Cara mungkasi pamutaran video ing kaca web

mateni play otomatis

Panorama sing meh ngganggu ditampilake ing macem-macem kaca web, sing wis ditemokake amarga ana informasi penting kanggo kita ing kene. Nalika kita lagi maca konten artikel kita wiwit ngrungokake lan ndeleng kanthi ora sengaja sawetara jinis video, soko sing ngganggu perhatian lan meksa kita speaker komputer bisu; Kahanan kasebut amarga mode mode muter otomatis diaktifake ing browser Internet.

Supaya bisu kanggo pamicara lan ora bisa krungu apa sing diputar ing video kasebut, kita bisa pencet tombol sederhana utawa menyang nampan notifikasi, kanggo mbukak ikon speaker banjur ana, pateni swara; Yen sampeyan ora pengin maneh isi video kasebut lan kosok baline, sampeyan golek alternatif supaya ora ditampilake kanthi otomatis, kita bakal mulang trik cilik sing bisa digunakake ing browser Internet, mateni reproduksi otomatis iki.

Trick kanggo mateni otomatis muter konten multimedia

Kita bakal menehi hasil browser Google Chrome luwih dhisik, tanpa tegese luwih penting tinimbang liyane. Sampeyan mung cukupake ing ngisor iki ing ruang URL browser:

chrome: // setting / content

mateni play otomatis 01

Sawise tekan kana, bakal ana jendhela sing bakal digulung mudhun lan khusus menyang «Rampung«; sampeyan mung kudu mriksa kothak sing ujar «klik kanggo mbukak«; Kanthi iki, yen ana elemen multimedia (utamane video), ora bakal direproduksi kajaba sampeyan ngeklik tombol puter dhewe.

Pateni otomatis mbukak Firefox

Kanggo kabeh pangguna Mozilla Firefox uga ana solusi cilik, sanajan mbutuhake perawatan sing luwih apik nalika nyoba mateni reproduksi otomatis iki sing wis disaranake wiwit wiwitan; Ing kasus iki, sampeyan mung kudu mbukak browser lan nulis ing URL ing ngisor iki:

babagan: config

mateni play otomatis 02

Sawise tekan kana, sampeyan kudu nulis senar ing ngisor iki (plugins.click_to_play) ing ruang telusuran. Temenan bakal ana asil siji, sing kudu sampeyan atur minangka «palsu»Kaya sing disaranake ing gambar ing ndhuwur. Sampeyan kudu nutup banjur bukak browser Firefox supaya bisa ditrapake. Yen wis rampung, saben-saben sampeyan nemokake kaca web sing ana elemen kasebut, ora bakal bisa diputer kanthi otomatis, yen sampeyan ngeklik, ana sing meh padha karo sing disaranake ing Google Chrome.

Pateni otomatis muter ing Opera

Kanggo pangguna browser Opera uga ana alternatif sing apik kanthi tujuan sing padha. Sing kudu dilakoni yaiku arahake kita menyang "konfigurasi", sing bisa sampeyan lakoni kanthi nggunakake kombinasi tombol CTRL + F12. Jendhela sing bakal mbukak bakal nuduhake sawetara fungsi, lan sampeyan kudu pindhah menyang sing nyebutake "Situs Web".

mateni play otomatis 03

Gambar sing wis diselehake ing sisih ndhuwur nggambarake kanthi cara sing luwih apik sing kudu sampeyan lakoni, yaiku, sampeyan kudu ngaktifake kothak ing endi plugin kasebut bakal mungkasi reproduksi otomatis elemen multimedia ing sawijining kaca web. Efek bakal padha karo sing disaranake ing browser sadurunge.

Pateni otomatis muter ing Internet Explorer

Kaya sing diarepake, pangguna Internet Explorer uga duwe kemampuan kanggo mateni otomatis muter iki; Sanajan prosedur kasebut rada rumit, nanging asile bakal padha karo sing ditampilake ing browser liyane sing sadurunge dibahas. Kita bakal menehi saran supaya ngetutake langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngerti sing luwih apik:

mateni play otomatis 04

  • Bukak browser Internet Explorer sampeyan.
  • Klik ing rodha roda cilik sing ana ing sisih tengen ndhuwur.
  • Saka ing kana pilih pilihan «ngatur tambahan".
  • Jendhela anyar bakal dibukak.
  • Bukak pilihan pisanan (sing umume ujar «Toolbar lan Ekstensi").
  • Gunakake geser ing sisih tengen kanggo nemokake plugin Shcokwave.

mateni play otomatis 05

  • Klik ing tombol mouse sisih tengen banjur pilih pilihan «informasi liyane".
  • Jendhela anyar bakal dibukak.
  • Sampeyan kudu milih pilihan ing bagean pungkasan sing ujar «Mbusak Kabeh Situs".

mateni play otomatis 06

Kanthi trik sing wis kasebut, wiwit saiki sampeyan bisa bukak kaca web lan sampeyan bakal ngerti manawa video kasebut ora bakal diputer kanthi otomatis, nanging bakal ngenteni, sampeyan ngeklik tombol kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.