Dokumen anyar ing Windows 10

 

Nggolek bagean saka Dokumen anyar ing Windows 10? HNganti saiki, aku durung nate weruh manawa item "Dokumen Anyar" ora ditampilake ing menu Start, nyatane ana kanca takon kepiye aku bisa ndeleng dokumen sing bubar dibukak lan nalika aku ora kejawab item iki.

Nalika aku ndeleng item iki ing menu wiwitan kanca liyane, aku mbayangake yen ana sawetara pilihan kustomisasi sing bakal dinonaktifake. Dadi sawise ndeleng cepet, aku nemokake opsi sing dipateni lan saiki dakkandhani carane sampeyan bisa ngaktifake supaya item "Dokumen anyar" ditampilake ing menu Start.

File anyar ing Windows 10

Deleng dokumen anyar ing Windows 10

Supaya bisa ndeleng file utawa dokumen paling anyar ing Windows 10, cukup kanggo ngaktifake fungsi sing ngidini kita nglakokake. Lan Microsoft ora pengin lali ing versi anyar sistem operasi populer iki sing paling apik lan uga pilihan sing migunani.

Kaping kabeh bukak menu setelan Windows 10, sing bisa sampeyan akses saka Menu Start utawa liwat kombinasi tombol Windows + i. Sawise tekan kana, bukak bagean "Personalisasi".

Tampilake file anyar ing windows 10

Saiki pilih "Mulai" lan aktifake pilihan kasebut "Tampilake barang sing bubar dibukak". Yen ora ngaktifake, sampeyan ora bakal bisa ndeleng file lan dokumen anyar sing wis dibukak ing Windows 10.

File anyar ing Windows 10

Yen nampilake Menu Start lan milih aplikasi tartamtu, ing Microsoft Excel, kanthi mencet tombol sisih tengen mouse, kita bakal bisa ndeleng file sing bubar dibukak.

Dokumen anyar ing Windows XP

Klik ing menu wiwitan banjur klik tombol mouse ing area gratis garis biru ing sisih ngisor menu. Sampeyan bakal entuk jendhela sithik sing ujar "Properties". Deleng gambar iki:

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar sadurunge, item "Dokumen Anyar" ora katon ing menu.

Selehake pointer ing jendhela sing ujar "Properties" banjur klik kaping siji. Jendhela ing ngisor iki bakal katon:

Klik ing tombol "Customize" lan ing jendhela sing mbukak pilih tab "Advanced options".

Saiki sampeyan kudu mriksa kothak "Tampilake dokumen sing bubar dibukak" banjur klik "OK", jendhela bakal ditutup. Amarga jendhela "Taskbar and Start Menu Properties" isih mbukak, klik "Aplikasi" banjur "OK" kanggo nutup.

Saiki sampeyan bisa ndeleng dokumen anyar saka menu Start:

PPungkasan, elinga yen sampeyan ora pengin wong ndeleng dokumen sing lagi wae dibukak, sampeyan bisa mbusak dhaptar kasebut. Kanggo nindakake iki, baleni langkah 1 nganti 3 lan sapisan ing tab "Pilihan lanjutan" ing jendela "Customize the Start menu", sampeyan mung klik tombol "Delete list".

RElinga yen iki ora bakal mbusak dokumen sing wis digunakake saiki, mung bakal mbusak saka dhaptar "Dokumen Anyar" lan yen digunakake maneh bakal katon ing dhaptar iki maneh.

EMuga-muga sampeyan nemokake tutorial iki migunani kanggo ndeleng Windows 10 File Paling Anyar lan XP. Salam kebon anggur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

65 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cuka Killer ngandika

    Halo Alejandro, sawetara dina aku bakal nyoba ngrampungake keraguan babagan aimp, kita bakal weruh kepiye carane direkam lan kepiye cara nggawe normal audio.
    Matur suwun komentar, dihargai. Salam.

  2.   ALEJANDRO ngandika

    halo cuka, dina iki aku ketemu kaca sampeyan browsing internet lan kayane paling menarik, paling ora kanggo apa sing dakdeleng, dakkira kabeh tips sampeyan bakal migunani banget, aku wis njupuk langkah supaya unsur anyar dokumen lan rumangsa migunani banget, aku uga pengin ngandhani yen aku nemokake sampeyan amarga aku golek informasi babagan penanganan pemain klasik iamp, aku wis ndeleng apa sing sampeyan jelasake babagan instalasi lan apik banget, apa sing dakkarepake pengin sampeyan nulungi aku, ngajari aku kanggo ngrekam cd pilihan lan volume seragam ing kabeh lagu amarga aku wis nyusun saka sawetara sumber lan duwe volume sing beda, yen dirungokake ing pamuter iki ora masalah amarga sampeyan ngomong volume kanthi otomatis leveled kanggo muter nanging kanggo pajeg kepiye? Aku bakal ngormati dhukungan, niliki mengko

  3.   Maroon ngandika

    Thanks kanggo trik sing aku ora ngerti sampeyan bisa ndeleng dokumen anyar. Yen sampeyan terus nyelehake trik Windows kanthi jelas. Salam saka Caracas.

  4.   Cuka Killer ngandika

    Hai Maroon, aku seneng trik iki migunani kanggo sampeyan. Aku bakal terus nyelehake trik liyane, amarga sanajan kadang-kadang katon sederhana, ora kabeh wong ngerti lan saiki sampeyan, kayata, sampeyan wis ngerti apa sing kudu ditindakake kanggo nuduhake dokumen anyar, bener? Count ing Vinagre Asesino kanggo keraguan IT sampeyan. Salam.

  5.   cah wadon chula ngandika

    halo nggantheng ... matur nuwun kanggo tips sampeyan. biyen pacarku nutup sinau, nembe ngerti yen dheweke ora bakal bisa ndeleng apa sing ditindakake ing wayah wengi ... matur nuwun, aku wis ngerti ... ciuman lan matur nuwun.

  6.   Pedro ngandika

    Ups, aku mikir sampeyan kudu nginstal apa-apa kanggo ndeleng dokumen anyar. Luwih apik kanthi cara iki, matur nuwun.

  7.   Cuka Killer ngandika

    Hola cah wadon chula sampeyan ndeleng manawa ana wong sing ora seneng nuduhake apa sing ana ing dokumen pungkasan. Ngopo iki Saiki sampeyan wis ngerti cara ndeleng dheweke lan dheweke ora ngerti yen sampeyan ndeleng dheweke 😉

    Hola Pedro ora ana sing nginstal kanggo ndeleng dokumen sing nembe dibukak. Apa sampeyan ndeleng gampang banget? Salam kanggo kabeh.

  8.   Jorge ngandika

    Halo cuka.
    Aku wis nginstal XP Colossus, lan sing sejatine bisa digunakake banget kajaba sawetara perkara kayata, aku ora bisa nuduhake file anyar, malah ora ana pilihan kanggo ngaktifake saka tombol wiwitan kaya sing dijelasake ing ndhuwur. Wis jelas yen dimodifikasi saka file registri. Pitakonku, apa sampeyan ngerti cara ngaktifake opsi iki?

    Wiwit wis ngucapke matur nuwun banget.

  9.   maurice ngandika

    halo cuka: browsing Aku nemokake kaca sampeyan amarga aku kepengin sinau katrampilan komputer lan katon apik banget, sampeyan minangka guru amarga nerangake kanthi langkah-langkah sing gampang lan jelas. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan.

  10.   Cuka Killer ngandika

    Sugeng rawuh Mauricio, muga-muga sampeyan terus ngunjungi blog lan seneng artikel sampeyan. Salam.

  11.   german ngandika

    halo, menarik file anyar iki nanging aku duwe MASALAH ... ing pcku kanthi win xp sp2, aku mung entuk 3 file pungkasan, dene ing pc office ana 10 file sing kerep lan bisa digunakake saengga kanca ya Bisa sampeyan nyritakake kepiye carane aku supaya 10 utawa luwih file pungkasan uga bisa dideleng ing pc, matur nuwun pro email. pamit

  12.   Cuka Killer ngandika

    Basa Jerman minangka kaping pisanan aku maca masalah kaya sampeyan. Arang banget, umume katon utawa ora katon, nanging mung sawetara dokumen sing ora katon. Aku bakal weruh apa golek informasi. Kabeh sing paling apik.

  13.   roanfo ngandika

    Halo cuka, aku duwe masalah karo dokumen anyar lan nalika aku ngetutake instruksi ing sisih ngisor pilihan kanggo maju, pilihan kanggo ngaktifake utawa mateni dokumen anyar ora katon aku menang xp

  14.   Cuka ngandika

    roanfo sing kedadeyan karo wong liya lan umume minangka akibat saka virus. Solusine ora gampang lan uga ora bisa dipercaya file sing ndandani mula ora bisa ngubungake. Nuwun sewu yen aku nemokake kabar sing aman.

  15.   link ngandika

    hai, aku butuh pitulung kanggo mbusak pangguna admin, apa sing kudu dak lakoni?

  16.   LETY ngandika

    Aku seneng ketemu wong kaya sampeyan. Aku duwe masalah ora bisa ngaktifake dokumen anyar, aku wis nindakake langkah demi langkah nanging jendhela ora katon uga kanggo sampeyan opsi Advanced, tandha ing ngisor iki ora katon sing ujar «Pilih opsi iki… . lan uga kothak cilik ing ngendi «Tampilake ……» diaktifake, kabeh kothak katon kosong .. tulung aku, aku kudu kepiye?
    regards

  17.   Cuka Killer ngandika

    LELA masalah sampeyan yaiku virus sing modifikasi registri Windows. Sampeyan kudu ngowahi maneh lan ora gampang. Mungkin nggawe tutorial.

  18.   carlos ngandika

    Aku duwe masalah ora bisa ngaktifake dokumen anyar, aku wis nindakake langkah demi langkah nanging jendhela ora katon uga kanggo sampeyan opsi Advanced, tandha ing ngisor iki ora katon sing ujar "Pilih opsi iki… . lan uga kothak sing "Tampilake ......" diaktifake, kabeh kothak katon kosong .. tulung aku, aku kudu kepiye?
    regards

    tindakake tutorial paling cepet kanggo ndeleng manawa aku ngatasi masalah kasebut

  19.   yakaroe ngandika

    Aku ora weruh pilihan kanggo ngaktifake dokumen anyar. Aku ngetutake prosedur kaya sing dituduhake nanging pilihan ora katon
    ngrangkul luis

  20.   Fatima sanchez ngandika

    Halo, tutorial iku kaya sing dak goleki, nanging opsi kanggo ngaktifake dokumen anyar ora katon. Deleng manawa sampeyan duwe luwih ngerti babagan kasus iki lan wenehi tangan sithik.

    muchas gracias

  21.   Jorge ngandika

    halo, aku wis ngetutake instruksi kanthi langkah demi langkah. nunjukake kanggo ndeleng dokumen anyar, nanging ing komputer, opsi sing sampeyan ateges: "Tampilake dokumen sing bubar dibukak" ora katon. Apa ana cara liya kanggo nindakake ???
    Matur nuwun sanget!

  22.   Mike @ itcs ngandika

    Hello apik !! Apik banget kabeh Cuka. Aku pitutur marang kowe: Aku duwe masalah karo dhaptar file anyar, Sistem operasi yaiku Bisnis Windows Vista. Ing ngisor iki kedadeyan: ora nganyari dhaptar! Sawise aku mbusak dhaptar, "diisi" maneh lan saka kana ora ana dhaptar dokumen mbukak pungkasan.
    Muga-muga aku wis nerangake kanthi apik lan sampeyan ngerti apa sing dakkarepake komunikasi. Semono uga, matur nuwun kanthi sanget. Wulan sampeyan wis mbantu akeh ing sawetara kesempatan.

  23.   Pablo ngandika

    SD nanging prelu. Matur nuwun

  24.   alex ngandika

    Halo, trik sing ditinggalake katon apik tenan.
    Ing kene aku duwe masalah supaya dheweke bisa ndeleng apa dheweke kolaborasi karo aku, aku duwe laptop acer 4720z lan driver swara ora nginstal aku. Aku wis ndownload pirang-pirang driver lan ora bisa ngerteni manawa dheweke nulungi aku kanthi bener sing aku mangan nilaraken nasib alit

  25.   windosito ngandika

    Siji-sijine aspek sing ora dingerteni yaiku opsi iki ora ditampilake ing menu, apa sampeyan ngerti cara kanggo nambal Windows supaya katon maneh?

  26.   cesarlalp ngandika

    Halo, aku ndeleng apa sing sampeyan jelasake babagan "Dokumen Anyar" ing kasusku kaya sing wis daklakoni kaya biasane, sing dadi masalah yaiku yen ing kasus iki dihapus lan opsi ing properti ora katon, kepiye aku bisa duwe "Dokumen Anyar" teka menu wiwitan maneh? matur nuwun sanget apa sampeyan.

  27.   Sampeyan, Panjenengan ngandika

    kontribusi sing apik ,,, aku ora ngerti suwene anggone nganggo nanging apik banget,
    Salam

  28.   Felix ngandika

    Halo, kabeh pancen apik banget lan gampang, nanging masalah sing dakkirim yaiku pilihan saka dokumen pungkasan ora katon, papan kasebut kosong, gratis. Apa sing bisa tak lakoni?

  29.   TRINY ngandika

    Aku ing kahanan sing padha karo Felix lan tutus. Pilihan iki katon kosong. Muga-muga lan sampeyan bisa mbantu.

  30.   TRINY ngandika

    Lan aku bisa. yen sampeyan kepingin ngerti. Timku Xp.

  31.   MANOLO ngandika

    Aku duwe WINDOWS XP sing ora duwe bagean FILES sing anyar. Kepiye aku bisa ngaktifake?

  32.   Jorge Luis m ngandika

    Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan bisa mbusak informasi ing pcku

  33.   javil ngandika

    Halo, masalahku yaiku aku ora bisa ndeleng folder = Dokumen Anyar ing C: Dokumen lan Setelan Kabeh Pangguna lan ora didhelikake, apa sing kudu daklakoni? Kayane folder kasebut dibusak nanging ing wiwitan yen dokumen anyar wis ana nanging ora ana ing disk C, tulung tulungana, sadurunge, matur suwun

  34.   chiquinquira ngandika

    Halo! matur nuwun kanggo kaca sampeyan Aku nuruti pandhuan sing sampeyan wenehake lan pungkasane aku ndeleng dokumen anyar.

  35.   Ariel ngandika

    hello, ora ana pitakonan sing teka ing langkah 3 kanggo "Tampilake dokumen sing bubar dibukak" Aku ora bisa mriksa amarga ??? Aku ngenteni wangsulanmu matur nuwun.

  36.   Ariel ngandika

    nanging emailku salah

  37.   gerbasium ngandika

    Hai, aku golek perintah kanggo mbukak, ing notepad utawa nggunakake perintah kanggo langsung mbukak folder dokumen anyar, apa sampeyan bisa? Matur nuwun

  38.   sengit ngandika

    supaya ditampilake opsi dokumen anyar aku nindakake apa sing sampeyan pratelakake, nanging ing bagean pilihan lanjut, apa sing ana hubungane karo dokumen anyar ora katon

  39.   PETER M. ngandika

    Halo cuka, halaman sampeyan sing nembe dakkenal pancen akeh instruksine, sayang artikel kasebut ora nulungi aku amarga pilihan "DOKUMEN TERBARU" ora ditampilake ing PC ing jendela properti khusus. Matur suwun saka kabeh mode lan sugeng

  40.   CARLOS UTAWA ngandika

    HELLO ING KANGGO NIKU NENE PILIH LANJUT, ORA Katon Pilihan kanggo Ngatur Karo DOKUMEN BARU

  41.   Melano mapan ngandika

    Matur nuwun sanget kanca, aku kudu ngerti babagan iki supaya bisa diaktifake menyang pangguna sing takon marang aku.

    kanthi katresnan Afinca Melano

  42.   MONIKA ngandika

    HELLO ING KANGGO NIKU NENE PILIH LANJUT, ORA Katon Pilihan kanggo Ngatur Karo DOKUMEN BARU

  43.   ELIANA ngandika

    PANGERAN VINA GAR
    TULUNGGULAKE AKU
    Aku duwe printer epson lq 1070+ esc / p2 lan ora dicithak nganggo sistem operasi. Nalika nindakake tes manual dicithak kanthi bener.
    Aku seneng karo kolaborasi sampeyan

  44.   leydi paola ngandika

    matur nuwun kanggo trukitoo jijijijiji sing gedhe

  45.   Jhubran ngandika

    Apa sing kudu ditindakake yen ora katon "Tampilake dokumen sing bubar dibukak" sing sampeyan bayangke ing langkah # 3? Aku wis nyoba nggunakake gpedit.msc nanging ora bisa ndeleng file apa wae sing wis digunakake ...

  46.   midominguez ngandika

    Matur nuwun kanggo masukan. Aku suwe banget golek informasi iki.

  47.   ROBERT CASTLE ngandika

    Saka artikel iki, kudu dicathet ing endi kita bisa nemokake lokasi sing bener saka folder sing ana, amarga ora mesthi ana ing papan sing sampeyan critakake, utawa kepiye wae aku ora duwe. Aku mesthi gampang golek folder iki, nanging saiki aku wis ngformat mesin, mula ora bisa ditemokake. Muga-muga sampeyan bisa ngandhani apa sing bisa daklakoni supaya katon ing direktori root, amarga folder pangguna ora ana uga.

    Salam lan matur suwun sadurunge.

  48.   victor ngandika

    Halo, kedadeyan aku duwe CD foto plancongan, lan aku kepengin apes yen dheweke ilang, nanging fotone ana ing registri, yaiku ing RUMAH -> DOKUMEN, ana kabeh potret, utawa paling, lan aku mikir bisa nemokake maneh, nalika ngeklik salah sawijining foto, aku njaluk masang disk ing drive E (yaiku kanggo masang cd sing ilang), nanging pitakonanku, aku bisa ndeleng fotone sing ana ing Miwiti -> DOKUMEN tanpa nyelehake cd sing temenan aku ora ??, matur nuwun

  49.   DavidBest ngandika

    Waoooooooooooooooooooo !! Aku ora ngerti sebabe aku frustasi amarga Daviid ora ana ing kene! Barang Wis Owahi ..

    Apik banget. Cuka wangi sampeyan. Nanging, dakkira rada mbebayani manawa sampeyan nerangake babagan dhasar supaya bocah umur 5 taun bisa nindakake kanthi mung maca lan nggoleki.

    Sawetara banjur kepengin weruh apa sing sampeyan lakoni ing kene "gilipoyas" yen dhasar banget hahaha ps ya iku dhasar lan aku mbukak web kanggo golek forum utawa web kanggo menehi komentar babagan apa sing dakkira.
    Sapa sing ora seneng bajingan ^, ^

    embun-embunan.

  50.   DavidBest ngandika

    Victor Aku dudu ahli ing babagan iki. nanging aku mikir manawa ing sampeyan ya, sampeyan ilang cd lan pc ora nyimpen salinan file sing ora bisa ndeleng potret = '(..

  51.   carolina ngandika

    hei matur nuwun sanget kanggo trik iki sing paling apik, amarga adhine arep mateni aku ...

  52.   Panco ngandika

    Halo cuka, dina iki aku ndeleng situs sampeyan lan aku pengin takon marang sampeyan lan sejatine aku ngandhani manawa opsi kasebut ora katon kanggo aku, luwih-luwih sawise opsi pisanan mung bar abu-abu katon amarga versi XP ora duwe dokumen. bubar
    Windows XP Colossus. (SP3)

  53.   Ruben ngandika

    Sampeyan kudu nyunting registri windows, kanggo iki kita mbukak regedit (saka menu wiwitan, mbukak, regegit)

    Ayo pindhah menyang tombol ing ngisor iki ing registri windows:
    MODIFIKASI ING REGISTRASI XP XP

    HKEY_CURRENT_USER Microsoft Windows SoftwareVersion Policies Explorer saiki

    Ing kana, kita bakal ngowahi paramèter tombol kanthi cara iki:
    'NoRecentDocsHistory' —–> ing «1» kita ganti dadi «0»
    'NoRecentDocsMenu' ——-> ana ing «1» kita ganti dadi «0»

    Kita urip maneh pc, lan folder dokumen anyar katon maneh ing menu wiwitan 😀

  54.   Raul ngandika

    tutorial sampeyan mbantu sampeyan matur nuwun

  55.   jose ngandika

    Matur nuwun kanggo pitulung babagan subyek dokumen anyar ing menu wiwitan.

    Iki migunani banget kanggo aku.

  56.   DJ ngandika

    Nuwun sewu, penasaranku yaiku yen ana cara kanggo ngonfigurasi dokumen anyar supaya mung nyimpen "tembung docs.de" lan ora liya sing seneng musik lan video..dll. Matur suwun dhisik.

  57.   Eddy ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo cuka panjelasan kanthi grafis lan indikasi luwih gampang, ok

  58.   Francisco ngandika

    Matur suwun sanget kanggo informasi, nanging aku nyoba nindakake langkah kasebut lan pilihan kanggo ngaktifake dokumen anyar ora katon. Nalika nindakake ing ndhuwur, aku tekan tab Pilihan Lanjut, lan aku mung entuk pilihan utawa kothak "Item Wiwitan Anyar" lan dudu sisih ngisor. Matur nuwun .. !!!

  59.   hacker! ngandika

    Ana apa, trik iki apik, nanging aku ora ngerti pilihan kasebut kanggo nyedhiyakake dokumen anyar, kepiye carane aku bisa nindakake?

  60.   YOESLIN ngandika

    HELLO Vinegre, aku duwe masalah sing padha, nanging bedane yaiku aku ora entuk pilihan kanggo nuduhake dokumen-dokumen sing saiki dibukak… Aku nindakake kabeh langkah-langkah sing kokkandhani, nanging nalika aku entuk pilihan sing maju sing ora katon lan aku ora gelem 'T ngerti…. HELP ME PORFISSS

  61.   sandra ngandika

    hello, aku duwe masalah sing padha karo yoeslin, opsi kasebut ora katon. yen sampeyan bisa menehi pilihan liyane, matur nuwun kanthi sanget

  62.   Edna ngandika

    Sing ora weruh pilihan 'dokumen anyar'
    kemungkinan dheweke wis milih pilihan nomer loro ing Menu Start, yaiku 'Menu Start Klasik'. Yen diganti dadi pilihan pertama kaya sing dituduhake ing jendhela liyane tutorial mini, mula kudu ngetutake pandhuane.
    Sawise iku, dheweke bisa bali menyang menu sing biyen.

  63.   Maria Elena Zidar ngandika

    Penjelasan sing apik !!! Aku wis 🙂 matur nuwun

  64.   Yajaira ngandika

    Halo; Matur nuwun tenan !! Aku wis mbantu saiki, aku ora ngerti kepiye golek dokumen sing anyar.

  65.   Paola Munoz ngandika

    Hello
    Cara liya kanggo ndeleng dokumen anyar yaiku kanthi ngetutake Path ing ngisor iki
    C: Dokumen lan Setelan lan jeneng pangguna Anyar sampeyan, yen folder iki ora katon sampeyan pindhah menyang tab Verifikasi Panel Kontrol Folder sampeyan bisa nuduhake kabeh file lan folder sing didhelikake - >>> sampeyan nampa banjur mung