Cara mbusak kabeh akun email sampeyan

Mbusak akun email

Durung suwe aku duwe akun email iki dilindhungi undhang-undhang kanggo sawetara wong sing duwe akses Internet. Saiki akeh perkara sing wis owah, lan umume kita wis duwe akses menyang jaringan jaringan, ora mung saka barang-barang, nanging saka endi wae amarga piranti seluler kita. Kajaba iku, kanthi keamanan total, yen kita kudu golek, bakal angel golek wong tanpa alamat email.

Nanging, masalah sing saiki muncul ing adegan yaiku nduwe pirang-pirang akun email, sing kadang ora digunakake lan ing endi biasane kita kudu mbatalake. Kanggo kabeh iki, dina iki kita bakal nerangake kanthi cara sing gampang cara mbusak kabeh akun email, preduli saka Gmail, Yahoo utawa Hotmail lan kanthi cara paling cepet.

Cara mbusak akun email saka Gmail

Gambar Gmail

Dina iki Gmail minangka layanan email sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad lan ing endi sampeyan bisa luwih saka siji alamat email. Google, pemilik layanan, nggawe kita gampang mbusak akun, kaya meh kabeh acara, supaya sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki sing ditampilake ing ngisor iki;

  • Mlebu menyang kaca Kagem akun

Mbusak akun Gmail

  • Saiki klik ing pilihan Mbusak Produk. Ing kasus paling umum, sampeyan kudu mlebu maneh menyang akun minangka langkah keamanan
  • Ing jejere Gmail, sampeyan kudu pencet pilihan Delete

Gambar babagan cara mbusak akun Gmail

  • Saiki sampeyan kudu tindakake pandhuan sing ditampilake ing layar kanggo mbusak akun email saka layanan Google

Cara mbusak akun email Hotmail

Ana wektu nalika email Hotmail paling akeh digunakake, utamane amarga menehi akses menyang aplikasi Messenger, sing dadi WhatsApp pisanan. Nanging, saiki panggunaane luwih saka kurang lan Microsoft nawakake kemungkinan ngilangi akun email Outlook.com (sadurunge Hotmail).

Ana wektu nalika email Hotmail paling akeh digunakake, utamane amarga menehi akses menyang aplikasi Messenger, sing dadi WhatsApp pertama. Nanging, saiki panggunaane luwih saka kurang lan Microsoft nawakake kemungkinan ngilangi akun email Outlook.com (sadurunge Hotmail).

Kanggo mbusak akun email Hotmail permanen, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki, sing sepisan maneh, lan ora kaya sing bisa kita pikirake, paling gampang;

  • Akses menyang Layanan akun Microsoft (biyen dikenal minangka Microsoft Passport Network) lan mlebu menyang akun sing pengin mbusak

Gambar opsi kanggo mbusak akun Hotmail

  • Saiki sampeyan kudu tindakake pandhuan sing ditampilake ing layar lan sing bisa dideleng ing gambar ing ndhuwur. Penting banget kanggo maca kanthi tliti amarga yen sampeyan salah, ora mung mbusak akun email lan email, nanging uga, kayata file sing disimpen ing Drive

Gambar kahanan kanggo mbusak akun Hotmail

Sawise tekan pungkasan Microsoft bakal ngenteni 60 dina kanggo mbusak akun sampeyan kanthi permanen. Yen sampeyan ganti pikir, sampeyan mung kudu log in maneh ing wektu kasebut lan penutupan akun bakal dibatalake. Yen sampeyan ora mlebu maneh sajrone 60 dina, Redmond bakal mbusak akun sampeyan kanthi permanen.

Cara mbusak akun surat Yahoo

Durung suwe iki Yahoo! Iki minangka salah sawijining layanan email utama ing pasar, lan akeh pangguna sing duwe akun email karo @ yahoo.es utawa @ yahoo.com. Saiki, raksasa Amerika ora ngalami masa sing paling apik lan luwih akeh pangguna sing mlayu menyang platform liyane. Salah sawijining alasan kanggo pawai iki yaiku kurang keamanan, kayata sing dialami ing taun 2014, nanging durung diakoni kanggo pangguna nganti taun 2016.

Gambar layar mbusak Yahoo Mail

Kanggo nutup akun email Yahoo sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki;

  • Akses kaca penutupan khusus akun Yahoo utawa kaca penutupan akun khusus yen mode mlebu minangka piranti seluler
  • Saiki ketik sandhi banjur klik Akun tutup. Sampeyan kudu ngrampungake captcha lan konfirmasi pambusakan minangka langkah pungkasan

Gambar layar pungkasan mbusak surat Yahoo

Cara mbusak akun email AOL

Gambar saka AOL

AOL Iki minangka salah sawijining layanan email sing paling populer, nanging kanthi lakune wektu, wis akeh bagean sing misuwur. Kajaba iku, uga kalebu nawakake kemungkinan ngatur lengganan kanggo layanan AOL. Kanthi mbusak akun, kita bakal kelangan pilihan kanggo ngatur email, nanging uga kemungkinan ngatur lengganan.

Kanggo mbusak akun AOL sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki sing bakal dituduhake ing ngisor iki;

  • Akses situs web AOL banjur akun kanthi menehi jeneng pangguna lan sandhi sing digunakake kanthi rutin
  • Saiki sampeyan kudu ngetik jawaban kanggo pitakonan keamanan sing dijaluk lan klik tombol "Terusake".
  • Pilih opsi "Ngatur selokan AOL" ing bagean "Pilihan layanan"
  • Saiki klik tombol "Batal", sing bakal nggawe menu drop-down sing kudu milih alasan kanggo mbatalake akun.
  • Pungkasan, pencet tombol "Batal AOL" lan prosese bakal rampung lan akun sampeyan bakal wis dihapus

Saben duwe lan ngatur jumlah akun email sing luwih akeh, nanging bisa uga sampeyan kudu mikir babagan pira sing sejatine dibutuhake lan nimbang mbatalake kabeh sing wis ora digunakake maneh. Ing artikel iki, kita wis menehi tombol kanggo ngilangi akun email sing paling populer, mula bisa digunakake lan nyuda jumlah akun email sampeyan.

Apa sampeyan wis sukses mbusak akun email kanthi ngetutake langkah-langkah sing wis dituduhake?. Marang ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki ana.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Maria Olmo ngandika

    Aku nemokake artikel sampeyan apik banget lan migunani banget, aku njupuk kesempatan kanggo mbatalake akun sing aku ora ngerti kepiye. Matur nuwun
    Aku uga wis nemokake, nggoleki cara mbusak akun, situs liyane sing dakkarepake, yen bisa nulungi wong liya http://www.eliminartucuenta.com

  2.   diego ngandika

    Hai, aku ora bisa nemokake cara kanggo mbatalake akun aol.
    Aku ngetik nganggo jeneng pangguna lan sandhi, ora ana
    pitakon keamanan sing cocog.
    Aku menyang sisih kiwa ngisor kaca kanggo: Akunku, klik banjur
    Aku mbukak informasi pribadi, ora ana pilihan liyane.

bool (bener)