Cara lengganan saka HBO

HBO

Ing taun-taun pungkasan, kayane wis dadi gerakan sing luwih umum kanggo pangguna kanggo lengganan HBO sawise musim Game of Thrones rampung, tanpa menehi katalog liyane sing menehi kesempatan.

Miturut macem-macem panelitian, jumlah pelanggan HBO dikurangi 75% sawise seri bintang rampung, seri sing kanthi cara rampung kabeh, kanthi pungkasan sing durung disenengi kabeh wong (sesuatu sing umum ing jinis media kasebut seri). Yen sampeyan ngira wayahe wis teka batal saka HBOIki minangka langkah-langkah kanggo ngetutake.

Nanging, sadurunge lengganan tanpa nyoba, sampeyan kudu mikir sawetara faktor sing bisa nggawe kita mikir maneh keputusan.

Alesan kanggo nerusake langganan HBO

Katalog HBO

Secara historis, HBO dadi konco saka seri hebat ing televisi, seri sing wis pirang-pirang taun dadi klasik tanpa wates sing bisa kita nikmati maneh. Sawetara conto karo Jinis ing Detektif Sejati, New York, Kawat, Sopranos, Rong Meter Ing ngisor iki, WestWorld, kanggo jeneng sing paling misuwur.

Nanging katalog HBO ora mung adhedhasar jaman biyen. Saiki nawakake seri kayata Chernobyl, Killing Eve utawa Gentlemen Jack, Dongeng Wanita, Fosse / Verdon, Patroli Doom, Taun lan Taun… Akeh seri iki sing pungkasan entuk akeh nominasi Emmy Award, entuk potongan nominasi.

Nanging uga, uga nyedhiyakake katalog film sing akeh kanggo kita, sanajan nganggo Netflix, katalog sing kasedhiya ora apik banget. Sawetara judhul sing digunakake liwat langganan HBO yaiku film Harry Potter, Interestellar, Kong. Island Skull, Squad Bunuh Diri, File Warren: The Enfield Affair, film Despicable Me Gru, kabeh Rocky saga ...

Ora kabeh apik ing HBO

Masalah HBO

Masalah sing ditemokake karo HBO yaiku kualitas aplikasi kanggo piranti seluler lan platform liyane sing kasedhiya (Apple TV, Chromecast, Smart TV, PS4, Web ...) lan kadang-kadang kualitas video kasebut preduli saka kacepetan sing wis kita kontrak.

Sajrone musim pungkasan Game of Thrones, para pangguna sing mbayar langganan kanthi religius, mutusake download episode bajak laut ing kualitas HD kanggo seneng seri tinimbang kudu nandhang kualitas sing kurang apik sing ditawakake layanan video streaming iki. Kajaba iku, mung ngidini kita seneng konten ing 1080p, tanpa pilihan 4k lan luwih kurang HDR.

Kita ora bakal nemokake masalah nalika ngasilake konten ing platform. Dheweke mesthi kedadeyan nalika akeh pangguna ing platform bebarengan kanggo ngakses konten sing padha, ana sing mesthi kedadeyan karo Game of Thrones, yaiku nalika perdana simultan ing saindenging jagad lan sawetara jam sawise perdana kasebut.

Lengganan HBO, kanthi rega siji 7,99 euro, nawakake kamungkinan nggunakake kanthi bebarengan mung ing 2 piranti, sing ora ngidini kita nuduhake karo kanca utawa kulawarga liyane. Kanthi Netflix, watesan maksimum piranti sing nggunakake layanan kasebut yaiku 4, sanajan yen rega langganan luwih dhuwur.

Langganan saka HBO

Cara lengganan saka HBO

Yen sanajan katalog sing ditawakake HBO kanggo kita lan kualitas seri, dheweke terus mikir yen wis wayahe batal lengganan nganggo HBOBanjur kita nuduhake kabeh langkah sing kudu ditindakake supaya bisa ditindakake kanthi permanen.

Kanggo langganan HBO, kita kudu nindakake liwat browser, amarga saka aplikasi kasebut, kita ora duwe pilihan kanggo nindakake. Kaping pisanan, kita kudu bukak situs web HBO.

  • Sawise ngetik jeneng pangguna (email) lan sandhi, kita milih jinis konten sing pengin dideleng: seri lan film utawa Kids (yen sadurunge wis ngaktifake opsi iki).
  • Sabanjure, kita menyang pojok sisih ndhuwur lan klik ing Akunku, supaya bisa nambah kontrol wong tuwa, mbusak piranti sing ana gandhengane karo akun, mriksa riwayat pambayaran, ngganti tembung sandhi lan ngatur lengganan.
  • Kanthi ngeklik Langganan, kolom sisih tengen bakal nuduhake tanggal yen bakal dikenani biaya anyar menyang kertu kredit sing digunakake kanggo mbayar layanan kasebut. Ing sisih ndhuwur, kita nemokake pilihan Ora Ketik.
  • Minangka wis dadi kebiasaan nalika kita pengin lengganan saka layanan apa wae, mbayar utawa ora, HBO nyaranake supaya ndeleng katalog apa sing ditawakake saiki lan apa sing bakal teka. Yen kita wis jelas kita ora pengin terus mbayar HBO, klik Batal langganan.

Cara lengganan HBO ing Vodafone

Cara lengganan saka HBO

Yen kita nganggep layanan kasebut Vodafone kalebu gratis Antarane kabeh klien sing duwe kontrak layanan televisi karo operator iki, kita ora prelu langganan platform, amarga kanthi mandheg ndeleng, akeh banget.

Nanging, yen isih, Kita wis nyekel mania HBO sing ora bisa ditahan  lan kita pengin langganan, kita ora bisa nindakake proses iki liwat situs web HBO, nanging kita kudu nindakake liwat aplikasi sing disedhiyakake dening Vodafone kanggo kita utawa liwat situs web, ing bagean pelanggan.

Aktifake maneh langganan HBO

Ing wektu iku, kita bakal bali menyang bagean Akun Kula, saiki dina terakhir sing bakal duwe akses menyang langganan HBO, uga pesen Pesen sampeyan wis dibatalake. Yen sadurunge tanggal sing wis ditemtokake Kita mikir maneh keputusan kanggo lengganan HBO, kita kudu mbukak Akunku> Lengganan banjur klik Aktifake maneh langganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.