cepet kehabisan panyimpenan lan ora ngerti wiwitane apa sebabe.

Yen pengin mbusak, kita bakal ngerti yen mbutuhake maneh lan yen kedadeyan kasebut kedadeyan, kita langsung sadar dadi kanthi nggunakake Daur Ulang Bin, kita bisa cepet pulih.

Samsung Recycle Bin

Yen sampeyan duwe smartphone Samsung lan masalah utama sampeyan ora sengaja mbusak foto, sampeyan ora prelu nginstal aplikasi iki, amarga lapisan kustomisasi Samsung nawakake sampah daur ulang kanthi asli ing endi gambar lan video sing kita busak saka piranti disimpen.

Kanggo ngaktifake, kita mung kudu mbukak galeri, klik telung poin sing menehi akses menyang menu aplikasi banjur klik Trash. Banjur pesen bakal ditampilake bakal ngidini kita ngaktifake sampah daur ulang ing terminal kita.

IPhone Daur-ulang Bin

Fungsi sing padha iki uga kasedhiya kanggo iPhone, uga khusus kanggo foto lan video sing mbusak saka rol. Yen, ora kaya Samsung, kita ora kudu ngaktifake fungsi sing wis aktif kanthi asli.

Kanggo njupuk akun

Yen nggunakake aplikasi iki, kudu dielingi manawa pengin, yaiku mbusak konten kanggo entuk papan, Yen aplikasi iki mlaku, kita ora bakal sukses kajaba mbusak kabeh konten sing disimpen ing njero.. Operasi kasebut padha karo ing komputer, mula nganti kita kosongake, kita ora bakal ngeculake papan ing piranti.

Bin Daur Ulang ngidini kita mbalekake aplikasi sing mbusak saka piranti, kaya sampah daur ulang ora menehi fungsi sing ana ing Windows lan macOS. Apa yen ngidini kita mbalekake file instalasi aplikasi yen durung ndownload langsung saka Google Play Store.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->