Cara ditampilake ing Google Maps

Cara ditampilake ing Google Maps Yen sampeyan duwe bisnis fisik saliyane situs web, kayata restoran, toko sandhangan utawa toko buku, mesthi sampeyan pengin ngerti carane katon ing google maps. Sampeyan bisa nyakup rincian kaya jam kerja, alamat, arah, lan informasi liyane babagan bisnis sampeyan. Iki minangka alat sing migunani, amarga saiki bisnis sing ora ana ing Internet kaya-kaya ora ana. Sampeyan bisa ndeleng mundhak dodolan lan tekan luwih akeh pelanggan.

Yen sampeyan pancene ora ngerti carane katon ing Google Maps, aja kuwatir. Ing kene kita bakal mulang sampeyan sawetara langkah ringkes babagan carane katon ing Google Maps lan carane supaya informasi dianyari.

Napa disaranake sampeyan katon ing Google Maps?

Apa disaranake sampeyan katon ing Google Maps

Saiki, arang banget, sing ora nggoleki produk ing internet. Ora mung kanggo tuku, nanging kanggo mbandhingaké prices utawa mung kanggo golek toko toko ngendi kanggo tuku. banjur, Yen Google nuduhake bisnis sampeyan kanthi alamat, nomer telpon, utawa jam operasi, sampeyan entuk visibilitas lan iki bisa narik pelanggan potensial kanggo sampeyan.

Mbayangno sing arep ing vacation kanggo sawetara dina kanggo kutha liyane, lan sampeyan pengin nyoba soko khas saka wilayah. Dadi sing biasane sampeyan tindakake dhisik yaiku Google restoran ing Malaga, contone. Biasane sampeyan milih opsi pisanan, sing biasane sing paling apik skor dening pangguna lan sing nuduhake informasi paling akeh babagan bisnis. Sampeyan langsung ngandelake rekomendasi pangguna liyane lan menyang restoran kasebut.

Sing padha bakal kelakon karo bisnis sampeyan. Muncul ing Google Maps bakal njupuk wektu sethithik kanggo tangi lan mlaku, lan Iku layanan babar blas free. Iku misale jek kamungkinan kanggo narik kawigaten lan widening bunder saka klien potensial. Iku bakal dadi gampang kanggo wong-wong mau kanggo nemokake lan ing sembarang wektu padha mbutuhake. Saiki, luwih akeh bisnis nggunakake alat iki minangka Pemasaran. Lan yen perusahaan sampeyan ora ana ing Google Maps, sampeyan bakal entuk kerugian.

Kepiye carane katon ing Google Maps?

Ing kene kita bakal nerangake, supaya, langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo nambah visibilitas bisnis sampeyan ing internet lan carane nindakake:

Nggawe akun Google Business

Google bisnisku

Yen sampeyan pengin bisnis sampeyan katon ing Google Maps, Babagan pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku ndhaptar bisnis sampeyan karo Google.

Kanggo nindakake, ngunjungi Google My Business lan klik ing tombol Miwiti. Miturut cara, yen sampeyan ora mlebu nganggo akun Google, sampeyan bakal njaluk sampeyan mlebu kanggo nerusake proses kasebut.

Tambah jeneng perusahaan sampeyan

tambahake jeneng perusahaan sampeyan

Ing bagean iki, sampeyan bakal duwe rong pilihan, gumantung apa Google wis duwe informasi babagan bisnis sampeyan.

  • Njaluk bisnis sampeyan: Google bisa uga wis duwe informasi babagan bisnis sampeyan. Yen nalika nambahake jeneng perusahaan sampeyan ndeleng manawa Google wis menehi saran marang sampeyan, sampeyan mung kudu nuntut. Informasi sing diklumpukake ditampilake kanthi gawan. Sawise verifikasi manawa kabeh wis bener, klik Sabanjure.
  • Tambah perusahaan sampeyan: Google durung duwe informasi, mula tambahake jeneng bisnis lengkap lan ketik informasi liyane sing dijaluk kanthi manual.

Isi rincian perusahaan sampeyan

Pay manungsa waé khusus kanggo bagean iki. Priksa manawa kabeh data bener lan, sing paling penting, cocog karo data sing wis digawe ing situs web sampeyan. Google ngurmati konsistensi informasi, sing bakal nambah visibilitas sampeyan ing mesin telusuran. Kanggo nggawe file pelanggan, sampeyan njaluk:

  • Tambah ing alamat perusahaan sampeyan
  • nuduhake Panjenengan lokasi ing peta
  • kalebu ing kategori utawa kegiatan perusahaan sampeyan
  • Tu informasi kontak: Yaiku nomer telpon lan jeneng situs web sampeyan, yen sampeyan duwe situs web.

Penting, sing ing bagean Kategori, Tambah kegiatan utama bisnis sampeyan. Mengko, sampeyan bisa nambah kategori liyane babagan bisnis sampeyan. Iku bakal mbantu nalika kalebu tembung kunci (tembung kunci) ing file perusahaan sampeyan. Lan kanthi cara, menehi perusahaan ngedongkrak sethitik ing SEO lokal.

Verifikasi yen sampeyan wong sing duwe bisnis

nuduhake sing paling apik saka sampeyan

Sawise sampeyan wis ngisi profil pelanggan ing Google My Business, iki wektu kanggo Google kanggo verifikasi yen sampeyan pemilik bisnis lan pungkasanipun bisa katon ing Google Maps.

Sampeyan kudu opsi loro, sing pisanan sampeyan bisa nampa layang kanthi kode pin liwat surat pos. Iki minangka pilihan tradisional, nanging uga paling alon, amarga bisa njupuk rong dina nganti rong minggu kanggo surat verifikasi teka.
Lan pilihan kaloro, kang paling cepet lan paling dianjurake, sing nampa telpon, utawa ngirim sampeyan Pesen teks karo kode verifikasi. Iki kedadeyan bebarengan lan bisa njupuk sawetara menit. Nanging, priksa manawa bisnis sampeyan wis ana ing Google Maps, sanajan telpon utawa SMS cepet, proses verifikasi bisa njupuk sawetara jam.

Tansah nganyari informasi sampeyan

Yen sampeyan mutusake kanggo preian, ngganti jadwal amarga sampeyan duwe klien luwih akeh, utawa sampeyan wis ngganti dina sing ditutup saben minggu, sampeyan kudu komunikasi ing akun sampeyan. Google Bisnisku, supaya ora ana sing kaget.

Coba duwe foto lan video paling anyar. Yen sampeyan duwe konten anyar sing bisa digabung lan narik kawigaten para pelanggan potensial, aja ragu-ragu upload menyang akun sampeyan. Elinga yen akun sampeyan saka Google Bisnisku Iki minangka layang pambuka kanggo wong sing ora ngerti sampeyan, supaya tetep nganyari lan menehi perhatian sing pantes.

Nanggepi komentar

ulasan google maps

Pangguna kudu ndeleng apa sing sampeyan duwe kegiatan ing akun kasebut. Mula, disaranake sampeyan mbales ulasan utawa pendapat babagan bisnis sampeyan. Iku positif yen sampeyan njawab komentar sing apik lan sing kritis, nanging tansah karo bab lan nyoba kanggo golek solusi, yen bisa.

Sampeyan uga bisa menehi review akun Google Bisniskuing situs web sampeyan (WordPress). Iku cukup gampang kanggo nyambungake loro akun, iki bakal nggawe pengunjung situs web luwih dipercaya bisnis sampeyan.

Ing ringkesan, katon ing Google Maps cukup prasaja, lan alat banget migunani ing marketing. Ora kabeh wis ditanggulangi mung karo iki, nanging bakal mbantu ing bisnis. Muga-muga informasi iki migunani kanggo sampeyan lan nyengkuyung sampeyan ngembangake liwat internet.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.