Cara nambah loro sambungan Internet ing siji komputer

nambah sambungan wifi lan lan

Yen kita duwe ilmu komputer sing akeh, tugas iki bakal dadi salah siji sing paling gampang ditindakake, amarga ana sawetara alat sing kudu ngerti operator. ngapusi instruksi, protokol lan port tartamtu supaya bisa gabung karo 2 sambungan Internet ing siji.

Sayange, umume masarakat bisa ngatur komputasi nganti tingkat menengah, ora mbutuhake ngerti luwih akeh, amarga kita ora kepengin nindakake operasi luwih saka sepisan ing urip kita. Tanpa kudu mlebu kursus adhedhasar komputer utawa jaringan lan Internet (konvensional utawa nirkabel) ing ngisor iki, kita bakal nyebutake sistem menarik sing bisa digunakake ing wektu iki, supaya bisa nambah 2 sambungan jaringan.

Syarat sing dibutuhake kanggo nambah 2 sambungan Internet

Ana syarat tartamtu sing penting nalika nyoba nindakake tugas iki, sanajan sawetara prilaku kasebut bisa dimanipulasi kanthi gampang yen ana tangan sing mbantu. Kanthi cara umum, kita bisa nyathet syarat kasebut kaya ing ngisor iki:

  • 2 sambungan internet sing beda.
  • Salah sawijining sambungan yaiku Wi-Fi lan Ethernet liyane (Lan).
  • Aplikasi sederhana sing nambah 2 sambungan Internet kasebut.

Ora ana alesan manawa kita nyoba ngumumake alat sing saiki dipromosikake, sanajan luwih becik menehi saran marang sing maca supaya bisa digunakake download kanthi gratis kanthi watesan tartamtu, ana kemungkinan entuk rega $ 20 kanggo nggunakake lisensi iki ing 3 komputer sing beda yen sampeyan nggunakake kupon, prekara sing wis rampung lan kenapa kita njlentrehake cara kanggo nindakake tugas iki, yaiku kanggo akeh wong, yaiku salah sawijining sing paling akeh digoleki ing Internet.

Minangka kanggo syarat sing pertama, temenan kita butuh 2 sambungan internet sing beda, salah sawijine bisa dadi duweke sing bisa digunakake ing omah, lan liyane sing uga dadi kanca sing urip cedhak karo kita.

Babagan sarat nomer loro, komputer bisa nyambung liwat port Ethernet (Lan) nganggo kabel masing-masing, dene sambungan Internet liyane mesthine dadi Wi-Fi, sing kudu takon marang tangga teparo utawa kanca, yen durung nyewa tambahan sing bisa digunakake. Sampeyan kudu menehi saran yen yen kita arep nyilih sambungan Wi-Fi saka wong liya, wong kasebut sampeyan kudu urip cedhak karo kita amarga jangkoan jangkoan sing bisa duwe panyambungan kaya ngono.

Piranti lunak sing bakal digunakake digunakake saka tangan Sambungake, sing sampeyan bisa download saka link resmi ing situs web sampeyan.

Cara kerja piranti lunak iki kanggo nambah 2 sambungan Internet

Bagean sing paling penting, kita bakal njlentrehake ing wektu iki; Sawise ndownload lan nginstal piranti lunak, sampeyan bakal njaluk komputer urip maneh supaya pangowahan sing digawe program bakal ditrapake. Opsi apa wae sing sampeyan wis mutusake kanggo milih nambah 2 sambungan internet iki, kabeh mau 2 aplikasi bakal mbukak sekaligus, sing duwe jeneng Pengiriman lan liyane kaya hotspotSing pertama dadi sing paling minat karo kita saiki.

tambahake sambungan wifi lan lan 01

Ya, jendhela sing bisa ngujo ing sisih ndhuwur nuduhake 2 sambungan Internet sing ditambahake (makarya bebarengan) ing komputer sing padha; Kanggo nggayuh iki, ing komputer kita kudu nyambung menyang jaringan Wi-Fi kanthi tombol akses masing-masing ing akun Internet pisanan lan mengko, sambungake kabel Lan menyang port nanging karo akun Internet liyane. Jumlah kasebut langsung, yaiku, bandwidth sing dikontrak kanggo saben akun kasebut bakal ditambah langsung.

tambahake sambungan wifi lan lan 02

Utilitas praktis sing apik kanggo nindakake tugas jinis iki yaiku yen kita bakal ndownload file sing abot banget saka Internet, sanajan kita kudu nggunakake pangatur download kayata Nggawe utawa liyane sing kompatibel karo alat kasebut. Mesakake efek sing padha ora bakal ana ing browsing web, amarga Google Chrome utawa Firefox lan Internet Explorer mung bakal nggunakake sambungan sing standar ing komputer, dadi Ethernet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.