Cara ngubungi Facebook: kabeh opsi sing bisa ditindakake

kontak facebook

Facebook lair kanthi tujuan kanggo nggampangake komunikasi antarane wong, nggawe kontak lan ketemu wong anyar. Nanging, komunikasi ora tansah lancar nalika pangguna nyoba hubungi Facebook. Apa paradoks.

Nalika kita nemoni masalah utawa pitakonan sing arep dirampungake babagan jaringan sosial iki, kita ngerti yen ora ana nomer telpon utawa alamat email kanggo nulis. Apa sing kudu ditindakake?

Facebook
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Facebook

Ing kirim iki, kita bakal nganalisa dalan sing beda sing ana supaya bisa ngubungi layanan dhukungan Facebook. Kaya sing bakal sampeyan deleng, macem-macem jinis kontak bisa beda-beda gumantung saka sifat pitakon kita. Mulane, kita bakal mbagi cara kontak dadi rong kategori: Sing kasedhiya kanggo pangguna pribadi lan sing dirancang kanggo perusahaan lan profesional.

Yen sampeyan pangguna pribadi

Liwat web, nanging uga liwat telpon utawa malah WhatsApp. Iki cara sampeyan bisa ngubungi Facebook:

kaca bantuan Facebook

kaca pitulung facebook

Facebook nduweni a dhukungan layanan ing ngendi kita bakal bisa nemokake solusi lan jawaban kanggo akeh masalah sing paling umum. Kaca iki disusun minangka jinis manual sing dipérang dadi area tematik sing gedhé:

  • Setelan akun.
  • Masalah login lan sandhi.
  • Masalah keamanan lan privasi.
  • Pasar.
  • Klompok
  • kaca.

Sanajan iki dudu kontak kanthi istilah sing ketat, kaca bantuan Facebook bakal dadir alat becik kanggo ngatasi masalah kita ing akèh-akèhé saka kasus. Lan yen ora nemokake jawaban sing cocog, sampeyan uga bisa ngandhani masalah kita menyang Facebook ing bagean sing cocog, supaya bisa nulungi kita.

teléfono

Ya, ana uga cara kanggo ngubungi Facebook liwat telpon. Nomer kontak iki: +1 650 543 4800. Mesthi, kita kudu eling yen kita ora bakal nemokake manungsa ing sisih liya. bakal a wicara sing direkam sing bakal nuntun kita liwat isi jaringan sosial kanggo mbantu ngatasi masalah kita.

Penting: Layanan iki iku mung kasedhiya ing Inggris.

Tampilan

kontak facebook via whatsapp

Iki bisa dadi alternatif sing luwih ramping. Nomer kanggo nulis padha (+1 650 543 4800). Kita bisa ngirim pesen marang dheweke kanggo ngirim keluhan lan pratelan, nanging uga panjaluk lan saran.

Instagram, Twitter lan LinkedIn

ing twitter

Kasunyatan ngubungi jejaring sosial kaya Facebook liwat wong liya kaya Instagram ora bakal kaget. Sawise kabeh, loro diduweni dening Mark Zuckerberg.

Ing cilik saka Instagram, ana rong cara kanggo nindakake iki: liwat pesen langsung utawa liwat link Linktree sing ditampilake ing bio profil akun.

Facebook uga duwe akun resmi ing Twitter, karo sampeyan bisa nyambung liwat pesen langsung.

Pungkasan, hubungi Facebook liwat LinkedIn Bisa uga, sanajan umume kita mung bakal nampa jawaban kanggo pitakon sing ana gandhengane karo panelusuran proyek lan alasan profesional liyane.

Yen sampeyan profesional utawa perusahaan

Yen kita nggunakake jaringan sosial kanggo tujuan profesional, Facebook uga nawakake sawetara bentuk kontak sing luwih spesifik:

Kaca pitulung bisnis

bisnis facebook

Facebook nawakake a portal bantuan kanggo perusahaan. Operasi kasebut padha karo kaca pitulung kanggo individu, sanajan konten sing luwih orientasi kanggo kegiatan profesional. Nggunakake mesin telusuran, kita bisa nemokake masalah sing ana gandhengane karo kita lan nemokake solusi. Iki minangka sawetara konten sing disorot ing kaca kasebut:

  • Bantuan karo manajer akun.
  • Masalah karo akun sing diwatesi.
  • Nggawe pangurus komersial.
  • Akses menyang kaca saka manajer bisnis.
  • Watesan pariwara.

A bagean apik saka mamang saka perusahaan sing bisa karo Facebook revolve watara Jeksa Agung bisa ngetokake saka pariwara Mulane, ing kaca bantuan iki ana a bagean ekstensif darmabakti kanggo topik iki. Kanggo ngatasi masalah kasebut, kita kudu milih akun iklan lan ngakses solusi kanggo masalah sing paling maneka warna: Akun iklanku wis dipateni, iklanku wis ditolak utawa isih ditundha review, akun iklanku wis diretas, lsp.

facebook-chatting

Duwe akun perusahaan menehi kita kauntungan kanggo bisa ngubungi Facebook liwat chatting. Opsi iki ora kasedhiya kanggo akun pangguna normal. Kanggo ngakses chatting iki sampeyan kudu pindhah menyang pranala sabanjure lan mlebu nganggo akun perusahaan.

KESIMPULAN

Sanajan kabeh alat kontak sing disedhiyakake Facebook, isih angel golek wong sing duwe daging lan getih sing bakal nelpon telpon kanggo mangsuli pitakon lan ngrampungake keraguan. Ing kasus apa wae, kita kudu njupuk kauntungan saka sumber daya sing ana, sing bakal dadi bantuan gedhe ing pirang-pirang kasus.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.