Cara ndeleng artis lan tema lagu tanpa aplikasi eksternal ing iOS lan Android

Android Music

Saiki akeh kita wis biasa ngidentifikasi musik lan artis liwat aplikasi pihak katelu nalika ngrungokake, nanging ana cara sing gampang kanggo nindakake iki tanpa nggunakake aplikasi pihak katelu. Iki bisa uga katon nggumunake lan anyar durung ana lan kita wis suwe pilihan iki kasedhiya ing piranti seluler, kanggo menehi pitunjuk, bakal dikandhani manawa umure wis meh padha karo kita Pesulap iOS lan Android.

Kanthi trek sadurunge, akeh sing bakal ngerti solusi meh mesthi. Sampeyan bisa uga wis akeh sing nggunakake cara iki kanggo ngenali lagu lan artis lagu sing lagi diputer nalika semana nganggo smartphone sampeyan, nanging mesthine ana akeh pangguna sing isih durung ngerti opsi sing kasedhiya iki lan mbaleni maneh , ora dibutuhake instalasi saka aplikasi pihak katelu. Secara logis, sampeyan butuh sambungan jaringan kanggo nindakake tumindak iki, nanging iki meh kabeh wong sing duwe smartphone duwe dina iki.

Cara ndeleng artis lan tema lagu ing iOS

Langkah-langkahe gampang, nanging sampeyan kudu ngerti. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu ngerti yaiku langsung lan karo swara kita dhewe kita bisa ngerti lagu sing lagi diputer, artis lan data liyane.

Iku gampang lan cepet, sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku langsung njaluk asisten Siri saka iPhone, iPad, iPod Touch utawa malah Mac. Nalika semana kita kudu takon: Lagu apa sing lagi diputer? lan bakal nanggapi kanthi: «Ayo kula ngrungokake ...»  Mung ing wektu kasebut, kita bisa nyedhaki piranti kasebut menyang speaker utawa papan sing lagi diputar musik lan langsung sawise sawetara detik, lagu kasebut bakal dingerteni lan panulise.

iOS njupuk audio

Ing babagan asisten Apple Siri, saliyane menehi jeneng artis lan tema, amarga aplikasi Shazam, nawakake kemungkinan tuku lagu utawa ngrungokake langsung saka layanan musik streaming sing dibayar, Apple Music. Siji detail sing kudu dieling-eling yaiku yen ing gambar ndhuwur dijupuk kanthi logis. Kaping pisanan kita njaluk Siri lan banjur ngrungokake lan nawakake data, aja ndeleng urutan sing dijupuk amarga beda-beda.

Cara ndeleng artis lan tema lagu ing Android

Saiki kita bakal nindakake perkara sing padha karo iPhone utawa iPad karo iOS nanging piranti Android. Kasunyatane padha karo sing kita lakoni nanging nggunakake asisten Google liwat printah swara «Ok Google«. Sawise tuntunan kasebut dijaluk, kita kudu takon pitakon sing padha karo iOS, lagu apa iki?

Lagu Android

Kaya sing sampeyan ngerteni ing asisten Google, kita uga duwe informasi tanggal rilis, jinis musik lan musik bisa dituduhake kanthi gampang kanthi ngeklik ing sisih ngisor. Kaloro sistem kasebut nawakake kacepetan lan kesederhanaan sing digunakake ing pirang-pirang aplikasi ngenali musik kita ora duwe. Kita bisa ujar manawa iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan ngerti lagu lan artis sing mungel kanthi produktif lan sederhana.

Aplikasi pihak katelu bisa digunakake kanthi apik nanging ora prelu

Kita ngerti anane aplikasi pihak katelu sing bisa nindakake tugas iki lan malah nambah opsi sing ditawakake Apple utawa asisten Google dhewe, nanging tanpa mangu-mangu, luwih cepet meh ing kabeh kasus takon langsung marang asisten apa lagu sing lagi diputer lan, ing ndhuwur kabeh, jumlah informasi apik banget. Kaya sing dakkandhakake, kita ora duwe kemungkinan "ngluncurake" lagu kasebut langsung menyang layanan musik favorit kaya sing bisa ditindakake karo sawetara aplikasi, nanging iki paling ora kanggo pangguna.

Sing apik babagan nggunakake metode iki saliyane prasaja lan cepet Apa iki, yaiku menehi kabeh kamungkinan kanggo ndeleng lagu sing lagi diputer ing endi wae tanpa kudu ndownload aplikasi ing smartphone. Para penyihir wis diinstal ing komputer kanthi asli mula gampang digunakake kanggo tugas kasebut uga uga liyane.

Apa sampeyan ngerti trik iki? Apa sampeyan wis nggunakake sadurunge?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)